Şimdi Ara

Ege Akersoy Tahliye Edildi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Savaş olursa kaçarım diyen keroyla filistin meselesini yeni dert edinen, dünya üzerindeki başka türk/müslüman topluluklarının saldırıya uğramasına ses etmeyen furko yine saçmalamış. Bu yumruk yiyen adam bir provokatör ayrıca siz daha önce bizim ülkede ne sıklıkla o tevhid/hilafet bayrağının açıldığını gördünüz? Motto falan demiş furko daha önce neden hiç açılmıyordu, niye şimdi? Filistin savunayım derken alttan alttan şeriat oyunu oynamaya kalkarsanız, cumhuriyet düşmanlığı yaparsanız , insanların sinir uçlarıyla oynarsanız biri gelir yumruğu çakar öyle. Yumruk yiyenin geçmiş paylaşımları, yumruk yedikten sonraki konuşmaları bile provokatör olduğunu gösteriyor, adamın hoşuna bile gitmiş desek az olmaz.

    Burda mevzu şiddeti savunmak değil komik olmayın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BeQuiet! kullanıcısına yanıt
    1. Dünyada Ülkemizde tevhid bayrağı açmak suç değil ekremciğinin mitinglerindede bol bol açıldı.
    2. Bildiğim kadarıyla hilafet bayrağı diye birşeyde yok nerden uyduruyorsunuz bilmem o bayrağı niyazi olunca üstünede koyucaklar musalla taşında okadar öcccüüüüü değil o kötü birşey yazmıyor üstünde.


    Ayrıca bu çocuğun twitirına baltım Türkçeden çok ingilizce yazmış, Türk olmayı dinsiz olmak sanıyor, klasik proje dejenere bir tip ,arap harfi görse üstünde tepincek ben türküm diye,kökleri ile alakası olmayan latin alfebesinden çok memnun ama paradox.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ocak 2024; 21:0:42 >
  • Provokatörler dayak yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    2 troll bir olmus yine    

  • o bayrağın 100 sene önceki anlamı başka olabilir. 2024 senesinde taşıdığı anlam bellidir: Atatürk düşmanlığı, Şeriatçılık, Cumhuriyet karşıtlığı, hilafet vs. ne derseniz deyin. Ege'nin attığı yumruk sonuna kadar doğrudur. Anayasayı savunmak için kimseden icazet almak zorunda değil.


    Bu ülkede ana muhalefet başkanı sebepsiz yumruk yedi, yumruğu atan kişi bir inek hırsızı çıktı ve bu inek hırsızının evini adeta umre ziyareti yapar gibi ziyaret etmişti bütün akp'liler. O zat 1 gece bile içerde yatmadı. Ege'nin tutuklanması vs. siyasi oğlu siyasi bir olaydır. Ege Atatürkçü olduğu ve suratını dağıttığı bedevi de Atatürk düşmanı olduğu için tutuklanmıştır. İslamcılarda kişiler gelip geçicidir, lidere mutlak itaat vardır. Atatürkçüler ise kahramanlarını yiğitlerini unutmazlar. Ege de gün gelecek bugün düşmana attığı yumruğun mükafatını alacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmamalı





  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Doğruları yazdım ağır gelmiş belli sizlere göre türk olmanın 4. şartını eklemeyi unutmuşum 4.Arap ırkından nefret etmek çünkü hz.muhammed bir arap.

    Aslında türklükle zerre alakası olmayan tam aksine sizlersiniz ama pek haberiniz yok 1940 ingiliz projesi kendi tarihinden ve geçmişinden köklerinden atalarından nefret ettirilmek benzeri singapurlular ve hong kong lularda yapıldı test ok. yani. 

    En göze çarpan ortak noktanız batıyı güneş medeniyet kıblesi olarak görmeniz.

    TEST OK.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ocak 2024; 21:16:11 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    o yumruk sadece o yobaza degil hepinize atildi diye cildiriyorsunuz  

  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Gözüne kestirdiği babası yaşında adama atmak basit tabi orda bir sürü tevhid bayraklı gençte vardı erkekse onlarada yaşıtlarınada atsaydı ya ha?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ocak 2024; 21:22:37 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Yumrugun acisi gecmemis keroboy  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiğidim ne de güzel yapıştırdı 😁

  • por favor kullanıcısına yanıt

    beğenmediğiniz görüş dediğin devlet düşmanlığı , hainlik ve darbedir.

  • @Mylevi

    Ne yapmışta bu adam devlete hainlik etmiş orda anlamadım? ekremin tevhid bayraklarıyla mitinglerine gidenleride yumruklayın.

    Nerdeyse müslüman ve dindar olmak devlete ihanet diyecekler,yapmalarına az kaldı.

    Burası laik bir ülke her türlü dinin simgesini açmak serbest çatır çatırda açarım ister tehvid ister haç yallah Kuzey Koreye. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ocak 2024; 23:8:1 >
  • Yobazlar kudurdu
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

    Şiddet suç ve cezası belliyse 30 ve 40 küsür suçu olup cinayet işleyip dışarda gezen adamın cezası nerde? Yumruk atanı siyasal, ideolojik sebeplerle içeri al ama cinayet makinesi şehir eşkıyalarını dışarı sal. Bu ne saçma bir adalet anlayışı böyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki suç standartlarında şu çocuğun içeri alınması bile saçmalıktır. Adalet sistemini adamına göre değil hakka hukuka göre ayarlayıp uygulayın, ondan sonra buradaki şiddetin bir karşılığı olması gerekip gerekmediğini konuşuruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esir takası gibi bir şey oldu .





    konu ile ilgili söyleyeceğim şey daha fenasını yapanlar elini kolunu sallaya sallaya dışarda keyif çatıyor.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    ahahahahahahahhaha chp li teyze tevhid bayrağı açacak ha 

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Geçtiğimiz aylarda 32 şuçtan kaydı olan ve tutuklanmayan bir kişi polislerle girdiği bir çatışmada bir polis memurunu şehit etmişti.Yani bu gencin sırf yumruk attı diye tutuklanması Türkiye şartlarında görülmüş şey değildi.Nitekim İsrail-Filistin çatışmasından ötürü bu ülkede aylarca Mc Donalds,Burger King ve Starbucks gibi işletmeler hedef gösterilmiş,bazı şehirlerde bu işletmeler cam-çerçeve indirilerek maddi hasara uğratılmış hatta bazı yerlerde bu işletmelerdeki müşterilere önce sözlü hakaretler ve ardından fiziksel saldırılarda bulunulmuştu.Bunları yapanların teki bile tutuklanmadı diye biliyorum.



    www.ntv.com.tr
    32 suç kaydı olan zanlı polisi şehit etti: Suç cezasız mı kalıyor?
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/32-suc-kaydi-olan-zanli-polisi-sehit-ettisuccezasiz-mi-kaliyor,20zFNnV9TECPRcNfoJBHRA




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.