Şimdi Ara

E Ticaret sitesi açmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aklımda bir site açmak var.Dışardan aldığım fiyatlar oldukça pahalı.Acaba bu işi uğraşarak kendim yapabilir miyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Hazır scriptler kullanarak yapabilirsiniz. En basiti Wordpress + Woocommerce ya da Opencart ve Prestashop gibileri olabilir. Magento gibi pro scriptler var fakat oldukça karmaşık olduklarından önermem. Yazdıklarım oldukça popüler olduklarından hiç bilginiz olmasa dahi internetten bilgi edinmeniz mümkün. Bu tarz sitelerde en önemli sorunlar genelde POS entegrasyonu ile alakalıdır bu yüzden herhangi bir script kullanmaya başlamadan önce hangi ödeme şekillerini ücretsiz desteklediğinden emin olun çünkü çoğu bedava script'in ödeme bölümleri için ücretli plugin kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
  • Yazı için teşekkür ederim.Ortalama bana kaç TL’ye patlar acaba bir bilginiz var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazdıklarım gibi ücretsiz scriptler kullanırsanız hosting + domain + POS/ödeme sistemi için ödeme yaparsınız o kadar. Ödeme almak için bankadan POS alınabilir veya Payu gibi ödeme sistemleri kullanılabilir fakat servis ve komisyon bedelleri var bunları araştırmanız gerekir. Domain ücreti .com için yıllık 10$ civarıdır. Host ücreti seçeceğiniz host'a göre değişir bu işin ileride büyüme ihtimali varsa Digital Ocean gibi bir yerden cloud hosting almanızı tavsiye ederim yoksa Hostgator gibi bir yerden Cpanel destekli shared host alınabilir. Cloud hosting kurulumu bilgi gerektirir, shared hosting'e script kurulumu pek zor değildir. Yeni açılan ve fazla kullanıcısı olmayacağı tahmin edilen bir alışveriş sitesinin 1 yıllık giderleri tahminen 130-150$ ve üzeri + POS/ödeme sistemi ücreti gibi olacaktır.
  • Teşekkür ederim yazılar için.Piyasadaki şirketler çok fazla tutarlar istiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elitenms E kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler iyzico'yu araştıracağım
  • Babamların firması için internet sitelerini kurduğum ve kullandığım SoftTR'yi tavsiye ederim. Paket halinde e-ticaret sistemi hizmedi veriyorlar. Sağladıkları imkanlara göre fiyatlar oldukça uygun. Arayüzü gayet anlaşılır ve kolay. Kurulum için eğitim videoları var, hiç script,kod vs. uğraşmadan gerekli dökümanları yükleyerek, başlıkları girerek siteyi kurabilirsin. Takıldığın konularda ticket açarsan hemen yanıt veriyorlar.

    Bizim firma için kurduğum site;www.anadolupazarlama.net
  • Tabiki kendin de yapabilirsin. Destek alabilirsin bizden. Yardımcı olabiliriz. Biz ise, sadece site açmakla kalmıyoruz. Seo çalışmasını ve reklam çalışması dahil olmak üzere herşey ile ilgileniyoruz. Sitemizi inceleyebilirsin. Elimizden geleni yapabiliriz.
    Bize bakabilirsiniz;https://niximera.com/
    Blog;https://blog.niximera.com/
  • İncelemenizi öneririm uygun fiyat: https://www.netva.net/e-ticaret//

  • İhtiyacınıza göre tercih edebileceğiniz e-ticaret yazılımı değişiklik gösterir. Piyasada yüzlerce E Ticaret Paketi bulunuyor ve neredeyse aralarına her gün bir yenisi ekleniyor. E-ticaret altyapısı sağlayan büyük ve kurumsal firmalar var bunlara örnek; Ticimax, IdeaSoft ve T-Soft. Değerlendirme yaparken destek imkanı, sunucu hızı, modüller ve seo kriterlerine uygunluğunu kontrol etmeniz gerekiyor. Bu noktada 7/24 müşteri desteği sağlayan Ticimax bir adım öne çıkıyor, özel bir tasarım giydirmeniz prestij ve arama motoru optimizasyonu açısından sağlıklı olacaktır. Bütçeniz varsa zaten Shopify kullanırsınız. Bu sistemler, aylık veya yıllık ödeme bazlı çalışır.


    Ürün sayısı 40-50 adet olacaksa, yazılımcı ekibiniz ve bütçeniz yoksa; WordPress kurar, WooCommerce eklentisi ile idare edersiniz veya ShopPHP aklınızda bulunabilir.


    Yazılımcı ekibiniz varsa; Magento denenebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustrank -- 17 Ocak 2021; 1:15:43 >




  • az ürününüz varsa panel şeklindede site açabilirsiniz daha uyguna gelr

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.