Şimdi Ara

E-KAYIT HATA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
22.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gitmemiz gerekecek anlasilan. VekalEt olayı nedir acaba. Uzaktan ordan birine nasi gonderecegiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unyelimmm

    merhaba arkadaşlar benim durumda sizler gibi lisans mezunuyum hatta yuksek lisansımıda yaptim simdi yeniden universiteyi kazandım benim sorum bizden istenen belge lise diploması ben liseden 2000 de mezun oldum lise diplomam nerde diploma notum kac ben hiç bilmiyorum universiteye lisans yada yuksek lisans diplomasını gotursek olmazmı

    El cevap?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • agamemnoun A kullanıcısına yanıt
    mezun olduğunuz üniversiteye gidip almanız lazım.
  • blnmz kullanıcısına yanıt
    kaydını silmen lazım. sonrasında da artık şanına kalmış birşey. e-kayıt yapılabilir mi bilmiyorum
  • 147 ye talep oluşturmuştum geri aradılar okula gitmeniz gerek diye, otomatiğe bağlamışlar. nası sinirlendim var ya zaten çalışıyorum izniydi yol derdiydi bi de uçaklar havaşlar otobüsler derken 700 tl gidicek ulan söv söv bitiremedim. neyse bakalım umarım sorun çıkmaz bi de gidince. herkese kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rb2344

    mezun olduğunuz üniversiteye gidip almanız lazım.

    Yok canım daha neler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende üniversite öğrenci işlerini aradım.Kendim gelmem gerektiğini ya da vekalet yoluyla yapılacağını söylediler.2008 öncesi mezunların kayıtları e devlet üzerinden gözükmüyor.Nasıl bir e devletmiş anlamadım gitti.Başka bi iş olsa seceremizi çıkartırlar
  • Kayıt işlemlerine daldığımdan bende konuya cevap yazmayı unutmuşum. Kayıt işlemini sağlıklı bir şekilde tamamladım. Ben yine aynı üniversitenin farklı bir bölümünü kazandığım için eski bölümüme gidip lise diplomamı arşivden çıkarttırdım. Yeni bölümüme gidip öğrenci işlerinden mezundur diye yöksis' e işlettim. Daha sonra üniversitenin online kayıt sisteminde online kaydımı tamamladım ve evraklarımıda teslim ettim. Sadece harç yatırma ve ders seçme işlemlerim kaldı.

    Şimdiden herkese hayırlısı olsun.
  • Aynı konudaki işlem yapamama 2017 kayıtları için de devam etmekte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 11 Ağustos 2017; 16:38:37 >
  • Bu sene başıma gelen sıkıntı.



    Teee 2008'den önce bitirdim liseyi. Lisans bitirdim, tekrar kazandım ama hâlâ lise bilgisine ulaşamadık, diyor e-devlet.



    İstanbul'dayım, sırf bunun için Ankara'ya gitcem. Peki liseye gidip lise bilgilerimi mi alcam, üniversite diplomam yetecek mi. Benzer durum başına gelen başka birileri var mı??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2008 öncesi liseyi bitirdim.Aöf ye girmek için sınava girdim.Atatürk üniversitesinden bir bölüme yerleştirildi fakat e devletten kayıt yapamıyorum.İzmirde yaşıyorum ne yapmam gerek arkadaşlar bir yol gösterir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl önce başlık açılmış ve insanlar o kadar uğraşmış, aramış şikayet etmiş. Bugün hala aynı sorun devam ediyor. Ne güzel bir ülke. Yani 3-5 kişi mağdursa çözüm yok. Gerek de yok zaten diyip kapatıyorlar konuyu her sene. Bir arkadaşım sordu araştırırmısın diye. Gerçekten doğruymuş bu demek ki.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.