Şimdi Ara

Edifier ın geri dönüşüüüü !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar hiç konuyu uzatmayayım Edifier la yaptığım görüşmeler sonucunda bir ay önce Türkiye ye distibütörlük verdiklerini söylediler. Bugün fark ettim tekrar satışa başlanılmış Sitenin linkini altta paylaşacağım. Site ile de görüştüm şimdilik yurt dışından getirdiklerini ve talepler doğrultusunda hareket edeceklerini belirttiler. İlgilenen arkadaşlara:http://www.nanokatalog.com/Edifier,LA_7228-3.html#labels=7228-3



  • fiyatlar şaka gibi yalnız .bana mı öyle geldi?
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Haklısın vergiler sağolsun . Yalnız bir kaç site daha satışa başlayabilir özellikle distribütör kim ise asıl ondan haber bekliyorum. Bu haliyle bile görmek insana tebessüm ettiriyor inşallah fiyat politikasında da yüzümüz güler.
  • İlgilenen arkadaşlar lütfen yorumlarını,sorularını, önerilerini belirtsin bu sayede daha fazla kişiyle yeniden Edifier grubunu kurup distribütör firmayla iletişim halinde olalım.
  • 15Yaman15 1 kullanıcısına yanıt
    Selamlar. S880 ve S350db E25luna yi getirtsinler.yeni modeller ve heyecanla bekkedigimiz modeller.guncel yenilere ihtiyaç var.o fiyatlar ve o modeller zaten amazin.de den ayni fiyata ayni tarihde geliyor.bu modelleri edifierden temin edip getirtmek onemli.yeni çikan cok guzel ürünker var.onları dörtgözle bekliyoruz.zaten distribtrlüğü aldikarsa amazin denin imkanlari degil direk edifierden yeni modelleri bekliyoruz.bu konuyu açtığın için saol ")

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zanzi7575 kullanıcısına yanıt
    Merhaba zanzi7575. Bu konuyu açtığın çok iyi oldu aynı noktayı yetkililere ilettim. Distribütörlüğü 1 ay önce vermişler yani toparlanma aşamasında, yeni ürünlerde ilerleyen süreçte dahil olacakmış.Büyük ihtimalle yeni bir site açılacak ve fiyatlar da ona göre olacaktır. İlgin için teşekkürler, takipte kalırsan ilgini esirgemezsen sevinirim.
  • Fiyatlar amazondan biraz daha ucuz gibi.
  • Mihoku kullanıcısına yanıt
    Aynen Mihoku. Amazon da vergiler işin içine girince fark ediyor
  • Edifier için soru sormaya geldim, bu konuyu gördüm. Pc ile masaüstü müzik kullanımı için hangi modeli önerirsiniz 200-600 TL vermeyi düşündüm

    Amazon 'da da pek model göremedim markayı pek tanımıyorum gerçi
    Şu nasıl
    https://www.amazon.de/EDIFIER-C2XD-Lautsprechersystem-Infrarot-Fernbedienung-optischem/dp/B00A50PFIW/
  • Merhaba goosebumps. Edifier ı 4 yıldır kullanıyorum ve ses sistemleri ile çok ilgilenen birisiyim. Model olarak da Edİfier C2XD, bilenler bilir creatıve,logıtech gibi markalardan açık ara farkla ayrılır. Zamanında hepsini deneyip test etme şansım oldu. Tesadüfen Edifier la tanıştım ki benim için dönüm noktası oldu. Müzik seversen ve verdiğim parayı hak etsin diyorsun Edifier gerçekten kaliteli bir marka. Seçmek istediğin model gerçekten çok kaliteli fiyat noktası sana kalmış biliyorsun dolar kuru ve vergi farkı derken bizim ülkemize gelişi biraz pahalı oluyor. Yaklaşık 4 yıldır kullanmaktayım ve halen kullanıyorum kısaca anlatayım malzeme kalitesi gerçekten çok iyi ahşabı hissediyorsun ağırlığı bile fark ettiriyor, ses noktasında çok temiz sesler sunuyor Edifier ın E.I.D.C. olarak adlandırdığı bir teknoloji var bozuk sesleri düzeltip aktarımı o şekilde sağlıyor özellikle sesi çok açtığın zaman hissediyorsun bu özellik hoparlörlerin kısa zamanda yıpranmasını ve ses kaybı yaşamasını engelliyor. Manyetik koruma var telefon vs cihaz olduğunda garip sesler çıkarmıyor yani frekans bozmuyor, bass küpü dersen işini çok iyi yapıyor tok ve karakteristik. Başka sormak istediğin ya da merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin Edifier ve ses sistemleri hakkında.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 15Yaman15

    Merhaba goosebumps. Edifier ı 4 yıldır kullanıyorum ve ses sistemleri ile çok ilgilenen birisiyim. Model olarak da Edİfier C2XD, bilenler bilir creatıve,logıtech gibi markalardan açık ara farkla ayrılır. Zamanında hepsini deneyip test etme şansım oldu. Tesadüfen Edifier la tanıştım ki benim için dönüm noktası oldu. Müzik seversen ve verdiğim parayı hak etsin diyorsun Edifier gerçekten kaliteli bir marka. Seçmek istediğin model gerçekten çok kaliteli fiyat noktası sana kalmış biliyorsun dolar kuru ve vergi farkı derken bizim ülkemize gelişi biraz pahalı oluyor. Yaklaşık 4 yıldır kullanmaktayım ve halen kullanıyorum kısaca anlatayım malzeme kalitesi gerçekten çok iyi ahşabı hissediyorsun ağırlığı bile fark ettiriyor, ses noktasında çok temiz sesler sunuyor Edifier ın E.I.D.C. olarak adlandırdığı bir teknoloji var bozuk sesleri düzeltip aktarımı o şekilde sağlıyor özellikle sesi çok açtığın zaman hissediyorsun bu özellik hoparlörlerin kısa zamanda yıpranmasını ve ses kaybı yaşamasını engelliyor. Manyetik koruma var telefon vs cihaz olduğunda garip sesler çıkarmıyor yani frekans bozmuyor, bass küpü dersen işini çok iyi yapıyor tok ve karakteristik. Başka sormak istediğin ya da merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin Edifier ve ses sistemleri hakkında.

    Selam hocam. Teşekkür ederim cevabınız için.

    Müzik dinliyorum çoğunlukla ve severek yaptığım birşey, bu yüzden çok fazlaya kaçmadan olabilecek seviyede dövizin durumu ortada olduğundan dolayı biraz can acıcak
    Hangi siteye baktıysam bahsedilen modellerin hiçbiri satışta değil. Satılan ürünler arasında ise fiyat olarak fark var


    Linkte verdiğim sistem bir sağ bir sol şeklinde mi oluyor, tam anlayamadım, tek başına bu ürün kullanılır mı
    https://www.amazon.de/Edifier-R2730DB-Bluetooth-Lautsprechersystem-Infrarot-Fernbedienung-Digitaleing%C3%A4ngen/dp/B00TY8CZVQ/


    Birde şu iki ürün hakkında ne düşünüyorsunuz, basit bir kullanıcı için yeterli olur mu
    https://www.amazon.de/Edifier-M1360-Lautsprechersystem-pc-lautsprecher-Kabelfernbedienung/dp/B003TWN6HU/
    https://www.amazon.de/EDIFIER-M1370-2-1-Lautsprechersystem-Watt/dp/B00813XLYU/

    Teşekkürler




  • Selam goosebumps. Öncelikle kısaca Edifier ın serileri hakkında bilgi vereyim.
    Edifier ürettiği ses sistemlerine belirli bir kod vermekte.Bunlar;

    E Serisi;Pazara yönelik,giriş seviyesi ses sistemleri
    R Serisi;Orta seviye 1+1 stüdyo tipi hoparlörler
    M Serisi;Orta seviye 2+1,5+1 multimedia ses sistemleri
    MP Serisi;Taşınabilir,portatif,laptop için ses sistemleri
    S Serisi;Üst seviye ses sistemleri
    C Serisi;Harici amfiye sahip,pazara yönelik ses sistemleri
    X Serisi;Pazara yönelik giriş-orta seviye ses sistemleri
    IF serisi;Docklar

    Sinema Sistemleri
    DA Serisi;Orta seviye
    S Serisi;Üst seviye

    Kur noktasında ülkemiz koşulları belli olan biz gibi müzik severler oluyor çok haklısın ne diyeyim. Karar senin ama yine de bekle derim biraz daha araştır yakın zamanda yeni ürünler Türkiye piyasasında satılmaya başlanacak.
    Seçtiğin R2730 db başlangıç için çok yerinde bir seçim. Çünki 3 yollu bir sistem. Hem sağ hem sol olmak üzere 2 tane. D sınıfı amfi ile güçlendirilmiş her bir hoparlör için 3 amfi ile desteklenmektedir. Sesleri çok net ve daha detaylı, temiz ve net sesler almak için 3 yollu sistemler tercih edilmelidir. Aklına şu da gelebilir müzik seversin bass küpü yok diye eksiklik hissedebilirsin yalnız bassları araştırmalarım sonucunda bayağı iyi forumlarda bass küpüne gerek yok diyorlar. Oldu ya tatmin etmedi diyelim sonuçta kullanıp deneyimle şansımız olmadı, ayrıca bass küpü takabiliyorsun girişi var gerçekten güzel bir sistem olur. Bende düşünmüyor değilim Türkiye pazarına bir girsin böyle bir sistem yapmayı düşünüyorum. Diğer M serileri de güzel tatmin edici sonuçlar alırsın özellikle EDIFIER M3300SF bu ürüne de bak derim kullanıcılar tarafından çok beğenilmişti. Sonuç olarak daha kaliteli diyorsun R serisi ama hem bütçeme yetsin hemde tatmin edici sesi olsun diyorsan M serisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15Yaman15 -- 17 Mayıs 2017; 12:20:17 >




  • 15Yaman15 1 kullanıcısına yanıt
    goosebumps, ayrıca belirteyim Türkiye de nanokatalog diye bir site var 4-5 gün öncesine kadar ellerinde stok vardı yalnız tükenmiş biraz önce görüştüm stok sayımı yapılıp tekrar bilgi verecekler, yoksa da getirtebiliyorlar mı ya da ellerinde var mı öğreneceğiz, sana bilgilendirme yapacağım.
  • S.880 ciddi bir cihaza benziyor inşallah gelir alıp kullanırız
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    İnşallah tema59. Bende s350db modelini merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 15Yaman15

    goosebumps, ayrıca belirteyim Türkiye de nanokatalog diye bir site var 4-5 gün öncesine kadar ellerinde stok vardı yalnız tükenmiş biraz önce görüştüm stok sayımı yapılıp tekrar bilgi verecekler, yoksa da getirtebiliyorlar mı ya da ellerinde var mı öğreneceğiz, sana bilgilendirme yapacağım.

    goosebumps, ürünler tekrar satışa sunuldu
    http://www.nanokatalog.com/Edifier,LA_7228-3.html#labels=7228-3




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 15Yaman15


    quote:

    Orijinalden alıntı: 15Yaman15

    goosebumps, ayrıca belirteyim Türkiye de nanokatalog diye bir site var 4-5 gün öncesine kadar ellerinde stok vardı yalnız tükenmiş biraz önce görüştüm stok sayımı yapılıp tekrar bilgi verecekler, yoksa da getirtebiliyorlar mı ya da ellerinde var mı öğreneceğiz, sana bilgilendirme yapacağım.

    goosebumps, ürünler tekrar satışa sunuldu
    http://www.nanokatalog.com/Edifier,LA_7228-3.html#labels=7228-3

    Teşekkürler hocam

    Bass pek sevmiyorum, daha çok temiz ayrı sesler olması önceliğim. Bilgisayarımın anakartından alacağım için sesi yüksek fiyatlara çıkmak mantıklı değil sanırım.

    http://www.nanokatalog.com/Edifier-M1370-Hoparlor-sistemi-27-W-4100-g-siyah,PR-257721.html
    http://www.nanokatalog.com/Edifier-M1380-Speaker-System-28-W-Stereo-3350-g-Black,PR-733796.html

    Bu iki üründe nesil farkı mı var?


    Ayrıca bu C2XD olarak bahsedilen sistem mi?
    http://www.nanokatalog.com/Edifier-C2X-21channels-53W-siyah-speaker-set,PR-257718.html




  • goosebumps, senin yerinde olsam yahttp://www.nanokatalog.com/Edifier-M3200BT-Hoparlor-sistemi-Wireless-siyah,PR-257737.html
    ya da C2XD alırım. Neden diğer M serileri değil dersen Edifier kalitesini hissetmek istiyorsan bu iki sistemi tam sana göre. Bahsettiğim gibi ben C2XD kullanıcısıyım M3200 benim ses sistemine en yakın serilerden. Pişman olmayacağın ses sistemleri.Tabii maddiyatı da bu nokta da göz arda etmemek lazım insan diyor 2+1 e M3200 için söyleyeyim 375 tl verir mi onun yerine 5+1 alırım diye aynı şeyi bende düşündüm daha sonra C2XD yi aldım emin ol pişman olmadım ses hacmi boyutuna göre büyük, Edifier ında kalitesi burada anlaşılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15Yaman15 -- 17 Mayıs 2017; 20:3:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 15Yaman15

    goosebumps, senin yerinde olsam yahttp://www.nanokatalog.com/Edifier-M3200BT-Hoparlor-sistemi-Wireless-siyah,PR-257737.html
    ya da C2XD alırım. Neden diğer M serileri değil dersen Edifier kalitesini hissetmek istiyorsan bu iki sistemi tam sana göre. Bahsettiğim gibi ben C2XD kullanıcısıyım M3200 benim ses sistemine en yakın serilerden. Pişman olmayacağın ses sistemleri.Tabii maddiyatı da bu nokta da göz arda etmemek lazım insan diyor 2+1 e M3200 için söyleyeyim 375 tl verir mi onun yerine 5+1 alırım diye aynı şeyi bende düşündüm daha sonra C2XD yi aldım emin ol pişman olmadım ses hacmi boyutuna göre büyük, Edifier ında kalitesi burada anlaşılıyor.

    Siz M3300SF 'den bahsedince önceki nesil diye düşünerek M3200 'e odaklanmadım. Ayrıca tasarımları garip geliyor bana Edifier ürünlerinin. 4+1 sistem kullanıyorum Creative, çok eski. 4 uydusu olması hiçbir işime yaramıyor, alırsam 2+1 dışında birşey istemiyorum. Karşımda duracak çünkü, bu yüzden uydu sayısı ile fiyatı oranlamak yerine kalite tarafındaki beklentim söz konusu

    M3300SF yeni mi çıkacak?




  • goosebumps, M serisinin en yenilerinden diyebilirim bir üst serisi 3300 dür sondan bir önceki seri yani, ses kalitesi halen gündemdedir, tasarım olarak da haklısın kişiden kişiye değişir yalnız tasarımında bile mühendislik vardırhttp://www.edifier.com/us/en/speakers/m3200-2.1 buradan daha detaylı bakabilirsin, amacım Edifier ı muazzammış gibi göstermek değil deneyimler sonucu bunları seninle paylaşıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.