Şimdi Ara

Ebay’den teyp aldım gümrüğe takıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ebay üzerinden rcd330 teyp aldım. 8000 tl - 276 usd fiyata. En fazla %50 vergi öder teslim alırdım diyordum fakat öyle olmadı. 150 euro üstü olduğu için gümrük beyannamesi gibi bir şey var dediler. Bir gümrük müşavirliği ile halledebilirsin dediler. Onlar da fiyat veremiyoruz dediler. Kimisi aldığın fiyat kadar masraf çıkar diyor. Ayrıca satıcı fiyatı da düşük gösterdiği için ceza falan yersin diyen de var. Şimdi ne yapsam bilemedim. Teslim almaya kalksam bu mümkün mü? 5-6 bin masraf çıksa sıkıntı değil. Ama bir sürü belge olacak dendi. Tse uygunluk, sıfır ürün olması vs.

    Eğer teslim almak çok sıkıntılı olacaksa iade mi etsem? 

    Ya da almaya kıbrıs gibi ülkedeki bir yakınımıza yönlendirsek olur mu acaba? Onlar da yurda gelirken kendisiyle getirse. 

    fikir verirseniz sevinirim. 




  • scoopi kullanıcısına yanıt
    İade etmek için gümrükten çekmen lazım. Bunun için bir sürü masraf çıkartacaklar, işlemler de uzun sürüyor. Müşavir tutup gümrükten çekeceksin ya da başka bir yol içerden adam bulacaksn, o da çeker bir şekilde.
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. bu sayfada bu soruya çabuk ve sağlıklı cevap gelmeyebilir. forum içersinde aliexpres ebay gibi ana konular mevcut. araştırın o başlıkları bulursunuz. o başlıklar altına da yazmanızı ve bilgi sahibi olan kişilerden daha sağlıklı cevap almaya çalışmanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 8 Ocak 2024; 21:52:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.