Şimdi Ara

DVD-RAM ve direk 8cm. DVD-R Kayıt Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bir DVD-RAM kayıt yapan Kamera almaya karar verdim ama 8cm DVD-RAM boş medya hiçbiryerde bulamıyorum Kamerayı satan yerlerde yüzüme aval aval bakıyorlar bilen yada kullanan varmı nereden bulabilirim fiyatı hakkında bilgisi olan varmı. DV kameralara göre + veya - neleri var , birde bir çoğunda Flaş yada ışık yok bu gerekli bir özellik mi değilmi eğer bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım. Almayı düşündüğüm cihaz Panasonic VDR-M50PP



  • http://www.morfare.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=Ag-Kayıt%20Medya

    buradan alabilirsin. Ama bir ara Carrefourda 1.5 milyona satıyorlardı.
  • DVD-RAM şu anda çok bulunan bir medya değil üstelik 8 cm.ini bulman oldukça zor olacaktır. Ancak DVD-RAM.lar tekrar silinip yazılma konusunda -rw medyalara göre daha esnektirler. Üstelik 9.4 gb kapasitesinde bir dvd-ram 12 YTL civarı (www.hepsiburada.com) ancak 8 cm olanına rastlamadım.

    Birde teknolojiye yatırım yaparken dikkat etmek gerekiyor. DVD ram.a kayıt yapan bir makinenin fiyatına tahminim iyi bir mini dv ile birlikte birde dvd recorder cihazı alınabilir. Üstelik bir dvd player.ınızda olmuş olur. Bu sadece benim fikrim ve bir öneri. İsterseniz dikkate almayabilirsiniz.
  • Çok Teşekkür ederim,

    Ben uzun süredir araştırıyordum ama DV kamerada kaset problemi var, Birden fazla kayıt yapamama problemi (kalite kesinlikle düşüyor) ama DVD-R 8cm medya piyasada 10.YTL ye satılıyor. Bende 1 adet DVD-RAM 8cm var zaten üzerine 100.000 kez silip tekrar kayıt yapılabiliyormuş ancak bir yere örneğin tatile gittiğinizde ya yanınızda bir laptop olacak yada DVD-R kullanacaksınız 30dk- 60dk kayıt sonrası kaydedilen filmi boşaltmak gerekli, birde çektiğiniz filmi yanlışlıkla dahi asla silemiyorsunuz bu çok güzel ve her istediğiniz an 1.7sn içinde çekime başlıyabiliyorsunuz ve pil ömrü çok daha uzun bu sebeple DVD-RAM ı tercih ettim ve yanımda yedek kullanmak için 3-5 adet DVD-RAM boş medya disk arıyorum.
    cmt. günü tekrar doğubank a bakacağım orada bulabileceğimi söylüyorlar.

    saygılar,




  • Merhaba ,
    DMS marka 8cm dvd-r kullanıyorum fiyatı carrefour-belikdüzünde 3.50 ytl
    + doubankta çift taraflı 60dk lık sony marka 8cm var ama fiyatını şuan hatırlamıyorum

    ayrıca yavuza katılmıyorum her iki makineyide kullanan fiyat-fayda avantajını daha iyi anlar .........mesela ben
  • Sonunda bi dvd ram satılan yer buldum. Nerede olduğun yazmıyor ama ben İzmir'de olduğumdan buradan bir yer haliyle. İstersen buradan isteyebilirsin. Panasonic DVD-RAM 27 YTL.
    Serhat Ticaret 0 232 441 36 55 Cep:0 532 235 05 86
  • ben söylediğin cihazı kullanıyorum. şimdiki 1m lere göre çözünürlük birazcık düşük kalıyor ama gayet tatminkar bir cihaz. fiyatı da makul. ama biraz büyük bir cihaz (sonylere göre). bu cihazın sonylere göre avantajı dvd-ram kullanması ki bunun üstünlüğü tartışılmaz. edit olayı çok rahat. hemen silip yazabiliyorsun. binlerce defa. dvd-ram yakın zamanda bütün cd,dvd,r,rw olayını silecek bence. ileride üretilecek olan optik HDD lerde buna benzer bir teknolojiye dayanıyor olacak. ben LG yi kutluyorum. çok erkenden bu teknolojiyi bilgisayar kullanıcılarının hizmetine sundu. kayıt programı yok. dvd-ram bence büyük atılım. burn olayını kaldırıyor. phase change olayını geliştiriyor. falan filan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.