Şimdi Ara

Dragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
23
Favori
18.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DD2'daki büyük maceranız için ipuçları


    - Mümkün olduğu kadar çok malzeme toplayın ve bunları altınla değiştirin.

    - Bir mesleğe ilk kez geçiş yaptığınızda, o mesleğe yönelik temel ekipmanı alacaksınız.

    - Arayıcının Jetonlarını Meslek Loncalarında takas edebilirsiniz."


    -Hideaki Itsuno



    Dragon's Dogma (@DragonsDogma) on Xtwitter
    "Tips for your grand adventure in #DD2 - Gather as many materials as you can & exchange them for gold. - The first time you switch to a vocation, you will get basic equipment for it. - You can exchange Seeker's Tokens at Vocation Guilds." - Hideaki Itsuno #DD2DevNotes
    https://twitter.com/DragonsDogma/status/1771492207196815485




  • Oyuna ne güzel karakter yaratma ekranı yapmışlar epey detaylı ama oyunda kafaya takılan ekipmanı gizleme yok. Bütün suratın saçın başın kapanıyor o saatler de boşa gidiyor :) Biri de dememiş ki ya böyle karakter yaratma ekranı yaptık bari mllet yaptığı karakteri görebilsin.

  • Dün yazdığımı geri alıyorum mage ile oynamak çok keyifli ya. Biraz mage kasıp sınıf değiştireceğim daha sonra harika sınıflar var özellikle mızraklı bir sınıf var adeta Jedi şövalyesi gibi takılıyorsun. Oyun bu arada gerçekten keyif veriyor arkadaşlar..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://twitter.com/ErdemNemlioglu/status/1771598852425961490?t=Cjw4E-PIrsl6oVi7NslwYQ&s=19

    Ana hikayeyi 15 saatte bitiren var. Yalan mı değil mi bilmiyorum. Oynayıp bitirenler yazabilir mi bir ara.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • h@mza H kullanıcısına yanıt

    Normaldir hocam. Botw, Totk, Baldur's Gate 1 saatin altında bitiirilmiş oyunlar. Speedrun yapılıyor. Ya da hiçbir şey ile ilgilenmeyip full ana hikaye kasıyorsunuz. Bunda da sağa sola bakmadan gidilirse bitiyordur. Zaten 35 saat falanmış normalde ana hikaye.

  • h@mza H kullanıcısına yanıt

    Full ana görevden gidersen ve hızlı seyahat mümkündür, ilk oyunu new game plus da 20 dakikada bitirebiliyorsun ama bu arkadaş yan görevleri es geçmiş çoğu görevin zaman sınırı var yapmasan fail oluyor.

  • 2 gündür denk geldikçe bakıyorum oyunun videolarına ve optimizasyon falan sallayıp alasım geliyor.


    Kınayt online 1299 patch çıksa oynayacak kafadayım o yüzden bu tarz oyunlar beni hep heyecanlandırır. Dragon age inquisition vs.


    Yalnız anlayamadığım şey ana görev nasıl takip ediliyor? Kimi izlesem açık dünyada takılıyor ama sürekli bir şeyler saldırıyor 2 adımda 50 savaş oluyor :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az biraz ingilizce bilmeniz gerekiyor görevleri takip edebilmeniz için onun dışında oyun akıp gidiyor şunu yapayım bunu yapayım derken saatler akıp geçiyor.

  • Oyunda sınıf değişme varmış peki gdctiğimiz sınıf 0 dan başlıyor sadece levelimizmi aynı kalıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStation performansı nasıl arkadaşlar,30un altına düşüyor mu çok rahatsız edici mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt

    2 çeşit lvl sistemi var biri sınıf lvl diğeri sizin kendi lvl, kendi lvl arttığında sağlınızı ve dayanıklılık artıyor, sınıf lvl arttığında en fazla 9 yad 10 kadar artıyor yeni yetenekler açıyorsunuz, yeni bir sınıfa geçtiğinizde hiç oynamadıysanız o sınıf 0 dan başlıyor yetenekleri açmak için kullanacağınız puan tüm sıfırlarda ortak.

  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    2 3 saat oynadım hiç hissetmedim ben doğrusu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim

  • Wolf0045 W kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolf0045 W kullanıcısına yanıt
    Tek sorun bu değil benim gözlemlediğim kadarıyla,Sadece sana aynı yerlere döndüğümde aynı yaratıkların defalarca spawn olma olayını söylesem bile yeter, vuruş hissi neredeyse yok gibi devlere vuruyor musun vurmuyor musun belli bile değil bu nasıl vuruş hissi, görevlerin nerde olduğu belli değil bazen 1 saat görev arıyorsun, Bre Allah'ın adamları görev yerlerini gösterecek bir seçenek koyun isteyen açsın isteyen kapatsın niye insanları buna mahkum ediyorsunuz, oyun içi animasyonlar zaten vasat, Skyrimin animasyonlari açın kaç sene önce neredeyse aynı, yıl olmuş 2024.Daha bir çok eksi yönünü sayarım sana. Tamam iyi bir oyun olabilir ama yüzyılın oyunu muamelesi de yapmayalım bence, hastaları alır oynar seveni çok sever ..Size de saygım sonsuz oyundan keyif almışsınız belli ne mutlu size



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 24 Mart 2024; 13:15:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "DD2'deki büyük maceranız için ipuçları


    - Bazı ham maddeler diğerleriyle birleştirilerek korunabilir ve hafifletilebilir.

    - Halihazırda hareket etmekte olan bir kağnıya binebilirsiniz.

    - Kağnı programını kontrol ederek, kalkış saatini ileri alabilirsiniz."


    - Hideaki Itsuno



    Dragon's Dogma (@DragonsDogma) on Xtwitter
    "Tips for your grand adventure in #DD2 - Some raw items can be preserved & lightened by combining them with others. - You can get on an oxcart that is already moving. - By checking the oxcart schedule, you can fast-forward to departure." - Hideaki Itsuno #DD2DevNotes
    https://twitter.com/DragonsDogma/status/1771703538663489873
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Yönetmen sıkılmayacaksınız aynı yerlerden geçseniz de demişti ama evet cidden dediğiniz gibi aynı yaratıklar çıkıp duruyor. Hiç öyle random event falan yok. Görev işaretleri için dediğinizi yeni Prince Of Persia yapmıştı mesela. İstersen işaretleri kapatıyor istersen açıyorsun. Bunu dayatmak tamamen ego gibi geliyor bana. Sen seçeneği sun isteyen kapatsın. Vuruş hissine gelince bence o iyi ama düşmana kitlenme yok o mantıksız biraz. Kalkan tutacaksın hedefe değil yanlış yere tutuyor. Bir de bölgelerde ikonları beyaz yapmışlar bir halt anlaşılmıyor. Mod yapmışlar güzel ama modlar online kısımdan banlanmaya sebep olabilir. Oyunda modlanması gereken çok quality of life unsurları var. Karakter yapıyorsun o kadar ama giydiğin helmet gizlenmiyor tüm kafa kapanıyor. Ama keyifli mi keyifli, güzel mi güzel. Ama kesinlikle öyle bir Totk, Elden Ring seviyesi övgüleri hak etmiyor. Eksikleri hiç de az değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Tabii hocam vuruş hissi ya da başka bir özellik bana iyi gelirken size kötü gelebilir bu tamamen kişisel bir durum.Oyunu büyük hype yaparak bekledim ben ama canımı sıkan bu ufak tefek olaylar oyunumu sekteye uğratıyor açıkçası zevk alamıyorum.Sıkılana kadar devam edeceğim ve size katılıyorum bir Elden Ring değil. Tabii bu kisiden kişiye değişebilir oyunu çok sevende çıkar az sevende. Ama ben ortadayım yani😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "DD2'deki büyük maceranız için ipuçları


    - NPC konuşmaları ve monologları değerli bilgiler içerir!

    - Yeni bir kasabaya veya köye ilk geldiğinizde bir handa kalmanızı öneririz.

    - Yükleme ekranlarındaki İpuçlarını kontrol edin."


    - Hideaki Itsuno



    Dragon's Dogma (@DragonsDogma) on Xtwitter
    "Tips for your grand adventure in #DD2 - NPC conversations and monologues contain valuable information! - We recommend that you stay in an inn when you first arrive in a new town or village. - Check the Tips in the loading screens." - Hideaki Itsuno #DD2DevNotes
    https://twitter.com/DragonsDogma/status/1771341161828933661
  • Yaw insan şu oyuna neden at koymaz 28 dakikadır yürüyorum oyunda haritayı gezmek keşfetmek tam bir işkence öküz arabasına bineceksin :) oyun oynamak istiyorum ama capcom oyuncuyu koparmak için ne gerekiyorsa yapmış sağolsunlar canım oyun içerik heba edilmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.