Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.118
Cevap
20
Favori
59.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun yeni E3 traileri geldi
  • İlk oyunların en gözde iki karakteri olan Morrigan ve Varric'i çirkinleştirecez diye uğraşmışlar. Hadi Varric gene idare eder ama Morrigan'a ne etmişler öyle... İlk oyunun videosu ile şunu yanyana alıp izleyin bi...
    Ayrıca videonun sonunda The Burning Legion tazsa şaşırmazdım :) Yeşil meteor yağmuru her an infernallara dönüşecek diye bekledim :)

    Oyun 2013 sonundan, 2014 yaz/sonbahara ertelendi bu arada, en azından 2. oyun gibi aceleye gelmeyecek. Ek olarak oyunun isminden 3 ibaresini çıkarmışlar sadece İnquisition olarak geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    İlk oyunların en gözde iki karakteri olan Morrigan ve Varric'i çirkinleştirecez diye uğraşmışlar. Hadi Varric gene idare eder ama Morrigan'a ne etmişler öyle... İlk oyunun videosu ile şunu yanyana alıp izleyin bi...
    Ayrıca videonun sonunda The Burning Legion tazsa şaşırmazdım :) Yeşil meteor yağmuru her an infernallara dönüşecek diye bekledim :)

    Oyun 2013 sonundan, 2014 yaz/sonbahara ertelendi bu arada, en azından 2. oyun gibi aceleye gelmeyecek. Ek olarak oyunun isminden 3 ibaresini çıkarmışlar sadece İnquisition olarak geçiyor.

    O yeşil meteor yağmuru sanırım The Veil'in açılmasını anlatıyor.The Fade ile normal dünya arasında hiçbir kapı kalmayacak yani.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Büyük olasılıkla, Golden City'nin yöneticileri gibi oradan çıkan yeni tipler.

    Trailerdan anladığım kadarıyla bu sefer kötülerden de taraf olabilecek gibiyiz veya en azından olayları kendi çıkarımıza kullanıp bir tiran olma yoluna gidebilecek gibiyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

    1. oyun bu jenerasyon içinde çıkan en iyi rpglerdendi. İnş onun izinden gider ama hiiiç sanmıyorum. 2deki gibi yaparlarsa rezalet

    2. oyundaki hatalarımızı anladık ve düzelteceğiz ama 3. oyun tarz olarak 2 nin takipçisi olacak diye açıklama yaptılar bile :/ En azından grafikler güzel olacak bu sefer(umarım...) Frostbite 2 motoru ile.
    Frostbite 3 değil miydi? Wikipedia'daki sayfada Frostbite 3 ile yapıldığı söylenmiş:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Age_3

    Oyunun teknik/grafik açısından mükemmel olacağından şüphe yok zaten. Gameplay/RPG açısından ise bu kadar ertelendiğine gore, yapımcının bu kez özenli olduğu bir gerçek. Yani ikinci oyun gibi bir hayal kırıklığıyla karşılacağımızı sanmam.

    Şu ana kadar tek tuhaf olan şey, oyunla ilgili çok az bilinenin olması. Oyunun yapımına başlanalı 1,5 yılı geçti, koca E3 geldi geçti, basit bir sinematik trailer dan başka bir şey yok. Oyunla ilgili, Frostbite 3 motoru kullanmasının dışında nerdeyse hiçbir bilgi yok, gameplay de yok... İşin burası tuhaf.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 12 Haziran 2013; 20:03:28 >




  • Evet 3 olacak yanlış yazmışım orada :)

    Oyunun sitesi açıldı, pek bir bilgi yok hala. 2 paragrafta şunlar dikkatimi çekti;



    -Action RPG demişler direkt oyun için ...
    -ME3 ve DA:O nun yapımcılarından demişler, DA2 den bahseden yok :)
    -Kompleks karakterler, zorlu dövüşler ve seçimlerle dolu bir açık dünya oyunu olacakmış,
    -Thedas karışık durumdaymış iyice, ejderhalar gökyüzünü doldurmuş, büyücüler templarlara karşı açıkça savaş başlatmış ve ülkeler arası savaş başlamış durumda. Kaosun ajanlarını temizleyip, düzeni geri getirmek bizim ve kumanda ettiğimiz engizisyonun elindeymiş. Seçimlerimiz Dragon Age i tamamen değiştirecekmiş. (Bir sonraki oyunda yok sayılana kadar :))

    Şöyle bir SS geldi bir de, oyun içi bir ara video gibin;

     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Haziran 2013; 9:33:24 >




  • DA2'de ne atmosfer vardı ne hikaye vardı. Kabus gibi bir oyundu benim için. 3 güzel olur umarım. Morrigon yaşlanmış mı ne olmuş? Baya değişmiş. Yıllar, yıllar sonra mı geçiyor diye düşünmedim değil. Origins oynanışı lazım bize
  • hedas karışık durumdaymış iyice, ejderhalar gökyüzünü doldurmuş, büyücüler templarlara karşı açıkça savaş başlatmış ve ülkeler arası savaş başlamış durumda


    gene gözü koymuşlar araya
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Videodaki Morrigan ve Varric oyun içi halleri, bence ikisi de çirkin olmuş(yıllar ve yollar iyi davranmamış :)) önceki versiyonlara göre... 2. oyunda Darkspawnlar, Zevran ve Alistair'i gördükten sonra bekliyordum böyle bir şey zaten.
    Bu sefer uğraşıyorlar oyun üzerinde o belli ama umarım 2.oyunun hikayesi gibi olmaz. En azından 2. oyundaki hatalardan birini bırakıp bu bir devam oyunu değildir diyorlar.
    Oynanış olarak oyunu action RPG olarak kategorize etmeleri beni iyice soğuttu şahsen.
  • Şu onlarca düşman spawn etme olayını da bırakırlar umarım. Aynı büyülerden tak tak tak tak bin kere yapmanın ne anlamı var? Originsda revenant geliyordu onla bile uğraşıyorduk. Bgee patchi de durduruldu depresyondayım. Yeni jenerasyonda oldschoola yakın oyunların iyice piyasadan silinmesinden korkuyorum. Ama bir yandan da bu hem online tabanlı hem single player quest mantığında birleşmiş hybrid oyunların seslerinin gelmesi umut ışığı oluyor.
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Hocam sana ilaç olarak Project Eternity, Tides of Numenera ve Wasteland 2 yazıyorum, dibine kadar eski usul hepsi. :) BGEE süresiz durduruldu ne yazık ki. Sadece steam de var ama dediğin gibi patch bile çıkmayacak oyun için taraflar anlaşana kadar. (anlaşabilirlerse...)

    Inquisition'da o sürüsüne bereket düşman olayına son verecekler orası kesin, çok negatif yorum aldı o olay. Düşmanlar ile bizim özelliklerde aynı değildi.



  • Az da olsa alfa öncesi oyun içi görüntü gösteren bir video geldi, oyunun en azından grafik ve animasyon bakımından tatmin edici olacağını söyleyebiliriz. Gerçi RPGler için pek de önemli bir unsur değil bu.

    -Başta ırk seçimi olacakmış Origins gibi 3 ırk olacakmış, Qunari dahil değil şu an için, ırkın oyuna etkisi olacakmış. Normalde insanlardan oluşan Engizisyonun başında cüce olmasına pek sıcak bakmayanlar olabilecekmiş. Engizisyonu baştan kurduğumuz için Chantry ve Templarlar bizden taraf değiller, bir şekilde ikna etmemiz gerekecekmiş onları. İkna aşamasında tamamen yok etmek olabilirmiş.
    -yanımızdakilere gene zırh giydirebiliyoruz ama her zırh her karakterde farklı görünecekmiş. İkonik görüntü olayına devam.
    -Binekler geliyor oyunla, şimdilik tek görünen at ama Warden&Griffon ikilisi de olur gibi geliyor bana.
    -Morrigan'ı partiye dahil edemeyecekmişiz. Varric ve Cassandra birlikte dolanırken rastlayacağız ve partiye alabileceğiz. Bir tane de büyücü hatun varmış ama adı belli değil.
    -Yeni motora geçince karakter suratlarından gene sınıfta kalmış BEAware, Varric ve Morrigan'ın eski halinden pek eser yok.
    -Dövüş dinamikleri sahsa yavaş ve taktiksel olacakmış. Sürü halinde üstümüze çullanan klonlar olmayacak, bizim gibi olan, aynı özellikleri kullanan tiplerle karşılaşacağız çoğunlukla. Ayrıca HP ve mana regen olmayacakmış savaşlardan sonra. (HADİ CANIM!)
    -Açık dünyayı ve keşfetmeyi ilk defa deniyoruz diyorlar. Batı Ferelden'den doğu Orlais'e kadar olan alan gezilebilir olacak. Binekler burada önemli. (Skyrim'in ekmeğinden yemek istiyoruz...)
    -bazı mekanlar yıkılabilir olacakmış ve hava koşulları oyunu etkileyecekmiş.
    -Kuş bakışı görüntü gene olmayabilir.
    -İlk 2 oyundan gelen kayıtların oyunu çok etkilemesine çalışacaklarını söylüyorlar.


     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Ağustos 2013; 16:21:22 >




  • Bu Oyundan Cok Şey Bekliyorum.. UMARİM DAO 2 faciasi yaşamayiz !
  • En ufak bir heyecan dahi uyandırmadı şimdiye kadar, hiç bir beklentim yok bu oyundan. Bioware dan bir cacık olmaz bu saatten sonra bana göre.
  • Katılıyorum, şu son iki video da iyice sıktı beni. Sıra tabanlı veya eski RPGler gibi taktiksel dövüş odaklı yapacağız diyorlar Wasteland 2 yi falan örnek göstererek ama gösterdikleri şey DA2.





    Bu da ırklar hakkında;





  • şu son videolarda gördüğüm tek şey dragon age 2 kopyası bir konsol oyununun yolda olduğu, başka birşey değil.

    project eternity varken yüzüne bakmam bu oyunun.
  • Takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 2'nin en beğenilmeyen tarafıydı dövüş sistemi ve adamlar gitmiş onu kopyalamış.Ne desem bilemedim aşağıdaki videoyu BioWare'e armağan ediyorum.

  • konu güncellense iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.