Şimdi Ara

EFSANE CUMA DEĞİL EFSANE FİYASKO... (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
2
Favori
33.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
416 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bazı arkadaşlar konuyu tam kavrayamamışlar. gerçekten de indirim yapılmış olan ürünlerden örnekler vermişler.



    arkadaşlar zaten nadiren bazı ürünlerde gerçekten indirim oluyor. ancak burada eleştirilen şey, bizim burada yazı yazarken "gerçekten indirim" demek zorunda kalmamıza neden olan mevzudur. yani, 3-5 üründe indirim yapıp, 300-500 üründe de indirim yapmadıkları hâlde "indirim var bu indirimli fiyat" diye milleti keklemeleri.



    bu yalancılıkla ilk kez kaşılaşan birçok insan indirim lafına kanıyor ve ürünün piyasa fiyatına bakmayı akıl edemeden direk alıyorlar. eleştirilen şey bu yalancılık.



    tabi bu yalancılık sadece efsane cuma ile yılda bir kez yapılmıyor. mesela vatan bilg. şirketi her hafta sonu bunu yapıyor. müthiş indirim diye sms atıyor bütün billete, hâlbuki yalan, idirimli dedikleri fiyat zaten piyasa fiyatı. bu yalancılığı yılın 52 hafta sonunun 52'sinde de yapıyorlar.



    sen bozuk saatin günde iki kez doğruyu gösterdiği anlara denk gelip "gerçekten" indirim uygulanan bazı ürünlerden alma şansını elde etmiş olabilirsin, ama bu saatin bozuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor.


    ben bu yalancılıktan haberdar olduğum için alacağım ürünlerin piyasa fiyatlarına baktım. hakkaten de çoğu sitenin iddia ettikleri indirimleri hep yalan idi. benim baktıklarım arasında sadece robotistan.com gerçekten indirim yapmıştı, o da %5-%10 indirimler yapmıştı. ürünlerin normaldeki fiyatlarını bildiğim için robotistan.com'dan bi miktar indirim ile raspberry pi 3 bilgisayar aldım mesela. zaten alacağım bir şeydi, %5 kâr ettik işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Kasım 2017; 12:28:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim için efsane bir Cumartesi oldu Teknosa'da gerisi pek umrumda olmadı açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane değil kestane :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane cuma diye 3 ürün aldım ikisinin fiyatı şuan daha ucuz kargolanmamıs olsa iptal edecektim. hepsiburada sınıfta kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece yarısı olmadan once galax gtx 1070, 1952 tl idi... merakla dusecegi fiyatı bekliyordum.. son bir kaç dk kala tekrar baktıgımda fiyatının biranda abartısız 600 tl civarı artırıldığını gördüm.. önce arayıp bir güzel küfür etmeyi düşündüm ama sonra vazgectim...dedim bekleyelim bakalım ne olacak, ürünü kaldırdılar tamamen... konu sahibine aynen katılıyorum, illaki fiyatı düşenler oldu ama alenen 3 kuruş olan bir ürünü 5 yapıp sonra yine 3 hatta 4 e satmaya çalıştılar.



    tüm bunlara rağmen galax gtx 1070 ti aldım:( fiyatının iyi olduğunu düşünerekten , tabiki dolar saçmalığı yüzünden ülkemiz fiyatlarına göre... yoksaki 3 sene once kasa topladığımız fiyata bugün kart almak........ boşluğu doldurun işte... bu arada kargoya tahmini veriliş tarihi 13.12.2017!!! sonrasında vatanda evga nın 1070ti modelini gördüm biraz daha pahalı ama aldık artık iptalle falan uğraşmak istemiyorum...



    kısaca genele baktığımızda bence efsane cuma değil efsane kandırmaca başka bir şey değil... sanırım bende kandım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Algı var. İnsanlar, az da olsa yapılan indirime kandırtılıyor. Söz de indirim var fakat normal günlerde karşılaşacağımız türden indirimler bunlar. Diğer siteler ile karşılaştırdığımızda gerçektende fiyatların uçuk olduğunu göreceksiniz.
  • Bu tür sahtekarlıkları denetlemek devletin işi. Ticari ahlakı olmayan insanların ülkesinde ekonomiyi bu kadar serbest bırakırsan olacağı budur. Devlet basacak katmerli cezayı bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı ? Memlekette hiçbir şeyin cezası yok ki bunun olsun. Haram olsun kazandıkları paralar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1468 den kara cuma zınbırtısına asus monitör almıştım dün 1399 a düşmüş :D siparişi iptal edip yeni sipariş geçtim
  • N11'i bu konuda kutlamak gerekiyor hem kişilere kupon dağıttı hemde 1 ay öncesinde bütün fiyatları kitledi ve fiyat arttışını kimse yapamadı.
  • Amazon'dan alin ne alacaksaniz. Burada 850TL fiyat cektiklere seye bir dolar neredeyse 4TL olmasina ragmen urun+kargo+vergi 625TL odedim. Kazancim 125TL.



    Boyle giderse tatil amacli gidip alisveris yapip geri donecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteyi talan etmeme rağmen bulabildiğim tekmindirim sepetten50 tl indirimle beraber lastik almak oldu. Piyasada ve İnternette 4 adedine minimum 1060 vereveğim ürüne 1020 verdim. Yani o abartılı reklamlar vb vb bana sadece 40 tl kazandırdı. Herşey indirim süsü verilmiş bindirimdi zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar N11 i övmüş de hele bir aldığınız malla ilgili sorun yaşayın da görün N11 denilen rezilliği... Yok hiçbirinin diğerinden farkı, hepsi kaz yolma peşindeki uyanık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb den 275 binlik evleri hanginiz aldı vicdansızlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baroone kullanıcısına yanıt
    n11 den 4 kere alış yaptım sorun yaşamadım ama dediğin gibi sorun olursa ne olur bilemem ki zaten tr de tüm siteler sorun olursa riskli biraz HB bu konuda iyi sorunlu 2 iadem 1 de uyumsuz ram iadem oldu sorunsuz geri aldılar n11 neden övüldü bu indirimde çözemedim baktım istediğim ekran kartı modeli yoktu zaten çok az model var bu kategori de. demek ki milletin işine yarayan ürünlere indirim yaptı ki beğenildi
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    daha önce hiç kullanmadim, youtubeda seslerine baktım çok fazla sesli değil ideal gibime geldi benim için hoşuma gitti almayi düşünüyorum.
  • X firmanın kulaklığı geçen hafta 199 tl olarak gözüküyordu bu hafta bi baktım 299 tl den sözde 199 tl diye muhteşem bi indirim yapmış hb çocuk kandırıyorlar ya çakal sürüleri e ticaretinde boku çıktı yani,
    Birde gg ve n11 gibi siteler de bir malın değeri bellidir her yerde o fiyatı görürsünüz mağazalar dahil nelerine güvenipte fahiş fiyat koyarlar anlamam ulan her yerde 200 hadi 220 sen hangi hakla aynı mala 350 diyorsun buna niye kimse dur demez hükümet yada bakan her kimse, şimdi bana serbest piyasa ekonomisi zirvaligini yapmasın kimse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Kasım 2017; 9:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda haklısınız. Çoğu üründe kandırmaca indirim vardı. Amaç bir kaç üründe indirim yapıp müşteri çekmek, daha sonra siteye girince herkes kendini kaybediyor. Ne varsa alıyorlar. Ben bir süredir masaüstü bilgisayar toplayacağım için fiyatları takip ediyordum. Açıkçası benim işime yaradı. Kesinlikle bu fiyatlara alamazdım. Sadece işlemcide vatan yeni indirim yaptı. 67 TL zararım var














    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xperia XZ aldım 2099dan 1999a düşmüştü hem de normal fiyatı yazıyor %5 indirim sepette uygulanacak diyordu. Satıcı HB'ydi. Kargoyu da sayarsak 96₺ indirimli aldım. Zam gelen ürünlerin satıcısı hb miydi başkası mıydı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak indirim var gibiydi ama çok yoktu doğru. Mesela evime uzun zamandır Dusakabin ve lavabolu banyo dolabı alacaktım. Hb de 599 a vardı bi tane. Genel oranda ucuz ve istegime yakındı ya onu alacaktım ya da 499 a tekzenden alacaktım. Cuma günü Hb de 320 tl ye düşmüştü hemen aldım. Şimdi baktım fiyatı yine 599. 320 e bırakın o ürünü herhangi bir ürünü alamazsınız o fiyata. Ben indirim yakaladım yani. Ama o gün daha önce bu ürünle beraber sepetimde olan duşakabin yoktu. Onu da alacaktım alamadım. Şimdi baktım sepete geri gelmiş. Onda indirim yapmamak için kaldırmışlar demekki. Başka indirimler de yakaladım aslında ama ihtiyacım yoktu. Başka site olan evmanya dan yakaladım yine bi kaç ürün aldım. Kısaca acayip indirimler oldu ama her üründe olmadı. Buna rağmen her üründe varmış gibi lanse edildi. Öyle olmayacağını da bilmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisrabbit -- 26 Kasım 2017; 23:35:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    Zevzeklik yapma, beleş isteyen senin gibi olsun... Biz yurtdışında uygulanan indirimlerden bahsediyoruz, ergenlere laf yetiştirmekten yorum yazamaz oldu millet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.