Türknet'i yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Ufak tefek sorunlar dışında pek bir şikayetim olmadı. Taki son bir haftaya kadar.
Herşey online islemlerden 35 mbps olan paketimi 50 mbpslik teklife geçirmemle başladı. Bir haftadır sürekli internetim kopuyor, internete giremez oldum.
2 gün önce TT ekipleri geldi birşey yok 50 olan hızınızı 20ye düşürün daha az fatura ödersiniz deyip gittiler. Kapasite dolu yapacak bir şey yok, bu sokakta bir yıldır port bosalmasini bekleyen var internete girdiginize dua edin dedi.
Sonra geri Turknet'ten aradılar, hızımı 35e düşürün, kopmasın dedim. Çalışan kişi tanımlama yapıyorum dedi ve ne yaptiysa modeme gelen sinyal gitti. Dsl ışığı yanmıyor, telefon hattında sinyal var ama ev telefonu çalışıyor.
Bugün sabah mesaj atmışlar, yarin ekiplerimiz gelecek diye. Bunların yüzünden bir haftadır net yok evde. Hala yarın geleceğiz diyorlar.
Ulaşabileceğim kimse yok, mesaj atıyorum çok geç cevap veriyorlar. Turknet sorun çıkana kadar iyi firmaymis, sorun çıkınca destek sıfır.
Son zamanlarda fazla oynamaya fırsat bulamadığım için smurf hesabımı satıyorum.
Hesap Bilgileri :
-133 saat Cs:GO oynama süresi -82 win -İçinde sadece Cs:GO var. -Herhangi bir Takas Banı, Pazar Banı, Vac ban vs. gibi hiçbir ban yoktur. Tertemiz hesap. -Pazarı açık.