Şimdi Ara

Edward Snowden: 'DOGE ve SHIB gibi coin'lerden tiksiniyorum'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Edward Snowden: 'DOGE ve SHIB gibi coin'lerden tiksiniyorum'



    Hiç şüphesiz meme coin’ler sergiledikleri performansla 2021 yılına damga vurdu. Öte yandan meme coin’ler konusunda kripto para topluluğu ikiye bölünmüş durumda. Bir kesim meme coin’lerin kripto para topluluğunun artık ayrılmaz bir parçası olduğu görüşündeyken diğer kesim ise meme coin’ler hakkında olumsuz görüşlerine devam ediyor.



    Bu konuda en son yorum ünlü muhbir Edward Snowden’dan geldi. Snowden Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda meme coin çılgınlığı konusundaki görüşlerini paylaştı. 38 yaşındaki siber güvenlik uzmanı, zayıf mizah anlayışı nedeniyle DOGE klonu meme coin’lere tiksinerek baktığını açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin fiyatında düşüş sürüyor: 57000$ altı görüldü



    Edward Snowden ayrıca meme coin’lerin yatırımcılara zarar verebileceği görüşünde. Öyle ki Snowden, yatırımcıların meme coin’leri meşru bir yatırım seçeneği olarak değerlendirme hatasına düşebileceğini ve böylelikle zararlarla karşılaşabileceğini ifade etti.






    Bunun yanı sıra Edward Snowden, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus’tan övgü dolu sözlerle bahsetti. Zira meme coin’ler konusunda Edward Snowden ve Billy Markus benzer görüşlere sahipler. 



    Her ne kadar Bitcoin maksimalisti olmadığını açıklasa da BTC hakkında olumsuz açıklamalarda bulunan kişilere isim vermeden göndermede bulunan Snowden, “merkezi çöp paraları” teşvik eden risk sermayedarlarını eleştirmeyi de ihmal etmedi.




    Kaynak:https://bitcoinik.com/former-cia-edward-explained-why-he-is-not-interested-in-meme-coins







  • Duran bir saat bile günde iki defa doğruyu gösterir gibi oldu ama arada bir kripto paranın gerçekleri yönünde haberler de yapmanız ne güzel.

  • twitterda 5m takipçisi olmasına rağmen attığı twitler 100-200 like alan her twitter fenomeninin twitini taşıyacak mısınız böyle buraya? odunherif falan da paylaşın biraz da şenlensi anasayfa

  • komutan logar gibi olmuş; dünyalılardan tiskiniyorum.

  • sakin ol sampiyon

  • kripto paralar hakkında cia ne demiş ne notlar tutmuş o konuda bilgi sızdıramamış mı?

  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Snowden fenomen mi. Komik olmayın.

    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şahsi fikrim 2025'e kadar bu iş biter. kriptonun çok değişken olan değerlenmesi bir para birimi olmaktan çıkarıyor. sinemaya gideceksin bir gün 10 lira bir gün 50 lira. Yine kendisi değil çevirildiği birimden hesaplanacak. (diyelim 50tl karşılığı 10 shib veya 100 shib ödeyeceksin).Sabite yakın bi değeri olmalı ki kullanılsın. sabit olunca da ilgiyi kaybedecek. çünkü millet kazanç kapısı olduğu için yöneliyor. Gizlilik desen yok sayılır, merkeziyetsizlik de hikaye oldu. Dolar, euro, vs çevirmediğin sürece de kıymeti yok. temassız ödemeden, eft'ye ülke içinde her kolaylık zaten var. tek iyi yanı büyük meblağ paraların ucuza transferi. O da dünyanın genelini ilgilendirmiyor. Yurtdışı ödeme yapanlar için bir cazibesi olabilir. onun için de yüzlerce coine gerek yok.

  • fotifoti kullanıcısına yanıt
    Tether alırsın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vatan haini konuşmuş Edward Snowden: 'DOGE ve SHIB gibi coin'lerden tiksiniyorum' Kız arkadaşı kendisini aldatıyor mu diye CIA'in takip yazılımı ile kız arkadaşı izlemesi etik, ama ülkenin istihbarat teşkilatının başkalarını izlemesini etik görmeyip herşeyi açıklamıştı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 23 Kasım 2021; 13:29:2 >
  • doge kitlemişler amcama çıkaramıo :D

  • dodofran D kullanıcısına yanıt

    :) Cahillik zor iş arkadaşlar, abd derin devletine kafa tutan Snowden'a fenomen falan derseniz rezil olursunuz. Kendinizi eğitmeye bakın cahil olmayın.

  • Terste kalmıştır.

  • Aslına bakarsanız CIA'nın ve NSA'nın işlediği suçları kanıtlamak için bir grup belgeyi ifşa etmişti.


    1) CIA ABD içinde operasyon yapamaz. Aktif çalışamaz. Pasif çalışabilir. Yasalar bunu açıkça belirtir.


    2) CIA'nın, yurtdışında da bir dizi dünyaca insanlığa karşı işlenmiş suça imza attığını da ifşa etti.


    3) İki ayrı olayda ABD askerlerini yanlış yönlendirip sivil öldürttüğünü ve bunun kasten yapıldığını ifşa etti. Bu iki olayın ABD çıkarlarına son derece ters olaylar olduğu açıktır. Ama yaşanınca, çoğu hükümet, başka bir çaresi olmadığı için paspas altına süpürmek zorunda kalır. Bu durum da CIA'nın eline koz olur.


    CIA dünya üstündeki TÜM İSTİHBARAT KURULUŞLARI GİBİ yozlaşmaya ve kendi düzenini sağlam tutmak için bir dizi, ülke çıkarlarına ters de olsa iş yapma imkanı olan bir örgüttür. Bunu yapmasına engel olan şeylerden biri yasalar ve o yasalara bağlı bağımsız yargı, diğeri de Snowden gibi adamlardır. Snowden tabii ki bir halk kahramanı değildir. Ama bir vatan haini olduğunu da düşünmüyorum. Snowden gibi insanları, CIA gibi kuruluşları hizada tutan, raydan çıkmalarını engelleyen bir unsur olarak görmekte fayda vardır. Aksi halde istihbarat örgütlerini yöneten insanlar, gücünü arttırmak veya gücünü korumak için istihbarat örgütünün imkanlarını şahsi çıkarlar için kullanabilir.

    ------

    Bir istihbarat örgütü, kendisinin sınırlarını belirleyen yasaları aşarak iş yapmamalıdır. Bunu yaptığının ifşası vatan hainliği değildir. Kendini vatansever olarak tanımlayan istihbarat çalışanları adam olsun, yasaların değişmesi için uğraşsın. Becerebilirse, yaptığı işi yasaların kendisine verdiği yetki ile legal legal yapsın. Bunu beceremediği için, illegal işler yapıyor. Ülkesini de zora sokuyor. Yakalanınca "kendisi vatansever, suçu ifşa eden adam hain." Yersen. Hain aslında bu suçları işleyenler. Ülkesini zora sokan onlar çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Severim bu adamı, bir çok kişi için yanlış da olsa kendi doğruları üzerinden sürüden koparak ilerleyen, ilerlerken de ayak izi bırakmayan sanal hayalet.

    Eşini izleme konularına gelince paranoyak bir adam, normal düşünmüyor. İnternette anonimlik kabiliyeti de bu paranoyaklığından geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 25 Kasım 2021; 20:16:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.