Şimdi Ara

E-Ticaret ve SEO Danışmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • E-ticaret ülkemizde en az maliyetle en hızlı para kazanma yolu gibi görünmektedir. Oysaki ülkemizde her yıl binlerce e-ticaret sitesi bu tarz yaklaşımlar sebebiyle kapanmaktadır. Doğru adımlar ve doğru çalışmalar ile hedef kitleye en hızlı ve en az maliyetle ulaşmanın yolu e-ticaret tir.

    Sadece hazır script bir site satın alarak ve ürün yüklemesi yapılarak satış yapılması çok zordur. Önemli olan müşterinin sizi nasıl bulacağı ve neden sizi tercih edeceğidir. Müşterinizin siz bulması için e-ticaret projenizde profesyonel bir seo çalışması ve sosyal medya çalışması yapılmalıdır. Aynı zamanda sitenizde bulunan ürün gamının kategorilendirilmesi, tedarikçilerin bulunması, xml entegrasyonu, blog tanıtımları, yazılım ve tasarım çalışmaları vb. birçok konuda kademeli çalışmalar ile sitenizin e-ticaret için hazır hale getirilmesi gerekmektedir.

    Tüm bu çalışmalar profesyonel bir e-ticaret danışmanlığı hizmeti ile mümkündür. E-ticaret Danışmanı ve SEO Danışmanı vasfına sahip kişiler tüm bu çalışmaları yapabilmeli ve uygulayabilmelidir. Sizde profesyonel, referans verebilecek bir e-ticaret danışmanı ile çalışarak yatırımlarınızın karşılığını alabilir, e-ticaret projenizin hak ettiği yerlere gelmesini sağlayabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.