Şimdi Ara

Düzce hakkında ne söyleyebilirsiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Bu yazın sonunda Düzce'ye taşınma durumum var. Bu nedenle Düzce hakkında bilgi toplamam lazım. Hem genel anlamda, hem de detaylı bilgiye ihtiyacım var. Bana yardımcı olabilir misiniz ?
    Örnek: İklimi nasıldır, meşhuru nedir, ne yenilir, ne içilir, kiralar ne kadardır, hangi mahallenin yapısı nasıldır (... mahalle çok mutahassıp, ... mahalle çok modern, .... mahalle Teksas gibi, ... mahallede kanun dışı işler olur, ... mahalle çok merkezi v.s. v.s.), evler genelde kaç katlıdır, okullar nerelerdedir, iş durumları nasıldır, ulaşım nasıldır ... gibi.
    İlginize şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla,
    Acemi Webci



  • Yazın kavurur kışın dondurur:) Yaz kış sabah ayazı vardır. Önlemini almazsan bronşitle yüzleşirsin.Küçük bir yer, çarşıya in yarım saatte bütün işlerini halledersin.Evleri çok güzeldir.Köylerde bile villa tipi pek çok ev var.Düzceliler parayı buldu mu direkt evlerine harcıyor yani.Ulaşım iyi, kira normal 400-500 civarı yerine göre değişir tabi.İş durumu düzceli arkadaşlarımın dediğine göre iyi değil.Pek bilmiyorum bu konuyu.
    Alışınca çok güzel bir yer aslında. Büyükşehirdeyseniz eğer küçük bir yere gitmek ilk başlarda çok zorlayabilir.
  • Başka birşeyler anlatacak kimse yok mu? Aranızda Düzceli yok mu?
  • Arkadaşlar,
    hiç Düzceli veya Düzce'de yaşayan bir forumdaş yok mu ?
  • Arkadaşım ben 3 yıl orda okudum,sana söyliyecegim şey ilk gittiginde çok sıkılcaksın ufak bir yer ama buna zamanla alışırsın şehir havasından kurtulup temiz havaya kavuşcaksın Türkiyenin en önemli ciğerlerinden birine sahip o bölge...İmkanları, iyi fena sayılmaz İstanbul-Düzce arası 3 saat sürüyorSana tavsiyem ortam kurman yoksa zor.
  • düzce merkeze mi taşınacaksın?. Ben Akçakoca'da yaşıyorum. Düzce pek kötü biryer degil aslında aradığın her şeyi bulabilirsin. Fakat çok gezecek yer yok. Ama şöyle diyim düzce akçakoca arası 20 dk otomobille. Deniz mükemmel burada. Çogu insan fındık tarlalarıyla geçinir burada. Bolu ankara istanbul buralara da yakın. Ve bedi arkadaşın dediği gibi ne tarafa gitsen bi dogal alan bulabilirsin. Havası çok temiz
  • sakin kendi halinde bir adamsan yaşarsın.. ben ısınamamıştım elektrik alamamıştım..
  • denize yakin olan he yer guzeldir...
  • Öncelikle pek sakin bir insan değilimdir. Ama ben öyle alış-veriş merkezleri, kalabalıklar veya gece hayatlarını pek sevmem.
    Aksine tabiat beni asıl cezbedendir. Bu yüzden küçücük bir balıkçı kasabası veya yeşil bir dağ köyü bile bana çok gelir.
    Bu yüzden sıkılmam arkadaşlar. Ben gençken hiçbir eğitim almadan dağa çıplak elle tırmanan, dağı düz bisikletle geçmeye kalkan, Fırat nehrinde düz botla rafting yapmaya kalkan, İzmit Körfezi'nde küçücük bir botla karşıdan karşıya geçmeye kalkan, kampa gittiğimde yumuşak yatak yerine direkt yerde çimenlerin veya toprağın üzerinde yatıp uyuyabilen bir insanım.
    DENİZ, KUM, GÜNEŞ VE YEŞİL. İşte benim hayalim....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10dans10ra11

    denize yakin olan her yer güzeldir...


    Kesinlikle !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.