Şimdi Ara

Dubai Transit vizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Biliyorum normalde Dubai aktarmalı uçuşlarda, ülkeye giriş yapmayacaksanız transit vize istenmiyor. Ancak maalesef bu biraz da transit alanda kalacağınız süreye bağlıymış. Kimi yerde 8 saate kadar, kimi yerde 12 saate, kimi yerde 24 saate kadar istenmiyor deniyor. Benim de kafam karıştı. Vize ücreti de nereden baksanız 400 lira civarı.

    Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Yakında İstanbul'a gideceğim. Şişli'deki Etihad şubesine sormayı düşünüyorum. Ama bilgisi olan paylaşabilirse iyi olur.



  • Dubai Transit Vizesi her ne kadar başka bir ülkeye seyahat edilecek olsa da Dubai havaalanına inen yolcuların kullandığı bir vize çeşididir. Seyahat eden kişi Dubai üzerinden yapacağı transit uçuşu sırasında 96 saati geçmemek üzere Dubai’ye giriş yapabilmektedir. Transit uçuşlar esnasında terminal değişikliği yapılması halinde de vize talep edilmektedir. Vize almayı gerektirmeyen tek koşul Dubai havaalanından ayrılmama ve 24 saati aşmama koşuludur. Yani transit uçuş esnasında Dubai havaalanında 24 saate kadar bekleyebilirsiniz. 24 saati aşan veya havaalanını terk etmeyi içeren eylemler vize gerekliliği doğurmaktadır.

    Dubai vizesi için daha detaylı bilgilere bu siteden ulaşabilirsin.
    Dubai Transit Vizesi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.