Şimdi Ara

Dünyanın en sahtekar host firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 yıllık hostgator kullanıcısıyım site hitlerin kazançlarım çok güzel gidiyordu tablet uygulama aramalarında hep ilk sıralardaydım.Sonra ben hostun paneline farklı ipden girdim güvenlik için siteyi iptal etmişler.Benden ip istediler.Bende verdim.Sonra site açıldı. Ama hitler ve google sıram 0 landı.bu gün farkettim kiösadece benim ipden giriliyor. Sitemi bitirdiler, kazancımı bitirdiler . 2-3 senelik emek gitti. Mail attım açın şu siteyi dedim ama artık açsalarda farketmez.
    http://imgim.com/8794incie5373117.jpg puffinden girdim farkettim site açılmıyor.Sonra faceden mesaj attım arkadaş giremedi. Bitirdiler sitemi sahtekarlar sakın bunlarla iş yapmayın .ucuz ve sahtekar
    http://imgim.com/5794inciq8320583.jpg

    Buda benim ipden giriş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Türkiye de ki firmalardan şaşmamak gerek diye düşünüyorum. Geçmiş olsun... Umarım eski sıranı kısa sürede tekrar kazanırsın.
  • Arkadaşa katılıyorum hostgator bunu hep yapıyor
  • hostinginizin ip üzerinde bir başka site ip bazlı engellenmiş olabilir fatcow da aynı sorunu 2-3 yıldır yaşatıyor müşterilerine.
    tahminimce ip blocklama ile google ban olayı bir arada görülen şeyler değil ve hitlerinizde sorun çıkmayacaktır tabi yedeklerinizi farklı ip adresinde barınan bir hostinge tekrar kurduğunuzda 1 ayda toparlıyor genelde googlede.
    sorunun çözümüne yönelik yardım isterseniz destek@wmmosting.com ekleyin yardımcı olayım.
  • kötü olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.