Şimdi Ara

Early game item seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar. Bir poe acemisi olarak internetten buildler bakıp biraz kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Lakin buildlerde itemler genelde end game itemleri oluyor. Actları yaparken(lv atladıkça act yükseldikçe) hangi itemleri giyeceğime dair bilgi yok. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim neleri kullanmalıyım?



  • Act leri bitirene kadar goldrim, tabula, wanderlust gibi levelling itemleri ile idare edebilir, sonrasında spesifik uniqler kullanıyorsa onları takıp, gerisini resist,life(duruma göre es) veren itemler ile kendini red tier maplere (t10+) getirebilirsin. Ondan sonra farmlayarak parça parça endgame gear ' a kasabilirsin. Genelde çoğu uniq'in rare alternatifi mevcut ve zaten endgame gear dediğimiz şeyler 50+ ex olduğu için her bir parçası, mecburen bir süre böyle takılman gerekecek.


    Genel olarak actlerde ilerlerken sadece tabula bile işini görür, hardcore oynuyorsan tabula = kefendir, tavsiye etmem. 4 Link bile sizin actleri bitirmeniz için yeterlidir. Act boyunca upgrade için bir miktar buildi analiz etmeniz gerek, örneğin spesifik olarak earth quake , physical, mace bir build yapacaksanız, ucuz ve physical damage i yüksek uniq mace ler tercih edebilirsiniz, diğer bir senaryo spell bir build oynuyorsanız örneğin lifesprig ile kasmaya başlayıp, poe.trade üzerinden ortalama spell damage veren, ucuz bir wand satın alarak yola devam edebilirsiniz. Tamamen buildine bağlı bir durum söz konusu. Defansif olarak ta dediğim gibi resistler ve life/es size yetecektir mid game boyunca.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.