Şimdi Ara

Dsg şanzıman sorunlu diyenler s-tronic kusursuz mu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
70.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Garantisi bitse bile Audi sorgusuz sualsiz şanzıman değiştiriyorsa şu ilan neden var acaba?

    Açıp satıcıya bir sormak lazım şanzıman arzıladır diyip neredeyse bir şanzıman parası kadar indirim yapmışlar.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2011-model-audi-a3-96605402/detay
  • Arkadaslar peki bu sorunlu otomatiklerden ziyade sorunsuz hangi marka model tam otomatik eski sistem arac alinabilir Türkiye ' de en mantıklı secenekler neler bilgi verebilir misiniz ?
  • Herkese selam, 40 binde a1 aldım stronic, 41 binde şanzıman sıkıntısı başladı audi şenyıldıza bıraktım ve mekatronic ve kavrama değişecekmiş, ya kardeşim bu arabayı yapan delimidir böyle bi vites olurmu ? yeni aldım hemen gelsin tamirden satıcam ve bidaha tövbe audimi asla!!!! sakın almayın alanada mani olun, avrupada ve çinde bu arabalar geri çağırılmış. rusyada garanti viteste 15 seneye uzatılmıştır, türkiyede iyi niyetten parça değişimi ama yine işçilik filan alıyorlar, yanlışlıkla bi bakımı bile kaçırdıysanız yandıznız valla, bence herkes şikayet var gibi yerlere bu şikayetleri bildirsin alıclılar bilinçlensin.
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Vallaha o kadar samimi söyledin ki büyük boy kahkaha attım. Aslında dizel otomatik olarak renault edc harikadır. Mesela benim egnae 3 dci edc 64 bin km'de rutin bakım dışında bakıma ihtiyaç duymadı. Şanzıman ısındı sağa çek demedi. Ama fluence'da var bizde, o da 86 bin km'de bir sefer manuel'de unuttum( şahsi mallığımdır) araba kalabalıktı sohbet derken 1. viteste 4000 devir üstüne çıktı işte o zaman uyarı verdi, 86 bin km boyunca sadece bir defa hesap edin.

    Ama 70 bin tl verilip megane, fluence alınır mı o konuda bir şey diyemeyeceğim üstat. Ben de isterim volkswagen almak ama bu şüpheyle çok zor
  • vw niye hala bu soruna çözüm bulamıyor.markaya yakışmayan hareketler yapıyorlar.
  • 2012 model Audi A3 stronic araç kullanıyorum.
    2015 model Yeni Passat 1,6 TDI DSG kullanıyorum (10 gün önce aldım)
    İkisinde de bir sorun yaşamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guclualp

    2012 model Audi A3 stronic araç kullanıyorum.
    2015 model Yeni Passat 1,6 TDI DSG kullanıyorum (10 gün önce aldım)
    İkisinde de bir sorun yaşamadım.


    2012 model olan kac binde suan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25.000 küsur...
  • Stronik le 7dsg asagi yukari ayni sistem tamamen aynida diyebiliriz. Aralarindaki fark (rakamlar farazidir) dsg7 de 1.5litre yag varsa stronic de 3litte yag var. Yani 7dsg kurutip stronic islak/yagli tip sanziman...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlayamadığım konu şu. Koskoca Vw grup 1.5 litre yağdan tasarruf edip, imajını tehlikeye atmaz. Bu sıkıntılar içerisinde barındırdığı yağ miktarı ile alakalı değildir tahmin ediyorum. Dişlilerin torka dayanımı ile alakalı sanırım, kullanılan alaşım zayıfsa eğer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model a3 tdi aracimin yaklasik 1 yildir ön sol teker tarafindan tikirti geliyor. Ne zaman olacagi belli olmuyor. Birkac kez videoya cekmeye calistim ama kamera sesi cok iyi almadi. Sanki tekerin icine teneke kacmis teker dondukce o da icinde donuyor gibi. Disarida olan rahatlikla duyabiliyor. Ara ara bu ses geliyor ne zaman olacagi hic belli olmuyor. Defalarca servise gidecekken ses kesildi. Servisin sorun yok diyecegini bildigim icin goturmedim. Daha once garantiden kavrama degisti. Zaten degistikten 3 ay sonra bu ses gelmeye basladi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcat34 -- 18 Şubat 2016; 17:48:39 >
  • blackcat34 B kullanıcısına yanıt
    Fren disklerinin su deflektörü olabilir. Servise gtürün, kavrama değişiminden sonra olduğunu hatırlatın, muhtemelen bir şeyi gevşek bıraktılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.