Şimdi Ara

E MULE OVERNET VE EDONKEY İÇİN EN UYGUN ADSL MODEM HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selam,

    Emule Edonkey ve Overnet ve benzeri programlar için en uygun ADSL Modem hangisi sizce.Malum PORT açma mevzusu birçok modem de karışık Ben bu aralar ALCATEL 530 almayı düşünüyorum.Ancak sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli.Bu konuda yardımlarınız



  • zoom 5510 usb modem ne port acma var nede baska bir problem haftalarca pcyi hic kapatmadan overnette 27-30 arası download yaptigimi bilirim
  • Ethernet arabirimini kullanan modemlerde yanlış hatırlamıyorsam port açmana ve sabit ip kullanmana gerek yok
  • Onixon usb modem. P2p programlarında en önemli şey modemin pinginin düşük olmasıdır. Onixonun da oldukça düşük pingleri.Bu konuya chip dergisinin ADSL modemleri incelediği sayısında da değinilmişti. Ayrıca bura fiyat/performans oranında 1. onixondu. Benden söylemesi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hal 9000

    Ethernet arabirimini kullanan modemlerde yanlış hatırlamıyorsam port açmana ve sabit ip kullanmana gerek yok

    ethernet degil usb
  • ya gözünüzü seveyim sallamayın arkadaşım sorun saçmasapan ne alakası var emule ile modemin.diğer bi zekide sallıyo ping süresi düşükmüş.ondan değilmi herkes onixon kullanıyo allalla hayret bişi.usb modem alınmaz bi miktar bilgisayarında performans düşüklüğün olur firewall olmaz.ethernetli al bişi.ben asus kullanıyorum memnunum, modemlerde port açmakta çok kolaydır.bi port açamıyorum diye gidipde usb modem alınmaz
  • Arkadaşlar,

    eMulede port açma işleminden korkmayın.www.meretx.com da eMulede yüksek ID alma ve 25'den fazla modem için nasıl port açılacağını yazdım. Türkçe ve ticari olmayan bu sitede eMule için gerekenleri bulabilirsiniz.
    Kalın Salıcakla,
    Meret ;)
  • en ucuzundan bir usb modem tabiiki. modeme 60YTL'den fazla verme derim.hepsi aynı halt.
  • 2 yıldır usb kullanıyorum firewall suz modem zoom 5510 sadece sp2 firewall açık bi şey gelmedi başıma.

    pc den çok anlamayanlar fln usb alsın sonra hergün port açma yardım diye konu açılıyo. (eğer tek ev kullanıcısı ise)

    Sonuçta nasanın pc sini kullanmıyoruz.
  • pc den çok anlamayanlar emule kullanmasın zaman. o zoom 5510 zoom un dünyaya attığı en büyük kazıklardan biridir.ben hayret ediyorum emule için modem soran insan nasıl emule kullanıcak bu kadar bilgisizlik bu kadar cahillik hayret doğrusu.diğeride sp2 firewall kullanıyomuşta bişi gelmemiş.Aferin doru zoom 5510 alsın yesin kazığı sizin gibi
  • sizi anlamak mümkün değil 2 senedir kullanıyorum ve memnunum bundan daha açık nasıl söyliycem. altı üstü bi modem internete çıkmanı sağlıyor hız testinden 240 alıyorum telekom kaynaklı 2 kere hat gitti şimdiye kdr daha sen ne istiyosun modemden altın yumurtlamasını?

    Tek ev kullanıcısı için yeter de artar bu benim görüşüm. Ayrıca firewall olarakda sp2 gayet yeterli. Marka konuşu tartışılır benim adsl aldığım dönemde sadece piyasada alcatel ve zoom vardı. Zoom aldım. Değişik markaların usb sini alınabilir kişiye kalmış.
  • bazı zoom x4 lerde ve x5lerde firmware problemi var emule gibi programlar çok bağlantı kurunca modem kitleniyor, firmware update yapmak zorunda kalıyosun. Zoom x4, x5lerden uzak durmakta fayda var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: terror123

    ya gözünüzü seveyim sallamayın arkadaşım sorun saçmasapan ne alakası var emule ile modemin.diğer bi zekide sallıyo ping süresi düşükmüş.ondan değilmi herkes onixon kullanıyo allalla hayret bişi.usb modem alınmaz bi miktar bilgisayarında performans düşüklüğün olur firewall olmaz.ethernetli al bişi.ben asus kullanıyorum memnunum, modemlerde port açmakta çok kolaydır.bi port açamıyorum diye gidipde usb modem alınmaz


    Sen çok zekisin belli ondan chip dergisi okumuyorsun değil mi? Git ordaki yazıyı oku ondan sonra konuş

    SAnki biz bilmiyoruz emule için modem olur mu olmaz mı. Sadece p2p uygulamrında test edilen modemler var. Webden download yaparken ikisi de aynı hızda olabilir ama p2p de işler deiğişiyor zeki kardeşim benim.




  • eğer bir ethernet modemin varsa,port açmak denilen şey gerçekten kolay.terror123 arkadaşımın dediği gibi
    port açamıyorum diye yeni modem alınmaz.eğer modemin yoksa,ben yine ethernet al derim,çünkü ilerde de işine yarayabilir,internet paylaştıracağın zaman falan olursa.

    p2p lerdeki hız konusunda ben çok şey değişeceğini sanmıyorum.kaç modem kullandım sağda solda,hep p2p mantığına göre değişti hız.P2P'DE KAYNAK SAĞLAMSA HIZLI ÇEKERSİN,DEĞİLSE YAVAŞ.bu kadar olay.yoksa "x" modemini aldın,her p2p programında 25kb,"y" modemini aldın 10kb falan yok.

    @terror123
    biraz daha sakin bir dil kullanırsan bilgi paylaşımı daha rahat olur diye düşünüyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Anaconda

    eğer bir ethernet modemin varsa,port açmak denilen şey gerçekten kolay.terror123 arkadaşımın dediği gibi
    port açamıyorum diye yeni modem alınmaz.eğer modemin yoksa,ben yine ethernet al derim,çünkü ilerde de işine yarayabilir,internet paylaştıracağın zaman falan olursa.

    p2p lerdeki hız konusunda ben çok şey değişeceğini sanmıyorum.kaç modem kullandım sağda solda,hep p2p mantığına göre değişti hız.P2P'DE KAYNAK SAĞLAMSA HIZLI ÇEKERSİN,DEĞİLSE YAVAŞ.bu kadar olay.yoksa "x" modemini aldın,her p2p programında 25kb,"y" modemini aldın 10kb falan yok.

    @terror123
    biraz daha sakin bir dil kullanırsan bilgi paylaşımı daha rahat olur diye düşünüyorum


    Vallahi herhalde o kadar fark yoktur aralarında ama chip sayısının eylül -2004 sayısında Onixon modemi bir oku istersen. Şöyle diyor aynen " Test değerlerine bakıldığında dakikada sunucuyla kurabildiği bağlantı sayısı değerini yüksek olduğunu görüyoruz. Bu da p2p uygulamalarında başarılı bir performans anlamına geliyor" Ben sadece bunu aktarmak istedim modem seçerken. Port açma derdinin olmaması da güzel bi şey ayrıyeten. Ama bazı akıllılar ben uydurmuşum gibi ve çok bi şey biliyorlarmış gibi havalara giriyorlar ona uyuz oluyorum. Bunu okumasam niye söylim o zaman "bildiğim kadarıyla" derdim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.