Şimdi Ara

düşük bütçeye temiz araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ilk başlığım olacak hatam olursa affola...
    3-4 ay sonra maddi durumumu düzelttikten sonra bir miktar kredi çekip en fazla 35.000 liraya bir araba almak istiyorum. halihazırda palio 1.4 el ye biniyorum, küçük olmasına rağmen idare ediyorum ancak yaşından ötürü yenilemem gerektiğini anlatmaya çalışıyor bana. farklı sınıflarda iki araç olduğunu biliyorum bunu söyleyecek arkadaşlar da olacaktır ancak aklımda iki araç var; 2004-2006 honda civic es ya da ls (hangisi denk gelirse), ford fiesta 1.25 2013 üzeri makyajlı kasa(beygiri daha yüksekmiş makyajlıların). fiyat olarak iki araç da aynı banttalar ancak ikisinin arasında kararsız kaldım. bir tane küçük çocuğum var ve bir yandan oto koltuğunu koyduktan sonra fiesta'da rahat edebilir miyiz diye düşünüyorum model yılı yüksek ve muhtemelen kazasız olması cezbederken. bir taraftan da karşımda iç hacim ve bagaj olarak daha geniş ama model yılı daha düşük, büyük ihtimal boyalı ve hafif de olsa kazalı olacak c sınıfı bi araç var. 7 yıl sonra satmak istediğimde hangisi beni üzmez, pişman etmez, hangisini alırsam memnun kalırım bilemedim ve tecrübeli arkadaşların görüşünü almak istedim.







  • bu da mı gol değil be söyleyin bunu da mı atamadım :) sağlık olsun
  • 35 bin düşük bir bütçe değil hocam. Astra h bakabilirsiniz. Seat leon bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam cevap için çok sağolun. leonu hiç düşünmedim açıkçası ama astralara çok baktım. ileride satmak istediğimde beni üzmeyecekse onlara da bakarım elbet. gönlümde 2009-2012 focuslar vardı ama piyasası çok yüksek sanırım 40ı gözden çıkarmak gerekiyor temizleri için
  • 7 sene binecek isem ben olsam 0 ibiza bakardım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    hocam tavsiyeniz üzerine fiyat listesine baktım da 36.900 yazıyor. ev kredisi olmasa çok koymazdı bana ama 35000 üzerine çıkabileceğimi sanmıyorum keşke çıkabilsem. ama indirim yapabilirlerse gidip konuşabilirim hem aracın arka tarafının genişliğine de bakarım. gerçi paliodan kötü olacak değil ya dimi :) sağolun hocam bi kenara not ettim.
  • o paraya 2005 honda civic ls almam ve geçen 7 yıl içinde (kredim bitiyo ondan yedi yıl :) ) daha da yaşlanması mantıksız mı olur onu kestiremiyorum. yoksa tipini şeklini şemalini beğeniyorum sürüşü nasıldır bilmiyorum ama.
  • Suan ki piyasada hayatta birikmiş parami arabaya vermem
    Hele ki altım da memlun oldugum bi araba varsa palio cok rahat herseye yeter

    35 i ev kredisine verir veya arsa yatirimi yapardim ben olsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba yetiyor sağ olsun hocam kahrımızı çok çekmiştir. temiz de aslına bakarsanız yaşına göre, ne bir kazası var ne de fazla km'si. ama tavanda yavaş yavaş paslanmalar mevcut, bir de insan doyumsuz galiba çevresindeki arabaları gördükçe hevesleniyor, gıpta ediyor. biraz daha yenisi ve maaile rahat edilebilecek derecede genişi olsun istiyor işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.