Şimdi Ara

Dsmart İptal Sonrası Hayali 'Adaptör' Bedeli Kestiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2.5 sene D'smart kullandım ocak ayında iptal ettirdim. Eksik parçaların bedellerini kesiyorlar bilirsiniz. Beni delirten nokta burada ortaya çıktı. Benden adaptör bedeli adı altında 23 TL kestiler. Fakat benim kullandığım cihaz Next YE-15000 HD cihazı. Bu cihazda adaptör falan yok bildiğiniz gibi. 3 kişiyle konuştum beni delirttiler ısrarla var dediler. Hele son konuştuğum "teknik departman" ile görüşmüşmüş ve bu departman BÜTÜN cihazlarımızda adaptör var demiş. Buyurun delirmiyen. Bununla daha önce karılaşan var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u-fuck -- 10 Mart 2014; 19:40:43 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: u-fuck

    Arkadaşlar 2.5 sene D'smart kullandım ocak ayında iptal ettirdim. Eksik parçaların bedellerini kesiyorlar bilirsiniz. Beni delirten nokta burada ortaya çıktı. Benden adaptör bedeli adı altında 23 TL kestiler. Fakat benim kullandığım cihaz Next YE-15000 HD cihazı. Bu cihazda adaptör falan yok bildiğiniz gibi. 3 kişiyle konuştum beni delirttiler ısrarla var dediler. Hele son konuştuğum "teknik departman" ile görüşmüşmüş ve bu departman BÜTÜN cihazlarımızda adaptör var demiş. Buyurun delirmiyen. Bununla daha önce karılaşan var mıdır?

    Eger hakem heyeti uzak degilse gecerken bir dilekce veriver alirsin parani. Birakma sakin senin gibi 100 kisiden alsalar 2300 tl yapar. Senin ocin 23 tl az olabilir ama toplaninca baya bi mebla eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bırakmak mı? :D Hayatta bırakmam ben böyle bir terbiyesizlik görmedim. Ne dediysem ikna olmadılar hatta btk'ya şikayet yazdım beni kurulumla alakalı bir sorunununzmu var diye aradılar yuh be dedim kardeşim. Çileden çıkartıyorlar insanı. Hele son arayan kadının teknik ekibe sordum tüm cihazlarımızda adaptör var demeleri anlayamazsınız.
  • vicdansız bunlar
  • Direk tüketici hakem heyetine ver hocam. Sen onları arayacağına, onlar seni arasın.
  • üşenmedim gittim bayiden teslim formumu aldım. ben sanıyorum adaptör orda geçmez cihazda olmadığı için diye bi baktım adaptör sağlam teslim edilmiş işaretli. gelde tekrar delirme
    fax çektim heryere yazdım. böyle terbiyesizlik olmaz

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2352677
  • üşenmedim gittim bayiden teslim formumu aldım. ben sanıyorum adaptör orda geçmez cihazda olmadığı için diye bi baktım adaptör sağlam teslim edilmiş işaretli. gelde tekrar delirme
    fax çektim heryere yazdım. böyle terbiyesizlik olmaz

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2352677
  • D-Smart diyince tüylerim diken diken oluyor. Rezalet bir firma. Tanıdığım herkesi uyarıyorum bu firmayla yaşadığım sorunları yaşamamaları için. Sana geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.