Şimdi Ara

Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
24
Favori
14.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LinkX kullanıcısına yanıt

    Bazı videolar da 1660s ile 1080p 35-40 fps tutturmuşlar bende iyi diye tahmin ediyordum. 4080 var ama 4k da oynuyorum umarım bu tarz bir problem olmaz. Zaten ön yükleme açılmamasına ayar oldum.

  • 2k cözünürlük her şey max, open world 70-80 veriyor, köylerde 46-60 a düşüyorum ama fps lagı hissediliyor bayağı. Oyun steamde çok olumsuzlarda, bu da oyuncuların çoğunu korkutacaktır. Acaba şuan oynamak yerine, refund çekip hem patch beklemek hem indirim beklemek daha mı mantıklı olur çözemedim. Ne diyorsunuz Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

  • Soran arkadaşlar olmuştu, oyunu aile paylaşımıyla oynayabiliyorsunuz arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kaç gb indiriyor ? Akşam işten sonra alıp indirsem mi diyorum. Performans sorunları var diyorlar. 4K da performans nasıl deneyen var mı ?

    Çok beklediğim bir oyun değildi ama merak edip şans vermek istiyordum. Steam incelemeleri %40 ile karışık diyor. Oda ayrı bir kafa karıştırıyor. Değemez mi ?

  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    60GB toplam. Ben açılıştan gayet memnun kaldım. Mage iseniz biraz dişinizi sıkmanız gerekli. Başlangıç yetenekleri çok sınırlı çünkü.

  • Selamlar, oyunu satın almak istiyorum. Enpara ile Oyunfor üzerinden 50 dolarlık kod alıp banka üzerinden 2 ya da 3'e bölebiliyoruz değil mi?


    Ek olarak rx6700xt r5 5600 ile 2k da 60fps alabilen var mı?

  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Bizim Türk YouTuberların oyun anlayışı işte. RPG oyununda şöyle yapmayın böyle yapın diye yol gösteriyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıfırdan yeni karakter açmak isteyenler,

    Steam\userdata\steamIDniz\2054970 bu klasörü silip/farklı yere taşıyıp, cloud save'i kapatıp oyuna girerek sorunu çözebilirsiniz.

    Character creator içinde cloud'ı kapatmayı unutmayın.


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] Not: Her save dosyasını silip, yeniden başladığınızda Denuvo yeni aktivasyon olarak görüyormuş, steam forumunda yazdıklarına göre. Yani bir günde 5 defadan fazla yapamazsınız demek oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 22 Mart 2024; 17:36:18 >
  • Türkçe yamasını da paylaşmış arkadaşlar ellerine sağlık 🙂 Ancak önce horizon var sonra sıra bunda. Umarım o zamana kadar da iyice toparlar oyun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ota boka dlc diye çıkar karakter düzenlemesini paralı yap sonuç; böyle adamın içinden geçer sonra Steam puanlaması. Beklediğim bir oyun çıkmadan aylar öncesinden aldım iyi ki Ronin ilk başlamayı seçmişim, ben dönene kadar biraz bu rezilliklere el atacaklardır yoksa sanırım puanlama kısmında dibi çok hızlı görecekler. Ayrıca oyun tamamen konsollara göre yapılmış optimize tabiri bu oyuna şimdilik söylenemez.

  • Oyun çok sağlam, oynanış olarak açık dünya dizaynı olarak çok iyi. Türk milletinin bayıldığı ''vuruş hissi'' falanda çok güzel. Fakat ezberci yeni nesil orta yaş - çocuk sınıfındaki insanlar aptalca oyunun mikro ödemesine takmış durumda.


    Cahillik diz boyu, bunların büyük kısmı ilk oyunundan haberi olmayan tipler. Oyunu şimdilik 5 saat oynadım ve para ile satılan ''diriltme taşından'' 1 tane buldum. Cidden para tuzağı kurmamışlarsa biliyorum ki bunlardan bol bol bulacağım. 7 saat oynamış arkadaşımın iki tane fast travle kritali var vs.


    Yukarıda arkadaş yeni karakter oluşturmayı anlatmış. Vay be, bunu ben araştırmadan yaptım mesela. Ağlayıp zırlamadan yaptım. Nasıl yaptım? Diğer oyundan biliyoruz. Mantık benzerdi. Sadece para ile satmıyorlardı tabii.


    Çağımızın insanları neden bu kadar ezberci? Capcom'un çoğu oyununda mikro ödeme yok mu? Yere göğe sığdıramadıkları RE4'lerde silahların bilmem ne ticket'ları aynı mantıkta satılıyor zaten. Şu kıytırık muhabbet konuşulmaktan oyunun PC tarafındaki opt. sorununa çok düşülmüyor. Ha günün sonunda oyunun Steam sayfasındaki olumsuz yorumları opt. ' nu batırdıkları için hak etmişler o ayrı.



    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Dragon's Dogma 2 :: To Dragon's Dogma 2 players on Steam
    https://steamcommunity.com/games/2054970/announcements/detail/4106792732433556919


    Optimizasyonu daha iyi hale getirmek için çalışacaklarmış ama pek bir şey beklememek gerek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 22 Mart 2024; 18:43:12 >




  • 6800xt ile 2k da 60 fps alabilirmiyim arkadaşlar bide iyi ingilizce istiyor mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu aldım, indiriyorum. Steamden %39 olumlu almış. Oynayıp göreceğiz. Öyle kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

  • Benim daha ciddi problemim var yeni kayıt açmak istiyorum nasıl açıyoruz onu Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]  Oyunun bir kısmında yaptığım şey oyunu bozdu 0 dan başlamam lazım ama kayıt aldığı yer bozuk yer.

  • Arkadaşlar ne kadar olumsuzluk basarsaniz o kadar iyi.. En kısa zamanda indirim gelir umarim haha :P


    Şaka bir yana Baldur gate 3 Act3'e yeni gectim. Oyunu bitirmeden satin almayi planlamiyrm.. Horizon ve Dragon dogma menzilimde. Belki o vakte kadar Hem Türkçe yama hemde Optimizasyon sorunuda biter. Bu oyundan beklentim büyük. Başkasindan seyrettim gercekten efsane bir oyun. Olumsuz yorumlarin cogu oyunun kötülügünden dolayi degil , Oyunun optimizasyon sorunu ile alakali. Olumsuz cümlesini umursamiyrm. Cyberpunk'ada öyle oldu . Şimdi Piyasanin 1 numarali oyunu.

  • Zaten oyunda bir olmamışlık vardı izlemiştim üzücü olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]NikTekyoutube
    Thank You for Watching this Video, if you enjoyed it Subscribe to the Channel for more. If you want to be part of some big giveaways that are always happening, Join my Discord Server so you can stay in touch with me and the community that enjoys Gaming, PC Tech Memes and General Stuff: https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z You can Find me on other social Media Accounts where I constantly Post Memes, Informative Videos and Fun Gaming Content: Instagram: https://www.instagram.com/niktekofficial Twitter: https://twitter.com/NikTekOfficial For business inquiries and brand promotions, you can contact me in this email: niktekchannel@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?si=W8GVJtVtlnFMK2yz&v=oKUAGh_FFJ4&feature=youtu.be
  • Benim piyon J'zargo beş saatte dört destek almış, yanında da 345 puan getirmiş. Var mı piyonunu yarıştıracak Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]



    Yakışıklılığa gel, yaradanına kurban. Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 23 Mart 2024; 1:29:11 >




  • Ciddi anlamda zaman çalmak üzerine odaklanmış oyun:

    1) Fast travel yok. Olmadığı gibi kağnılara bindiğinizde sizi haritanın taaa öbür ucuna götürebiliyorlar. 2 saat görev yerine gitme işkencesi paha biçilemez olmuş.

    2) Potion kullanımı limitli. Öyle potion basıp can fulleyemiyorsunuz. Ana barınız azaldı mı ya kamp yapıp, ya da bir handa kalıp fulleyeceksiniz. Ama yok eğer kamp çantanız yoksa kamp da yapamazsınız. Arka arkaya boss atar, araya goblin, kurt, harpy ne varsa serpiştirir, siz de dımdızlak kala kalırsınız.

    3) Yapay zeka evlere şenlik. Kamp çantanız yoktur, en yakın han 30dk yürüyüş mesafesindedir (gerçek zamanlı), üstüne bir de sizin pawnlar gider 3 vuruşluk canlarıyla bosslara kafa tutar, sonra git kurtar.

    Bu 3 madde oyunu çok ciddi anlamda oynanmaz hale getiriyor. 1-2 ay bekleyip bakacağım, değişen bir şey olmazsa satarım gider. Zamandan daha kıymetli hiçbir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 23 Mart 2024; 1:14:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Yapay zeka dışında bu yazdıkların değişmeyecek çünkü oyunun yapısı bu. Hatta kamp meselesi oyunu kolaylaştırmak adına eklendi. Yapay zekanın da sağa sola sıkışmak dışında bir sorunu yok. Emirleri dinliyorlar, dur demimmi durur git demmi gider hayatsızlar. Önden git dersen de seni koruyacağım diye çabalarlar.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.