Şimdi Ara

Dünya küre ise eğim nerede? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
2
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Havuza giren astronotu gösterip uzaydaki videoların havuzda olduğunu kanıtladığını da ısrarla savunuyor yukarıda. Orta okul fiziğine daha gelmemiş herhalde.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    1cmi sen ölçeceksin ben değil. İlk mesajımda videoda kmlerce uzaktan zoom yapıp kulenin tamamı görülüyor, hani eğim nerede?


    Bir santim senin iddian benim değil, ben niye ölçeyim. Videodan nasıl anladın diye soruyorum. Sen bile videonun 200 km'den çekildiğine garanti veremiyorken hangi kafayla bana eğim nerede diye soruyorsun?

    Alıntı

    metni:

    Uzayda yerçekiminin olmadığını göstermek için saçları fönlemişler, böylece yerçekimi yok uzaydayız yalanına inandırmak için.

    Senin gibilerini inandırmak için birşey yapan yok. Fön yaptığını nerden anladın? Hadi diyelim fönlü, amacı kesinlikle seni kandırmak mıdır? Şu kadının saçı da mı fönlü?



    Dünya küre ise eğim nerede?VideoFromSpaceyoutube
    NASA astronaut Karen Nyberg shows how she washes her long hair in space while living in weightlessness on the International Space Station. Hint: No rinse shampoo is a must. Read More: https://www.space.com/21946-how-to-wash-hair-space-video.html Credit: NASA
    https://www.youtube.com/watch?v=kOIj7AgonHM

    Alıntı

    metni:
    İple bağlama da öyle, uzaydayız yerçekimi yok yalanını yutturmak için adamlara ip bağlayıp yukarı çekip döndürüyorlar.


    İp diye gösterdiğin şey adamın kemeri. Diğerlerin de o da yok. İp bağlanmış da olsa kütle çekimi olan ortamda o şekilde dönmen imkansız.


    Alıntı

    metni:
    Son attığın videoyu biliyorum, dünyanın düz olduğu çoktan ispatlandı zaten yanlış yapılmış bir deney.

    Islak rüya görmüşsün. Bir duş al.





  • Merak eden arkadaşlar için https://www.irishtimes.com/news/science/seeing-beyond-the-horizon-1.4587533 linkini buraya bırakıyorum.


    Konu sahibine gelirsek, gargamelin yaptığı azman büyüsü nedenli hepimiz küre sanıyoruz, aslında dünya kare

  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Fön tabi, kadının saçlarıın diplerine bak dimdik duruyor, yerçekimi olmasa o saçlar öyle dimdik mi durur, altları fönlemişler üstlere de altttan havalandırma tutmuşlar, saçlar o şekilde yukarı doğru fırlamaz, mikrofon bile o şekilde yukarı fırlamıyor.


    Video 200 km olabilir, olmasa bile oldukça büyük bir mesafe, kulenin tamamı görülüyor, eğim yok, dünya küre değil. Uzaya aya giden de yok hepsi yalan, aya gidilemdiğine dair seksen tane ispatlı video var.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Çünkü hava da dünya ile birlikte hareket ediyor. Dünya, yanardağ ve havanın bağıl hızı sıfırdır. Yani birbirlerine göre sabittir. Tren ise dünyaya ve havaya göre hareket halindedir. Bu yüzden trenden çıkan duman hava sürtünmesine takılır, hızı giderek düşer ve en sonunda durur. Hareket eden trenin içinde zıplayınca trenin içinde aynı noktaya düşersin ama trenden dışarı atlarsan atladığın noktanın hizasına düşmezsin bu sebepten. Cevabın ne olacak merakla bekliyorum :)

  • Bircogumuz herseyi okul derslerinde ezberleyerek kitaplardan ögrendik. Uygulamali ögretim pek yapilmadi, buna istinaden dogrulugundan emin oldugumuz seylerin sorgulanmasi ve tartisilmasini dogru buluyorum. Cesurca ve cahil olarak nitelendirilmekten korkmadan cesurca karsi tez savunan arkadasida tebrik ederim, her ne kadar bu konuda kendisiyle tartisma icine girmek istemesemde.


    Ezberlerin bozulmasi herkesin birseyleri farkindalikla sorgulamasi adina, dogrulugudan tek süphe dahi duymadigimiz bilimsel gerceklerin herzaman tartisilmasi gerekir. Tarihtede insanlik uzun dönem Dünyanin düz oldugunu kabul etmis ve tüm yapilan harita calismalari o günlerden günümüze gelmistir.


    Önemli olan tezlerinizi ve karsi tezlerinizi odak notasina koyarak birbirinize kisisel saldiri yapmadan bu tartismayi yapmanizdir. Bilim dünyasi egosunu ortaya koyanlar yüzünden tarihte bircok bilim adamina iskence uygulamistir.


    Bence günümüzün bundan daha önemli bir konusu var, oda kitleler halinde insanlarin egitim sistemleriyle aptallastirilalari ve ömürlerinden zaman calinmasidir. Birgün iktidarlarlari bircok ülkelerde aptallarl ele gecirecek olursada büyük bir dünya savasinin icinde bulacagiz kendimizi, cünkü aptal insan kimsenin yararina olmayan ve kitlelere zarar veren düsüncesiz eylemde bulunan insanlardir. Suanda buna cok benzer bir dönemdeyiz aslinda, Süpergüc bir ülkenin basinda Alzheimerli bir ihtiyar Ukraynanin basina gecirilen baska bir Aptali kullanarak dünyayi kötü bir yöne dogru götürürken bunlarin arkasina takilanlarda peslerinden surukleniyor. Bir delinin attigi tasi 40 akilli cikaramazmis. Aptal insan her türlü meslek grubunda olabilir, aptallik genetiktir bu onun kariyerinde yukselemeyecegi anlamina gelmez. Kariyerinde yükseliside onun zeki oldugu anlamina gelmez.


    Aptal bir insan bir Asker, bir Komutan, bir Avukat, hatta bir Bilimadami veya siyasi bir Lider olabilir. Önemli olan bu tip insanlara iktidar koltugu vermemektir, yoksa ülkesini ve dunyayi buyuk bir girdaba sokar. Sonunu düsünmez, düsünemez aptaldir.


    Insanliga karsi soykirim yapmanin en kolay yolu:


    1. Aptallligin tesvik edilmesi
    2. Pornografi ve Fuhusu yayginlastirmak
    3. Vahsi insanlara ülke sinirlarini acip, toplumlari farkli kültürlerle karistirmak
    4. Medya araciligiyla zihninizin yanlis yönlendirilip dikkatinizin dagitilmasi
    5. Ötenaziyi desteklemek
    6. Savas cephelerinin tüm taraflarini finanse etmek
    7. Medya araciligiyla korku ve panik yaymak
    8. Insanlari insanlara karsi kiskirtmak
    9. Yapay finansal kitligi tesvik etmek
    10. Alzheimere yakalanmayi tesvik etmek
    11. Ilaclar, gida, beslenme ve havayla kimsenin farketmeyecegi sekilde zehirleme yollarini olusturmak



    Yukardaki formüllerle sadece bilincli insanlar saldiriya ugrar. Bilincsiz insanlarsa bu sistemin sürmesi icin sistemin pedalini cevirir buda sistemin programcilarina planlarini aldatma ve yaniltsama yoluyla uygulama firsati verir. Cahil insanlar hegemonyayi tehdit etmedikleri icin hedef degildirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 9 Mart 2024; 23:20:45 >




  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Trenin içindeki dumandan bahsetmiyoruz ki sen trenini içinde zıplamaya örnek veriyorsun, trenini içindeki duman zaten trenin hızıyla hareket eder, bu yüzden trenin içindeki duman bir yere gitmez, biz trenin dışındaki dumanı gösteriyoruz, trenin içinde zıplamakla trenden çıkan dumanın bir alakası yok. Hava da dünya ile birlikte hareket ettiğini nereden biliyorsun? İspatın nerede?

  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Saç fırlamıyor zaten yerinde duruyor. Daha izlediği şeyi yorumlayamıyor. Saçları o şekilde tutacak kadar basınçlı hava veriyorlar ama etrafta hafif cisimlerin, kadının kullandığı havlu da dahil hiçbiri etkilenmiyor öyle mi:)) Bunları düşünemiyorsan yazık sana :)


    O video nerede kesiliyor nerede başlıyor belli değil. Mesefa 1km bile olabilir. Can havliyle sarıldığın o videoya daha fazla sarılma, zira düşünebilen insanlar için hiçbir anlam ifade etmiyor. O seksen tane videonun hepsi bu kıvamda.

  • Yıldızlar yokmuş, hani uzay neredeymiş falan, ne cahiller var ya. Git bakalım ışık yoğunluğunun olmadığı bir dağ köyüne yaz gecesine gökyüzünü izle bakalım.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Verebileceğin en absürd cevabı verdin. Duman treni terk ettiği anda tren ile aynı hıza sahip. Sonra havadaki moleküller ile çarpışıp hızı kaybediyor. Trenin içinde zıplamakla dumanın çok alakası var. Çünkü senin de kütlen var, dumanın da. Hava da dahil dünyanın kütle çekim alanında bulunan her madde dünya ile birlikte hareket eder. Sen ispat kabul etmiyorsun zaten, sorun orada :)

  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Saçlar doğal olsa saçın dipleriyle ucları aynı ve doğal hareket eder, koyduğun videoda kadının saçlarının dibi fönle sabitlenmiş işte apaçık görülüyor.

    İlk koyduğum videoda zaten fönlü olduğu çok net belli zaten, adamların iple bağlandıkları da belli, o videoyu yalanlamak için bir tane video koymuşsun boşuna tartışıyoruz.


    Sen koyduğum ilk konudaki videodaki mesafeye 1km diyorsan senin gözlerde sorun var boşuna tartışmaya gerek yok. Ciddiyim sen o videodaki mesafeye 1 km diyorsan dünya düz olduğunu kabul etmişsin sıvıyorsun demektir.

  • Sen sadece dalga geçilecek insanken gaflete düşüp seninle tartıştım. Maalesef bile bile hata yaptım. Sen neye inanıyorsan öyle olsun, bu kafayla hiçbir şey olmaz senden zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 9 Mart 2024; 23:28:56 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Amerikanın başındaki WEF Klaus schwabın kuklası ukraynadakide öyle buna rusyanın başındakide dahil hepsi danışıklı dövüş

    Onlar sadece efendilerinin emirlerini yerine getiren temsilciler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 9 Mart 2024; 23:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspat dediğin şeylerin hepsi ispatsız cümleler. Hava nasıl dünya ile birlikte dönüyor ispat nerede?

    Dünya sabittir, dünya sabit olduğunu yalanlamak için hava da dönüyor deniyor ama ortada havanın döndüğünün ispatı yok.


    Ben ise dediğim bütün şeyleri video ile ispatlıyorum, bende bilirim dünya düz deyip bırakmayı, eğim gösteriyoruz eğim yok, 19 pilotun dünya düz dediğini gösteriyoruz, astronotların havuzda çektiği filmleri uzay diye yutturyor.duklarını.hepsini ispatlı hepsi görüntülerle ispatlı, siz ise sadece cümle kur bırak..hava da dönüyor, ispat nerede?

  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Dolunay ile güneş aynı anda görülmez diyorsunuz, sormuştun ya anlatayım.

    Dolunay ile Güneş aynı anda görülemezmişş çünkü dünya güneş ile ay arasına girermişş..senin uyduruk yalan bilimin bunu söylüyor.






    O

    Dünya küre ise eğim nerede?

    Oysa ki dolunay ile güneş aynı anda görülür.

    Çünkü Dünya güneş ile ay arasına girmez, çünkü dünya düzdür, güneş ve ay dünyanın üstünde yörüngelerinde yüzerler, bu yüzden dolunay ve güneş aynı anda görülür.


    Küre dünya yalanı bu da başka ispatı.







  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Video ile ispatlıyormuş aldfkspdkspdgkpos :) yazık.

  • Dünya düz diyenler internette bulduğu videolardan alıntılar yapmayı bırakıp kendi deneyleri ile ispatlasınlar. Bi yere varmadan komplo teorisi gibi kaynak ve sözler söylenilmesi çok saçma, zırvalıktan öte bir şey değil.


    Curve Your Enthusiasm - YouTube benzeri bir deneyi sizde yapabilirsiniz sonuçları da paylaşırsanız sevinirim.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Videodaki dolunay belli değil, daha kaliteli kamera ve fazla zoom lazım. Videonun kaynağını da bulamadım. Yine ne olduğu belli olmayan video atmışsın.


    Ayrıca video ile bilim yapılmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 9 Mart 2024; 23:45:39 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Evet senin gözler sakat tabi sana daha özel zoomlar lazım 100-200 km mesafeye de 1 km diyen adamsın sonuçta.


    Ne olduğu belli olmayan video değil senin anlamak istemediğin görüp de inkar ettiğin ispatlar görüntüler hepsi.

    Video gözlemdir, deneydir, araştırmadır. Size uyduruk deneysiz yalan bilim lazım ki inanasınız, bak dolunay ve güneş aynı anda görülüyor senin o yalan bilimine söyle haberleri olsun.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    100-200, aradaki farka bak. 1 km bile olabilir, video ne şekilde yapıldı belli değil diyorum, jeton köşeli mi?


    Dolunay ile güneş aynı anda görülse binlerce net video olurdu, bir tane ne olduğu belli olmayan video göstermişsin. Oradaki dolunayı gözünle değil, manipülasyona uğramış zihninle görüyorsun, daha doğru hayal ediyorsun.


    Sen söylesene uzay istasyonundaki kadının saçları basınçlı hava ile kaldırılıyorsa kadının kullandığı havlu bundan neden etkilenmiyor? Bu soruya gerçek bir cevap vermeyeceksen beni uğraştırma daha.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 9 Mart 2024; 23:54:37 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.