Şimdi Ara

Egea 1.6 etorq hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu motor ve şanzıman kombinasyonunun iyi olduğu yazılmış çoğu yerde. Lpg uyumlu bir araç bakıyorum. Performansı ve şanzımanı hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • 6 Sene kullandım, böyle sağlam ve sorunsuz motor-şanzıman ikilisi var mıdır başka bilmiyorum. Performans olarak da çok üzmez, devir çevirdiğiniz zaman yokuş yukarı bile hızlanmak isteyen bir motor ama illaki vites küçültmek ister. Düz yolda gittiğim gibi gaza aynı şekilde dokunarak yokuş çıkıyım dersen olmaz. LPG uyumu konusunda en sorunsuz motorlardan biridir, yakıt konusunda da piyasadaki araçlar (Benzinli araçlar) ne yakıyorsa bu da onu yakar.


    Uzun yolda aracı çok sıkıştırmazsanız 5,5 - 6 lt ler ile gidersiniz, ş.içinde yokuşlu bir yerde, kısa mesafede, trafikte kullanacaksanız 11-12 lt lerde, daha makul şartlarda 8-10 lt arası yakar, kullanıma göre. Gerçek şehir içi şartlarında 8 lt altını göremezsiniz ama herhangi bir motorda böyle yakar zaten.


    Vites geçişleri 1-2, 2-1 arasında azda olsa hissedilir ama konforunuzu bozmaz, motor ısındıktan sonra çok sessizdir. 6 Yıl boyunca bakımdan bakıma servise gittim, gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir araç.





  • Emisyonlara kurban verildiği için kaldırılan bir motor. Performansı yeterli şanzımanı sağlam lpgye uyumlu bir model. Hiç düşünmeyin alın. Bütçeniz dahilinde model yılında alınacak en iyi otomobillerden biri.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.