Şimdi Ara

E.C.A. Confeo Plus Kombi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
28
Favori
309.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 3 aydır bu kombiyi kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim şimdilik. Dijital oda termostatı ile kullanıyorum, kombi balkonda.

    Bilen arkadaşlara birşey sormak istiyorum, bazen sıcak su çabucak geliyor bazense geç geliyor ve ılık oluyor, ısınmıyor, bunun sebebi ne olabilir? Ben confort modda kullanmıyorum sıcak suyu, ayrıca parametre ayarından 4 numaralı ayarı da sıfır olarak kullanıyorum. Bu doğru mudur, sanırım 4 numaralı parametre sıcak su hazırda bekletme ayarı, ben sıcak su açılınca ısınmasını istiyorum, hazırda sıcak su bekletmesini istemiyorum.

    Bilen arkadaşlar cevap verirse memnun olurum.
  • hserdark kullanıcısına yanıt
    Ben hazirda sicak suyu bekletip kullaniyorum sicak gelmsi icin yakita olumsuz bir katkisi yok.kombi benimde balkonda .biraz gec geliyor o yuzden.cesmenizin tazyiki az sa o yuzden tam isitamaz bende sorun yok sicak suda.annenim 18 senelik beretta marka kombisi var ben sicak suyu acar acmaz veren baska bir kombi gormedim..siz hangi marka oda termostadi ile birlikte kullaniyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

    Ben hazirda sicak suyu bekletip kullaniyorum sicak gelmsi icin yakita olumsuz bir katkisi yok.kombi benimde balkonda .biraz gec geliyor o yuzden.cesmenizin tazyiki az sa o yuzden tam isitamaz bende sorun yok sicak suda.annenim 18 senelik beretta marka kombisi var ben sicak suyu acar acmaz veren baska bir kombi gormedim..siz hangi marka oda termostadi ile birlikte kullaniyorsunuz.

    Orijinal dijital Eca Lago Fb Ot termostatı kullanıyorum. Hazırda sıcak su bekletme için hangi ayarı kullanıyorsunuz, comfort modu mu yoksa 4 nolu parametre ayarını mı?
  • hserdark kullanıcısına yanıt
    Comfort modu.kombi haznesi 500 veya 750 ml lik sanirim yani suyu isitmak icin cok gaz harcamazmis.oyle okudum.2 aydan beri kullaniyorum.onemli olan aslinda kombinin banyoya yakinligi.lago dan memnunmusunuz peki.petekler hep ilik mi peki.ben cosa kullaniyorum.termostad kapatinca petekler soguyor ama memnunum internet destekli ve 0.1 hassasiyetli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfort modunu kullanırken sık sık çalışıyordu kombi, habire su ısıtıyordu, bence az harcamıyordur. 4 nolu parametreyi nasıl kullanıyorsunuz, 0 mı 4 mü?
    Lago'dan çok memnun değilim, daha doğrusu yazılımsal olarak yeterli değil bence, ayar yaparken sıcaklık ayarı da girebilmemiz gerekir sadece iki sıcaklık girilmesi az, ayrıca günlük 3 program da az. Benim de petekler soğuyor uzun süre çalışmazsa kombi.
    Benim sıkıntım, genelde sıcak su gayet sıcak ve çabuk bir şekilde geliyor, ama ara ara geç ısınıyor ve ılık kalıyor, bunun sebebini anlayamadım. Yani 10'da bir su ılık kalıyor, hangi durumda oluyor anlamadım.
  • Benim parametreden haberim yok.nasil nerde ve ne ise yariyor bilmiyorum.arada bir 20 saniye suyu isitiyor ama hangi siklikla yapiyor gozlemlemedim.benim su yarim kova akitiyorum banyoya ondan sonra sicaksu geliyor ama hep akarsa soguma veya ilima yapmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ece confeo plus kombim var normalde iyi calisiyor ama sicak suyu actigimda peteklere geri donus yapmiyor petekler buz gibi oluyor sorunu neolabilir acaba bilgisi olan varsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,



    General ht250 kablolu oda termostatı aldım. Kombi ıcınde nereye baglantı yapacağımı bi türlü anlamadım.



    Şema var ama çok karışık, paneli açınca hiç birşey anlamadım. Daha önce bağlantı yapmış arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

    Fotoğraf çekme imkanınız olursa süper olur.





    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kombiden kesinlikle uzak durun 1 ay oldu alalı artık kafayı sıyırıcam çok gaz yakıyor, çok sesli çalışıyor, sıcak suda iyi değil ister oda termostatı kullan ister t.vana farketmiyor alacak olanlar kafanızdan silin bu kombiyi tavsiyelere uymayın ben yandım yanmayın sorunum yok diyenler kendini avutuyormuş
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Buderus Logamax Plus GB062 u tavsiye eder misiniz?

    110 mt2 evde kullanılacak.

    Bakım maliyeti, servis kalitesi ve ücretleri nasıldır?

    Ya da tavsiye edeceğiniz alternatif bir kombi var mı?

    Evde eca scot kullanıyorum, sesi haricinde pek bir sorun yaşamadım ama forumlarda buderusu tavsiye etmişler. Sizden akıl danışman istedim.
  • zknclk kullanıcısına yanıt
    iyi cihazdır eca scot ile arasında teknik açıdan fark yoktur,güncel servis ücretleri hakkında bilgim yok ama eca ile karşılaştırıldığında eca'nın bakım,servis,parça ücretleri biraz daha ucuzdur
    her zaman önerdiğim kombiler
    eca scot,baymak duo tec,bosch condens 2500,buderus gb62,daylux premix,warmhaus enerwaplus
  • Eğer garantiniz devam ediyorsa: +3 yıl garanti uzatma ücreti=410 TL (3 yıl için her yıl 1 defa ücretsiz bakım)
    devam etmiyorsa:+3 yıl garanti uzatma ücreti=610 TL (3 yıl için her yıl 1 defa ücretsiz bakım)

    Tüm Confeo Plus Kombiler İçin Eylül Ayı Kampanyalı Bakım Ücreti Her Şey Dahil: 75 TL
  • agulera kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende 2 yıllık uzatma aldım yalan olmasın 300 küsür 2 bakım bedavaya veriyor yılda 1 sefer olacak şekilde.

    bakım 75 lira :) kardamıyız bilemem ama bu meretler bozulunca çok masraf çıkarıyor...
  • arkadaşlar bende confeo premix kombi mevcut.40 ta 44 de vb derecelerde deniyorum birtürlü +9 olmuyor 40 yaparsam 45 de kalıyor 44 yaparsam 48de kalıyor ve öylece yanmaya devam ediyor kapatmasam sürekli yanacak. 11 petek ve 3 adet uzun havlupan var dubleks daire. karşı komşumda aynı kombiyi kullanıyor onda bu sorun yok. ancak şöyle bir durum var bina biteli 2 yıl oldu ve ben yeni taşındım daha önce oturan olmamış. Bunu şu sebeple belirttim servisi aradığımda daha gelmeden bakmadan direk hatta kirlilik vardır su gerekli şekilde devir daim olamıyordur tesisatı temizletmeniz gerek dedi. tesisattaki suyu üç defa boşaltım ve havasını alarak tekrar çalıştırdım. her defasında sarı bazen siyah su aktı.dairenin 2 yıl kullanılmaması böyle bir sorun yaratırmı? Servisin teşhisi doğrumudur? petekler ısınıyor ama dediğim gibi sönmüyor.
  • confeo plus kullanıcısıyım, geçen sene su basıncı 1.5ta kalsın demiştiniz, kombi çalışmazken 1.5'a ayarlıyorum suyu, 50 derecede 3 petek bir havlulukla çalışırken suya bakınca 2.6 yazıyor, bu bir sorun mu? ne yapalım ya da ne yapmayalım bu durumda?
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    evet sorun var görünüyor.kombi çalışmıyorken 1.5 olan manometre çalışırken en fazla 1.7-1.8 olması gerekir.kombi arızaları bölümüne yazarsanız daha kısa sürede dönüş yapılır
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabınız için
  • Herkese merhabalar.Arkadaşlar 3 gün evvel confeo plus taktırdık ama bir problemim var.Cihaz bana aşırı gürültülü geliyor.Isınmada yapmadığı sesi neredeyse stand by durumunda yapıyor ve aşırı bir uğultu sesi geliyor.Ateşleme gayet iyiyken yanma bitip beklemeye aldığında diğer odadan duyulan bir uğultu yapıyor ve cidden canımı sıkmaya başladı.Pazartesiye kadar bekleyeceğim belki yenidir düzelir diye ama olmazsa servis çağıracağım.Kullananlar lütfen akıl versin,bu uğultu sesi herkeste var mı?
  • silveraction kullanıcısına yanıt
    kombi evin içindeyse hafif ses çıkartması normal,eca confeo plus mesela bosch class 6000 kadar sessiz değildir.bir de bazen hatalı montajda kombi duvara tam oturmuyor duvarda boşluk oluyor o zaman da rezonans oluşabiliyor
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Ustam annemin evindeki kombi eca proteus.dun itibarı ile musluktan sıcak su vermemeye başladi.neden yapar acaba.birde bu kombiye tasarruf için oda termostati mi yoksa termostatik vana mi onerirsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.