Şimdi Ara

e-Devlet üzerinden 'Askerlik Erteleme Başvurusu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar. e-Devlet üzerinden açılmış bu sistemi kullanmaya çalışıyorum. Şu anda devam eden ve geçmişteki tüm eğitim bilgilerimi karşıma çıkarıyor ve tek tek onaylamamı istiyor. Bütün bilgiler (okul, bölüm, program, mezuniyet tarihi ve not ortalaması) doğru olmasına rağmen aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Yurt dışında olduğum için de askerlik şubeye gidemiyorum. Bu sistemde benzer sorun yaşayıp çözmüş biri var mıdır? veya yurt dışında doktora yapan (beraberinde full time çalışıyor görünüyorum üniversitede) biri olarak ertelemeyi nasıl yapabilirim öneriniz var mıdır? Şimdiden eyvallah.  


    "Öğrenim Bilgilerinizde Hatalı bilgi bulunduğundan işleminizi gerçekleştiremezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir."








  • Hocam bağlı bulunduğun askerlik şubesine mail atmayı dene istersen. Ben dahil forumdaki bazı arkadaşlarda bu tarz hatalar yüzünden şubeye gitmek zorunda kaldık maalesef. E-devlet sisteminde henüz aksaklıklar var..

  • Tesekkurler hocam yaziyorum hemen. Online halledebilirsem cok iyi olacak yoksa burada sehir degistirmem gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sağ olun dediğiniz gibi olayı çözdüm. Başkalarının işine yarayabilir diye not düşüyorum. Öncelikle askerlik şubeye mail atmayı denedim fakat mail adresleri kapalıydı, gönderemedim. Devamında babama arattım şubeyi. Askerlik şubede yüksek lisans eğitimim hala devam ediyor görünüyormuş. Bu bilgiyi e-Devlet ya da yökten çekiyorlar diye anladım ama herhalde bazen güncellenmesi gerekiyor. Ben hata alınca bilgiyi güncellediler, devamında da hata düzeldi ve başvuruyu yapabildim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.