Şimdi Ara

Dubaiden Notebook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merabalar . Ocak ayinda Dubai ye gidicem ve fiyatlarin uygun olmasi sebebiyle bi nootebook almayi planlıyorum bu konuda yardim edelicek arkadaslar varmı acaba ? Kullanım amacı olarak oyun . filim gibi genel amaçlı kullanım ilk diz üstü bilgisayar deneyimim olucak ve bu konuda ciddi sekilde acemiyim şimdiden yardımcı olucak olan arkadaslara teşekkürler . Öneri amaciyla cok fazla baslık var ama benim durumum birazdaha farklı o nedenle bu kaçıncı baslık gibi gereksiz msj atilmaz umarim cihazi türkiyeden degil yurt dışından alıcağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazeus -- 4 Aralık 2009; 12:29:17 >



  • Bütçeni de yazsan hiç fena olmaz bence.
  • bütçeyi yazmak aklıma geldi ama neye göre kıstas kabul edicelicek sorun orda tr fiyatlariyla kıyaslanmaz bile genel olarak ama kabaca 1500-2000$ gözden cikardim diyebilirm
  • Bütçeni yazmazsan herkes aklına gelen en uçuk bilgisayarı koymak isteyebilir. Malum, Dubai'den bahsediyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    Bütçeni yazmazsan herkes aklına gelen en uçuk bilgisayarı koymak isteyebilir. Malum, Dubai'den bahsediyoruz...


    tamam pes ediyorum . Bu arada önerebilicegin marka ve model var mı ? konun özüne dönersek
  • Şahsen epeydir araştırıyorum, f/p bakımından Türkiye için en iyi bilgisayarlar samsunglar, ama dubaide nasıldır bilemiyorum, şahsen size o zamana kadar marka-model fiyat karşılaştırması yapmanızı öneririm, oraya gittiğinizde özelliğine göre ucuz bulduğunuz pc yi alırsınız, öbür türlü belli bir makinaya odaklanmak mantıksız olabilir, tabi bir dubai firmasının intenet sitesi vs. varsa o ayrı , oradan bakarak öneride bulunulabilir.
  • Alienware modellerine bakabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    Alienware modellerine bakabilirsin.


    peki türkiyede garanti durumu nasıl bu firmanin ? 2000 $ dediysem mutlaka bu fiyata olucak diye birsey yok daha uygun fiyata bulabilirsem tabiki daha iyi olucaktaktir artan parayla daha degisik ürünlere bakabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheSolution

    Şahsen epeydir araştırıyorum, f/p bakımından Türkiye için en iyi bilgisayarlar samsunglar, ama dubaide nasıldır bilemiyorum, şahsen size o zamana kadar marka-model fiyat karşılaştırması yapmanızı öneririm, oraya gittiğinizde özelliğine göre ucuz bulduğunuz pc yi alırsınız, öbür türlü belli bir makinaya odaklanmak mantıksız olabilir, tabi bir dubai firmasının intenet sitesi vs. varsa o ayrı , oradan bakarak öneride bulunulabilir.


    türkiyedeki samsunglarda görüntü problemi vardi yanlsı degilsem kullanan arkadaslar bunlardan sikayetciydi . ne yazikki dubai üzerinden alısveris yapabilicegim bi siteye rastlıyamadim orasi icin hem ucuz hemde görece olarak tr ye gelmiyen veya gelmemiş modellerin rahatlıkla bulunabilciegi söyleniyor




  • acaba bu arkadaşlardan başka fikri olan yok mu ?
  • Bilinçli bir tüketici olduğunu varsayarak "Türkiye'deki Samsung'larda görüntü problemi var" gibi deli saçması söylentilere kulak asmayacağını ümit ediyorum. Bari Samsung hakkında söylemeyin bunları.

    Garanti konusuna gelirsek; bu hususta, hangi marka olursa olsun, bakman gereken şey uluslararası garanti koşullarıdır. Bu da modelden modele farklılık gösteren bir şey. Dubai ile ilgili tecrübesi olanları başlığa çekmek için başlığı değiştirmeni öneririm.
  • peki Alienware uluslar arasi garanti veriyormu bilen var mı acaba ? Birde garantiye Dell mi bakar tabi garantisi olursa ?
  • Türkiye distribütörü olmadığı için Alienware modellerinin garantisi burada geçerli olmayacaktır uluslararası garantisi olsa dahi.

    Hangi markanın ürününü kullanıyorsan onun yetkili servisi ilgilenecektir garanti işiyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.