Şimdi Ara

EFSANE CUMA DEĞİL EFSANE FİYASKO... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
2
Favori
33.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
416 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • satacaklar hb yi zaten yuksek satis gostermeye calistilar iste

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne indirimli Cuma'sı İndirimli Adam Kandırmaca!!!

    Bir girdim siteye ohooo 250 TL lik ürünü 380 tl yapmış uyanıklar indirimli 240 tl diye satıyorlar. Yer mi Türk genci heheeeeyt diicektim ama.

    Bugün oda arkadaşım kendisi Üniversite mezunudur akıllı biridir, geldi abi abi 350 tl lik botu HB - Black Friday indirminden 80 tl ye aldım diye, (Eyywah dedim yuttu zokayı yedi kazığı, açtım netten aynı bot 70-80 tl zaten)

    Ya aynısı değil şu bu derken artık dayanmadım boş ver sıkma canını alınmışın iyisi kötüsü olmaz dedim.

    Bi baktı ürün kargoya taa ocak ayında verilecekmiş, gözlerindeki o anlamsız bakışı anlatamam.

    ÖZET: Akıllı dediğimiz adam bunu yaparsa gerisi şu an HB yi boşaltıp kazıklanmak la meşkuldür ne yazık ki :((( Keşke gerçek anlamda indirim olsa da bizde ABD'deki gibi üç beş birşey alıp ülke ekonomimize katkı sağlasak, zaten asıl olayın amacı bu değil mi?




  • Bazı ürünlere indirim geldi cidden. Gece fiyat alarmı geldi sabah alırım dedim kaçırdım. Görüntüler var. 1300 lük 3gb gtx 1060 gaming x msi 999 tl oldu. 1840 lık 6gb versiyonu 1200 oldu ama sabahı beklersen böyle olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağım ürüne 10 cent indirim gelmiş, hemen alayım da kâra geçeyim.
  • Balon indirim var her şeyde yazmışlar % 20 indirim sepete atınca ekstra bir indirim daha % 15 etti toplam % 35 indirim ama aşağıda yazan rakam piyasadan taş patlasın 10 tl ucuz komedi gibi 500 tl olan Ryzen işlemci piyasada sözde 678 tl özel indirimler 485 tl' ye inmiş indirim kısmına da % 30 yazmış komik adamlar.
  • burası l.net olası türkiye burda abd deki black friday indiminin olmasını beklemeyin,şöyle link vereyim size walmartınhttps://www.walmart.com/browse/christmas-gifts/0/0/?_refineresult=true&_be_shelf_id=5922&search_sort=100&facet=shelf_id:5922

    burdan bakın indireme giren ürenlere amazondan da bakabilirsiniz tabi, gerçek indirimler bunlar zaten fiyatlar çok çok komik birde inidireme sokuyolar gerçekten inanılmaz ben size 2 örnek söyleyeyim ps4 299$ dan 199$ düşmüş burdaki $ ı tl olarak düşün 199tl ye ps4 alıyorlar adamlar yani sharp samung 55 inch UHD tvler 299$ a düşmüş 399$ dan. buda 300tl ye 55 inch UHD adam akıllı tv aldığını düşünün urda 4000-5000tl de başlıyor aynı tvler. birşey söylemeye gerek bile yok bunları gösterince nerde yaşadığımızı görün istedim bilmeyen arkadaşlar...




  • Bu gün bir kaç avm gördüm ve hiç öyle çılgınlık falan yoktu. Tabi istanbul avmlerini bilemem :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baxa

    740 a 1050ti aldim.

    Heralde gonderirler.

    770 tl indirimsiz fiyatı zaten o ürünün vatandan aldım 3 gün önce bari siz yapmayın bu hatayı % 18 kdv indirimi yaptığında geceleri daha düşük fiyata vatandan almak mümkün zaten.
  • şu poları sabah 77 tl'ye aldım.

    takibimde olan bir çok ürüne baktım, hiç birinde indirim yoktu. bulabildiğim tek indirimli ürün bu idi.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 24 Kasım 2017; 19:16:2 >




  • Hiç dikkatinizi çeken bir ürün oldu mu? eğer varsa buraya yazar mısınız?
    yani normalde pahalı olan, almak istediğiniz, bugün yani black friday de?

    ben 2-3 ürünü takip ediyordum, mesela Xiaomi mi band 2, normalde alış veriş sitelerinde 110 tl gibi bir fiyatı var, sözde black friday ya 155,00 tl ymiş de 109 tl ye düşmüş, yerseniz. :)

    ABD ve Avrupa ülkelerinde insanların mağazalara hücum etmesi için sizce % kaç indirim olmalı ki insanlar böyle davransın? bence yılda 1 kere yapılan bu indirime en az %40 ve %80 arası indirim olmalı yoksa kimse rağbet etmez.

    Bizde mağazalar satamadıkları ürünlere indirin yapmış gibi geliyor bana, kimi iphone a %5 indirim demiş, kimi KDV kadar indirim yapmış, bunlar zaten normalde de yapılan kampanyalar.
  • Şeriat nedir peki? Ve şeriat istemesinde ne var?



    Şeriat Allah'ın kanunlarıdır. Ve bunu istemek oldukça doğaldır. Tabi ki siz (Artık kendinizi nasıl tanımlıyorsanız.) Bunu bilmediğiniz için veya bilmek istemediğiniz için şeriat diyeni görünce "kelle kesmek" anlıyorsunuz.



    Velhasıl kelam insanlara, inançları yüzünden bu şekil muamele gösterme. O oraya sen buraya diğeri şuraya, kim kalacak ülkede?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-2-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV000003K6YX



    Şu ürün normalde 64 TL, hatta gümüş rengi seçerseniz normal fiyatı görüyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    aynen dostum oralarada bakıyorum ama delivery time çok uzun :/ ama 1-2 aydır erteliyorum, kış geldi
    yapıcak bi şey yok 23 dolara aldım 85 küsür liraya denk geldi.. türkiyede bu eldiven iyi ve bedeni olan yerde 350 liradan başlıyor, yazık
  • Bazı ürünlerde güzel indirim var.Bazılarında nerdeyse hiç yok.
  • Efsane felan filan hikaye zaten zaman tasarruf zamanı. Konusu vardı h&m den don ve çorap aldım o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Black Friday'in Türkiye'de hiçbir esprisi yok. Birçok yerli marka ve alışveriş sitesi Black Friday indirimi yaptığını duyurur bas bas; ama ya ciddiye alınacak indirim yüzdeleri yoktur, ya acayip acayip ürünlere indirim uygulanmıştır ya da "bindirim üstüne indirim" kandırmacası uygulanmıştır.

    Yok üye oluş sonrası ilk siparişti, yok sepete ekleyişte anında indirimdi, yok sezon başıydı/sonuydu, yok bilmem kaç TL üstüne zaten yüzde şu kadar indirim uygulanışıydı, yok kupondu derken o indirim yüzdelerini başka zaman da öyle böyle alıyorsunuz zaten. Gelen kutumdaki bülten e-postaları sağdan soldan fışkıran indirim yüzdeleri ile dolu hep.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Kasım 2017; 19:49:10 >
  • Iphone 7 için yüzde 2, Iphone 8 için yüzde 3 indirim Efsane olmuş gerçekten

    Edit: Sepette ekstra indirim oluyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 3 Aralık 2017; 4:19:40 >
  • amerikan ornek almalari lazim😁😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.