Şimdi Ara

DSG'nin 250nm yada 400nm Tork Sınırları??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkman


    merakınızı gidereyim,audideki şanzıman yerleşim bakımından farklı ve teknolojisi daha yüksek.
  • DSG hakkinda yorum yapmayacagim. Yalniz Amerikada cogu aracta klasik tork konvertorlu sanziman vardir, genelde tam otomatik snaziman diye gecer. Arizalanma olasiligi robotize tek kavrama, cift kavrama, CVT vs. gibi yeni teknolojilere gore cok daha dusuktur. Bazilari arabanin omru boyu bile dayanir:) Bozuldugunda ise masrafi bu yeni teknolojilere gore ucuzdur. Gerci bu klasik sanzimanlarda giderek gelisiyor vites sayisi artiyor, manuel degistirmyeye izin veriyor vs. hala temeli cok eski bir teknoloji olan tork konvertorune dayaniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist


    quote:

    Orijinalden alıntı: volkman


    merakınızı gidereyim,audideki şanzıman yerleşim bakımından farklı ve teknolojisi daha yüksek.

    yanlışsın dostum 2012 yılına kadar audinin stronicleride aynı dsg gibi patlıyodu.şanzımandan gelen şangırtılarmı dersin belli vitese karar verememe sorunumu dersin tekrar tekrar aynı arızayı verenmi dersin gırla.sürekli mekatronik arızası veriyodu ayrıca ve insanlar bıkmıştı.ama doğuş audi müşterisine daha özenli davrandığı için vw kadar ayyuka çıkmadı bu olaylar.daha sonra 2012 yılında vw,audi araçlardaki kavramaları kuru 7 ileriden yağlıya çevirdi ve sorunu çözdü.2012 öncesi üretilen araçlarada garanti bitsin bitmesin ücretsiz makyajlı mekatronik takıldı ve yeni yazılım atıldı.bu yüzden audinin stroniclerinde sıkıntı kalmadı şuan için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.trust

    dsg dur kalk trafikte berbat. hizlanirken 1 2 3 4 5 6 7 diye gidiyor ama dur kalk trafikte bayirda fren yapmak bir olumdu. 5 4 3 yok yok 4 bi dakka 2 sanirim yok 3 en guzeli 2 mi yoksa bi bakayim yok yok 3 iyi. boyle hissettiriyordu alet.



    kullanmayı bilmeden araca çamur atmayalım arkadaş.dur kalk trafikte çekersin spor moda veya manuele yüksek devirde vites değişimi yaptırırsın araç sürekli 2 ye 3 e geçmez ayrıca yorulmaz.araç yakıt tüketimini ve motor sesini azaltmak için d modunda devri çok düşük tutuyo hepsi bu.sen teknolojiden bu kadar bihabersen zaten git manuel kullan otomatik bozar seni




  • Bazı yorumlar beni bitirdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alkgs
    .

    başından beri audideki s tronic şanzımanın motora yerleşimi farklı.
    Yazılımı daha iyi.
    Çokça s tronic kullanan tanıdığım ve forumlarda takip ettiğim oldu,şanzımanı patlayan kullanıcı görmedim.
    Mekatronikte gayet sağlam.
    İnsanlar yukarda gördüğünüz 1 2 fanboy örneği gibi davranarak dsg şanzıman aldıkları müddetçe ne 10 yıl garanti ne birşey 3. dünya ülkesi muamelesinden kurtulamayız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.