Şimdi Ara

Dune: Messiah | Denis Villeneuve | Timothée Chalamet (????)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Serinin son halkası olacak.


    DiscussingFilm (@DiscussingFilm) on Xtwitter
    ‘DUNE: MESSIAH’ is officially in development at Legendary. (Source: Deadline)
    https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1775992248003383701



  • Merakla bekliyoruz 

  • 2. film sonrası büyük bir beklenti oluşturdu. Merakla bekliyorum

  • 1-2 çok sıkıcı vasatın altındaydı beğenen nesini beğenmiş meçhul...

  • Hadi bakalım. Kitabın özetini izledim Youtube'da, neler neler oluyor varya. Çeyreği bile tatmin eder izleyeni.
  • Çıkacak olan yeni film büyük ihtimalle alternatif bir evren şeklinde ele alınıp o şekilde bitirilecek. Yani 3. Filmin adı Mesih olmazsa şaşırmayın.


    Son filmde Cennet kavramı çok dile getirildiği için 3. Filmin adı Part 3 olmazsa eğer. Paradise olarak çekilir. Benim tahminim bu yönde.

  • 1984 Yapımı olan Dune'ün "eleştirel kestanesi"


    Filmler ve Filimleryoutube
    Filmler ve Filimler - Filmograf ortak yapımı Eleştirel Kestane serisinde bu kez 1984 yapımı Dune işlendi. Keyifli seyirler. Seviliyorsunuz #dune 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=zXJ1nlplbGU



    84 yapımına ait bir ana konu olmadığından ve en son açılan (güncel) Dune konusu bu oluğundan burada paylaşmak istedim. İlk sayfadan gören izleyen daha fazla olur belki.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.