Şimdi Ara

Dungeon'a girip dövüşmeli sandık açıp tuzaktan kaçmalı oyun önerisi isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Şu ara, 'Dark and Darker' adlı oyuna aşırı yükseldim. 35 dolar, biraz pahalı, Steam'e tekrar gelme olasılığı var ama onu beklemeden önce solo, offline bir şekilde bu tarza benzer oyun arıyorum. Bir classımız olacak, class olmasına da gerek yok. Dungeon'a gireceğiz eşya toplayacağız canavar döveceğiz, tuzaktan kaçıp sonra çıkıp bu eşyaları satıp eşyaları değiştirip pat tekrar Dungeon'a gireceğiz. Tekrar dövüşüp sandık açıp tuzaktan kaçıp tekrar aynı şekilde oyun oynayacağız. 'Stoneshard' adlı oyunu biliyorum, denedim ama sevemedim. Dediğime biraz benzer bir oyun ama hem gerçek zamanlı değil hem de açık dünyası var tam dungeon değil. Böyle bir oyun biliyorsanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Teşekkürler, iyi günler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgnc -- 9 Eylül 2023; 16:6:18 >







  • Grafik kalitesi takıntınız yoksa Book of Demons öneririm. Tam istediğiniz tarz ve epey uzun bir dungeon yolculuğu var.

    store.steampowered.com
    Save 40% on Book of Demons on Steam
    https://store.steampowered.com/app/449960/Book_of_Demons
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim ancak istediğim şey bu değil bu oyunda kart mekaniği var ve istediğim oynanışa sahip değil, istediğim tarz Dark and Darker gibi bir oyun. Offline solo oynayabileceğim. Ayrıca Stoneshard benzetmesini karakterin envanter mekaniğinden dolayı verdim. Stoneshard oyununun girişi tam istediğim gibi başlıyor ancak sonra açık dünyaya kayıyor daha farklı ve sıra tabanlı bir oyun. Ben gerçek zamanlı ve stoneshard envanter mekaniğine benzer bir oyun istiyorum. Loop Hero vardı mesela onunda envanter mekaniği benziyor. Oradaki karakter otomatik bir şekilde savaşıyor ya bende işte o karakteri gerçek zamanlı olarak oynamak istiyorum, sürekli dungeon değişirken...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgnc -- 9 Eylül 2023; 15:4:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.