Şimdi Ara

EA nicin görsel olarak geliştirmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    bilindiği gibi uo'nun hastaları demiyorum manyakları çok fazla sayıda. eski bir uo oyuncusu ile bir yerde karşılaştığınızda uzun ve hararetli bir muhabbet sarar. herkes uo'nun gelmiş gecmiş en iyi oyun olduğunu soyler ve şuanki rpglerden sistemi ile tamamen ayrıldığını şuanki rpglerin uo'nun yanında cok basit ve sıkıcı kaldıgını soyleriz.

    herşeyi ile mükemmel bir oyunu nicin EA gibi dev bir firma elinde bulundurur da minimum wow görseline getirmez ? bunu yaptığı taktirde herkes bilir ki rpg piyasasını silip supurecektir ama hicbir ilerleme gozukmuyor.

    Bir şekilde birileri site hazırlasa da EA ya uo'cuların baskısı ile birşeler yaptırmaya kalksak? herkes bir platformda toplanarak istegini belirtse acaba EA'da bir kıpırdanma olur mu? EA'nın korkusu cekincesi sandbox olmasından dolayı mıdır? yoksa işin icinde başka bir iş mi vardır?

    hangi beyinsiz elinde bu kadar fanı olan bir oyunu bulundurur da görseli gelişmiş ama altyapısı sıfır rpglere mahkum eder oyuncularını ?







  • Ea yeni ek paketlerle bir şeyler yaptı ama yinede gönül ister ki grafikleri Wow gibi olsun.
  • Ultima x Çıkacak ortalığı kasıp kavuracaktı amma olmadı işte
  • Ultima X çıksaydı gerçekten çok farklı bir yerde olurdu Ultima Online ama iptal ettiler projeyi.

    UXO dan bir kaç resim koyayım.
     EA nicin görsel olarak geliştirmiyor?
     EA nicin görsel olarak geliştirmiyor?
     EA nicin görsel olarak geliştirmiyor?
     EA nicin görsel olarak geliştirmiyor?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • El altından bunu vereceksin ruslara

    adam 2 ay sonra private ni kurup milleti oynatır
  • Aynen oyle Ea nın Uo'la ne ısı var gıt fıfa 2010-2010.5- 2011 bıttı mrb 2012 yap alsa duzgun bı sırket wow rakıp yaratıcakta...
  • UXO 2004'de sonlanmayıp devam etmiş olsaydı demekki şuan elimizde harika bir oyun olacaktı.

    dün yine denedim bıraktığım wow'a bakmayı ama yok sarmıyor lvl sistemi sıkıyor. 2D filan aksam takılayım bari biraz madencilik yapayım :D madenlerde tırsa tırsa bi hal oluyor zaten insan :D
  • UXO yu her nedense iptal ettiler, sonra KR ile durumu biraz toparlamaya çalıştırlar ama tam bir fiyasko oldu tabii ki.
    Arada sırada girip bakarım ne var ne yok diye, bu denk geldi. Europanın son hali
     EA nicin görsel olarak geliştirmiyor?
    Koskoca server bu hale gelene kadar birşey yapmayan EA nın bundan sonra uğraşacağına hiç ihtimal vermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 2 Ağustos 2010; 11:11:32 >




  • Şu an Europa böyleyse Uo gerçekten bitmiştir.Origin Systems büyük hata yaptı gerçekten. Electronic Artsı bu işe bulaştırmayacaktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Danilo Thann

    Şu an Europa böyleyse Uo gerçekten bitmiştir.Origin Systems büyük hata yaptı gerçekten. Electronic Artsı bu işe bulaştırmayacaktı.

    1 yıl önce yine iyiydi, sabaha kadar doom yapardık, en azından champlar boş kalmazdı. Şimdi biraz gezdim champlar bomboş lunada adam yok :) 1 yılda nasıl bu hale gelmiş anlamadım. EA bu saatten sonra UO için uğraşmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 2 Ağustos 2010; 12:32:29 >
  • Ulan sen koskoca firma al eline her şeyi bok et, hani adamlar boş adam da değiller koskoca EA ellerinde ki cevheri paslandırdılar.
  • ne olursa olsun EA yada başka bir firma şu UO'yu ele alıp görselliği minimum wow kalitesine getirirler ise herşeyine iddiaya girerim tüm rpg oyunlardaki oyuncu kitlesinin en az yarısını calarlar. bu da milyonlarca dolar demek. nicin yapmıyorlar bu kadar kaliteli bir oyunu neden değerlendirmiyorlar aklı almıyor insanın.

    hergun yeni bir rpg piyasaya dusuyor hepsi de birbirinin aynısı. şu oyunu oynayamıyorum ya nasıl koyuyor anlatamam.

    Madenlerdeki muhabbet olsun, her an ölüm tehlikesi olsun, banka etrafında milletle ticaret yaparken ki her an soyulma tehlikesi olsun, guard zone dısına cıkarken ki tereddütler olsun :))) hicbir oyunda bu kadar eglendiğimi hatırlamıyorum. otursam yine sabaha kadar yazarım gecen muhabbetleri :)) Jaile dusunce "Allah kurtarsın kardeş sen niye dustun anlat bakim" tarzı karşılamalar olsun :)))) savaş öncesi GM'lerin karizmatik savaş cagrıları olsun :))) oyyy oy delirtirler adamı zorla..
  • KR bence grafik gelişimi olarak yapılabilecek en iyi şeydi. O kadar adam biz 2d dinamiğini seviyoruz bilmemne dedi ve EAde bu dinamiği korumak için böyle bir geliştirme yaptı. Yoksa onlar da yapabilirdi modern 3D grafikler. Bence UO playerları da ne istediğini bilmiyor.
  • öncelikle osinin neden böyle olduğuna dair kendi yorumumu getireyim. bu oyunda herkes iyi bir noktaya gelmek için çabalıyordu hep türk serverlarında. ama oside ne var? veriyorsun 50 doları alıyorsun yaklaşık 60m'i, gayet iyi bir set alınabiliyor. ben de yaptım bunu. normalde free shardlarda bodcu ile uğraşırım ama burda öyle bir durum yok tek karakter online. e ne yapacağım ben pve severim pve yapıcam. ama zaten her şeyim olduğu için pve de yapmak istemiyorum. sonuç olarak da oyuna girmenin hiçbir anlamı olmuyor. ne champ yapan adam var ne doom.

    dün osi accountumu 1 aylık açtım ne oluyor ne bitiyor diye bakmak için. luna bomboş yapacak hiçbir şey yok. gidip world of uo da oynıycam neredeyse

    görüntüye gelecek olursak, tepeden görünüme o kadar alışığım ki, wow gibi olsa uo'yu hiç oynamazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannomenax -- 16 Ağustos 2010; 0:50:56 >
  • Bir sürü insan wow gibi olursa oynamayız, UO'nun kendine has özellikleri korunsun dedi ama yapınca da oynanmadı.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.