Şimdi Ara

Dragon Age: Awakening Türkçe Yama Çalışması Tamamlandı [TAM SÜRÜM] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
15
Favori
18.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok mutlu ettin. Çeviri için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ellerine sağlık. Ana oyunu tekrardan bitirip direk kuracağım yamanı. O zaman kadar tamamlarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 14 Haziran 2020; 23:54:56 >
  • Çeviride emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık. Çok teşekkür ediyorum bu yamayı bize sunduğunuz için sonunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda yeni ekran kartı aldığım için soracağım. Awakening'i türkçe mod ile oynarken hiç oyunda atma yaptı mı arada ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

    Yakın zamanda yeni ekran kartı aldığım için soracağım. Awakening'i türkçe mod ile oynarken hiç oyunda atma yaptı mı arada ?
    Hayır, test ekibinde kimsenin böyle bir şikayeti olmadı.
  • Wollnir kullanıcısına yanıt
    Yeni sürüm için herhangi bir tarih var mı acaba ? Bu haliyle bile yeterli ama merak ettim.
  • Hayırlı olsun, aşağı yukarı 2 ayda beta süreci başladı. Çok hızlı bir şekilde ilerledi. Zaman bulduğum ilk vakit yamayı deneyeceğim. Eline sağlık.
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    quote:

    Yeni sürüm için herhangi bir tarih var mı acaba ? Bu haliyle bile yeterli ama merak ettim


    Şu sıralar meşgulüm ama 10 gün içinde güncellemeyi düşünüyorum.

    quote:

    Hayırlı olsun, aşağı yukarı 2 ayda beta süreci başladı. Çok hızlı bir şekilde ilerledi. Zaman bulduğum ilk vakit yamayı deneyeceğim. Eline sağlık.


    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollnir -- 22 Haziran 2020; 19:42:45 >
  • Yama'da şuana dek Ana hikayede Kusursuz bir ilerleyiş var.. İlerleyen vakitler. Güncelleme ile Cogu aciklar kapanir.. :)

    ellerine saglik wolnir )
  • Elinize kolunuza sağlık. Özellikle bencilce davranmayıp yamayı beta olarak yayınladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Böylesine oyuncu dostu hareketlerle buradaki herkesin gönlünü kazandınız. Şu karantina günlerinde rdr2 yi çeviren grup gibi "beta meta yok kardeşim işinize gelirse bekleyin gelmiyorsa almayın yamayı" demediğiniz için ayrıca minnettarım. Sizin gibi oyuncu dostu çevirmenler iyikide var çok sağolun tekrar çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar steamden Dragon Age Awakening aldım. Ancak Dragon Age Origins'in dil dosyaları farklı sanırım, DAO Türkçe yamadaki dosyaları nereye atmam gerek ?
  • JipiaxPhoenix kullanıcısına yanıt
    Hocam yama Dragon Age: Origins Ultimate Edition için yapılmış. Büyük ihtimalle normal Dragon Age: Awakening'de çalışmıyor. Ultimate sürümü de Steam'de yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'deki DA : Awakening Türkçe oluyor(ara sahneler vs) ama eşya isimleri, menüler vs Türkçe olmuyor. Şimdi kaldırdım, ilk origins i yükledim Tr yama yapıp üstüne Awakening yüklicem. Bi öyle deneyeyim
  • quote:

    Kurulum;

    - Öncelikle Dragon Age: Origins'in Türkçe yamasını (tıklayın) indirip kurmanız gerekiyor.


    quote:

    - Neden Origins'in Türkçe yamasını kurmamız gerekiyor?

    Awakening içindeki eşyaların bir kısmı Origins'in codexlerinde bulunuyor. Şayet eşyaları da Türkçe görmek istiyorsanız Origins'in yamasını da kurmanız gerekiyor. Eşyaları problem etmiyor, yalnızca diyaloglara odaklanıyorsanız, doğrudan Awakening'in Türkçe yamasını kurabilirsiniz.
  • Wollnir kullanıcısına yanıt
    DA Origins sayfasında atılan linkte setup yok. Direkt dosyalar mevcut, onunda nereye kurulacağını belirtmemişler. Bu nedenle DA Origins TR yama dosyasını nereye kopyalayacağım konusunda sıkıntı yaşadım. Ayrı olarak internetten bulduğum aşağıdaki linkte doğrudan kurulum yapan arkadaşlar sıkıntı yaşamayacaktır.
    https://mega.nz/file/G41FjIrR#jCy5vEv99Kv84pngnD82rD7f3gNQqZTGXougxu9QZm4 (rar içindeki Dragon Age Türkçe Yama 0.95.exe isimli dosyayı doğrudan kurun arkadaşlar, dosya yolu belirtmek gerekmiyor.)
  • Oyunu an itibariyle bitirdim. Yaklaşık 13 saat sürdü ama bu süre daha da arttırılabilir. Yama oldukça kaliteli. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Tek tük ingilizce olan yerlere rastladım(çok değil, 3-5 yerde). Ekran görüntüsü alabildiklerimi aldım, test aşamasında sizde rastlamışsınızdır muhtemelen, gözden kaçmaması adına atıyorum.
    https://s7.dosya.tc/server16/pknpqq/Yeni_klasor.rar.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JipiaxPhoenix

    Oyunu an itibariyle bitirdim. Yaklaşık 13 saat sürdü ama bu süre daha da arttırılabilir. Yama oldukça kaliteli. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Tek tük ingilizce olan yerlere rastladım(çok değil, 3-5 yerde). Ekran görüntüsü alabildiklerimi aldım, test aşamasında sizde rastlamışsınızdır muhtemelen, gözden kaçmaması adına atıyorum.
    https://s7.dosya.tc/server16/pknpqq/Yeni_klasor.rar.html
    Ekran görüntüleri için teşekkürler, beğenmenize sevindim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollnir -- 6 Temmuz 2020; 22:55:56 >




  • Türkçe yama için çok teşekkürler. Umarım Dragon Age: Inquisition adlı oyuna da türkçe yama yapılır.
  • Çeviri için çok teşekkürler gerçek anlamda yıllardır oynamayı beklediğim bir oyundu. Muhtemelen yerleştirmede yaşanan sorun yüzünden yeni eklenmiş yetenekler oyunda hala ingilizce olarak kalmış. Diyaloglar var ama hangi spell ne işe yarıyor tam çözemeden puan vermek işime gelmedi ben de yaklaşık 1 saat çeviriye eklenememiş skill-spell artık neyse çevirdim. seviye atladıkça oradan okuyup okuyup seçimimi ona göre yaptım. Benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaş varsa buyursun faydalansın
    * Anlam bütünlüğü veya kelime hataları bolca var ama oldukça faydalı

    Battlemage
    Draining Aura
    Savaş büyücüsü, savaş sıcağında büyür ve büyüyü aktif olduğu sürece büyücüyü iyileştirmek için yakındaki düşmanlardan hayatı boşaltan bir alan yaratır. Bir düşman her boşaltıldığında, büyü az miktarda savaş büyücüsünün manasını tüketir.
    Hand of Winter
    Savaş, yoğun bir soğuk patlaması salar, yakınlardaki düşmanlara zarar verir ve fiziksel bir direnç kontrolünden geçmedikçe onları dondurur ve aksi takdirde hareket hızına bir ceza verir.
    Stoic
    Savaşbüyücüsü, acıyı kullanmayı ve güce dönüştürmeyi öğrendi ve büyücü hasar gördüğünde manayı geri yükledi.
    Elemental Chaos
    Savaş, bu büyü aktif olduğu sürece, her bir elementin hasar oluşturmasıyla yakındaki düşmanlara sürekli zarar veren kaotik, dönen bir enerji alanı yaratır. Büyü hızla mana tüketir.
    Keeper
    One With Nature
    Koruyucunun dünyayla bağı, bu büyü aktif olduğu sürece korucuyu hareketsiz hale getiren bir savunma kalkanı oluşturur, ancak alana giren herhangi bir düşmana doğa hasarı ve hareket hızı cezası verir.
    Thornblades
    Koruyucu, One With Nature'ın yarattığı alandaki tüm düşmanlara fiziksel hasar vermek için dünyanın altından kökleri çağırır. Kökler ayrıca fiziksel bir direnç kontrolünden geçmedikleri sürece düşmanları geri vurur.
    Replenishment
    Hiçbir canlı yaşam döngüsünden kaçamaz; düşen herkes dünyaya geri döner. Bir büyücü hasar verdiğinde büyücü artık yeniden can kazanıyor. Bir Düşman One With Nature içinde öldüğünde, vücut tüketilir ve bu da büyücüye kısa sürede sağlık yenilenmesine büyük bir bonus verir.
    Nature's Vengeance
    Koruyucu, bölgedeki tüm düşmanlara saldırmak için topraktan devasa kökler çağırır ve fiziksel bir direniş kontrolünden geçmedikleri sürece rakiplerine kısa bir süre etki eder.



    Mage
    Fade Shield Tree
    Fade Shield
    Büyücü, Arcane Shield'ı Fade'ye doğru yarıya inecek şekilde değiştirir ve bu büyü aktifken düşman büyülere direnme veya fiziksel saldırılardan kaçınma şansı ekler ve büyü etkin olmadığında her ikisinin de daha az şansı olur.
    Elemental Mastery

    Büyücü, elementlerin her birinin etkilerini artırmayı ve bu büyü aktifken diğer saldırılardan kaynaklanan temel hasarları artırmayı öğrendi.

    Attunement

    Büyücü, çevredeki büyülü enerjilere daha uyum sağladı, irade, büyü ve mana yenilenmesine bonuslar kazandı.

    Time Spiral

    Büyücü, büyük konsantrasyon sayesinde, zaman algısını değiştirebilir ve tüm büyülerde bekleme süresini sıfırlayabilir.

    Repulsion Field
    Repulsion Field

    Bu büyü aktif olduğu sürece, itici enerji dalgaları büyücüden yayılır. Her dalgada, yakındaki düşmanlar fiziksel direnç kontrolünden geçmedikçe geri çekilir. Bir yaratık geri alındığında Mana tüketilir.

    Invigorate

    Canlandırıcı enerji dalgaları, yakındaki müttefiklerin yorgunluğunu önemli ölçüde azaltır, bu da büyüleri veya yetenekleri bu büyü aktifken aktif hale gelmenin daha az maliyetli olacağı anlamına gelir. Ancak, mana sürekli olarak boşalır.

    Arcane Field

    Bu büyü aktifken büyücü, birkaç saniyede bir gizli enerji yayar ve sahadaki düşmanlara ruh hasarı veren mermi dalgaları yayar. Her mermi az miktarda mana tüketir.

    Mystical Negation

    Bu büyü aktifken faydalı bir sihir havası büyücüyü çevreler. Her birkaç saniyede bir büyü, düşmanca bir yaratık tarafından yaratılan alandaki büyülü etkileri ortadan kaldırır. Her atılan etki az miktarda mana tüketir.

    Rogue
    Heartseeker
    Rouge, son bir darbede zayıflamış düşmanları düşürmeye çalışırken büyük bir hassasiyetle vurur. Saldırı başarılı olursa, sağlığı zaten yeterince düşükse elit rütbe veya daha düşük bir hedef anında öldürülür. Saldırı öldürmezse, bunun yerine kritik bir vuruş yapar.
    Ghost
    Rouge, gölgelere erir ve düşmanların kısa süreliğine fiziksel saldırılarını tamamen atlar.
    Weak Points
    Bu mod aktifken, haydut, düşmanların zayıf noktalarını arar ve hasarın kaynağı ne olursa olsun, her hedefe düşmanın tüm hasarını kısa bir süre artıracak şekilde vurur.
    Flicker
    Rouge un ölümcül hızı eşsiz. Hedeflenen bir alanda, haydut bir bulanıklıkla kaybolur ve her bir hedefe sıçrayarak arkadan bıçaklama gerçekleştirir.
    Legionnaire Scout
    Mark of the Legion
    Ölülerin Lejyonunda yaşam zordur, ancak hayatta kalmayı başaranlar büyük bir güç geliştirir, güç ve bünye için büyük (+10) bonus kazanır.
    Strength of Stone
    Yalnız irade yoluyla, bir lejyoner Derin Yolların taşı kadar sağlam hale gelebilir. Etkinleştirildiğinde lejyoner, ortalama bir süre boyunca hasar veya yıkma etkisine karşı bağışıklık kazanır.
    Endure Hardship
    Zaten ölmüş olana acı nedir? Bu mod aktif olduğu sürece, lejyoner sağlığı hasardan etkilenmez, bunun yerine dayanıklılığı azaltır
    Blessing of the Ancestors
    Derin Yollardaki rafine edilmemiş lityum damarları arasında uzun günler lejyonere büyüye direnme yeteneği verdi. Taş Gücü aktifken, karakter aynı zamanda düşmanca veya dostça büyülerden etkilenmez
    Shadow
    Shadow Form
    Bu mod etkinken, gölge gizlenip içeri girer. Düşmanlar karaktere konsantre olamadığından, her isabet saldırgana olan ilgisini azaltır. Bu mod sürekli olarak dayanıklılık tüketir.
    Decoy
    Gölge yanlış yönlendirme ustasıdır ve gerçek karakter gizlilikten kaçarken düşmanları kısa bir süre işgal altında tutan kişisel bir yem oluşturur.
    Shadow Striking
    When Shadow Form is active, +50% Backstab Damage
    Permanently adds +5% Melee Critical Chance
    Gölge, pusu ve aldatmacada daha deneyimli hale geldi, Gölge Formu'nu kullanırken arkadan hasar vermeye büyük bir bonus ve kritik şansı için kalıcı bir bonus kazandı
    Pandemonium
    Gölge, menzil içindeki tüm düşmanları kafasını karıştırıp, ister arkadaş ister düşman olsun, rastgele bir hedefe kaçmalarına veya saldırılarına neden olan havadaki bir toksin salgılar.












    Warrior
    Second Wind
    Uzun yıllar süren eğitim, savaşçının dayanıklılığının neredeyse tamamını geri kazanarak derin bir canlılık rezervine erişim sağlar.
    Peon's Plight
    Savaşçı, en zayıf muhalefeti ortadan kaldırmayı amaçlayan güçlü bir darbe ile ateşliyor. Başarılı bir saldırı otomatik olarak normal veya daha az rütbeli bir hedefi öldürür, elit bir hedefe karşı çift kritik vuruş yapar veya bir boss a normal bir vuruş yapar.
    Grievous Insult
    Aşağılık bir hakaret, yakındaki tüm düşmanların öfkesini çeker ve onları mevcut hedeflerinden uzaklaştırır ve savaşçıya doğru çeker.
    Massacre
    Savaşçı, bir ölüm yayında döner, otomatik olarak daha düşük veya daha düşük rütbeli düşmanları öldürür ve herhangi bir seçkin hedefe karşı kritik bir vuruş atar, ancak bir patrona normal hasar verir.













    Guardian

    Guardian's Shield
    Müttefikleri korumaya adanmış olan vasi, bir parti üyesinin etrafında vasi bünye niteliğine göre bir miktar hasar emen bir kalkan oluşturur. Usta Muhafız, kalkanın gücünü arttırır.
    Fortifying Presence
    Vasi, tüm partiyi mistik koruma altına alır, her üyeye, hem koruyucunun bünye niteliğine bağlı olan güç ve süre ile geçici bir zırh bonusu verir. Master Guardian zırh bonusunu artırır.
    Master Guardian
    Vasi, yaşamı gerçek bir defans oyuncusu olarak kabul etti. Guardian's Shield artık daha fazla hasar alıyor, Fortence Presence artık daha büyük bir zırh bonusu sağlıyor.
    Aura of the Stalwart Defender
    Bu mod aktifken, koruyucu, müttefikleri korumak için kişisel bir fedakarlık yapar ve düşman fiziksel bir direniş kontrolünden geçmedikçe alanı terk etmeye çalışırsa düşmanı koruyucuya geri çeken bir alan oluşturur. Bu mod yalnızca savaş sırasında etkinleştirilebilir.











    Spirit Warrior

    Beyond the Veil
    Savaşçı sürekli olarak fiziksel gücü tüketmesine rağmen, fiziksel saldırıların önemli bir kısmını atlatmak için Fade e göre mistik enerjilerin bir pelerini yapar. Savaşçının Soulbrand'ı varsa, bu mod aynı zamanda düşmanca büyülere direnmek için ılımlı bir şans ekler ve savaşçının saldırılarının hepsi düşman zırhını atlayarak ruh hasarı verir. Savaşçının Blessing of the Fate i varsa, düşman büyülere direnme şansı daha da artar ve savaşçı hareket hızına ve saldırı hızına bonus kazanır


    Soulbrand
    Savaşçı ruh dünyasıyla daha derin bir bağ kurdu. Örtünün Ötesi etkinken, savaşçı düşman büyülerine direnme konusunda ılımlı bir şans kazanır ve saldırılar artık düşman zırhını atlayarak ruh hasarı verir.
    Fade Burst
    Savaşçı, Perdenin diğer tarafından çizilen enerjilerle patlar ve yakındaki tüm düşmanlara, özellikle de Solmaya bağlı yaratıklara zarar veren ruh hasarı verir. Hasar miktarı savaşçının irade özelliğine bağlıdır. Dost ateşi mümkündür.
    Blessing of the Fade
    Savaşçı, Fade in hayırsever ruhlarından güç çekebilir. Beyond The Veil etkinken, savaşçının düşman büyülere direnme şansı daha da artar ve savaşçı hareket hızı ve saldırı hızına bonuslar kazandırır.


    Weapon and Shield
    Juggernaut
    Güçlü bir fizik, karakterin bu mod aktifken ve karakter hareket ederken yoldaki düşmanları bir kenara itmesine izin verir. Her geri tepme az miktarda dayanıklılık tüketir
    Carapace
    Hiçbir saldırı bu kalkanı tamamen geçemez. Orta bir süre boyunca, tüm hasarlar karakterin bünyesine orantılı bir miktarda azaltılır. Bulwark of the Ages korumayı geliştirir ve karakteri bu etkinin ilk yarısında tamamen hasara karşı bağışık hale getirir.
    Air of Insolence
    Bu mod aktifken, karakter sürekli olarak yakındaki düşmanların dikkatini çeken ve sürekli dayanıklılık tüketen göz korkutucu bir duruş benimser.
    Bulwark of the Ages
    Savaşçı kalkanlı olandır. Bu yetenek Carapace'in etkisini geliştirir, şimdi karakteri bu etkinin ilk yarısı için hasara karşı tamamen bağışıklık kazanır.













    Twin Strikes
    Twin Strikes
    Hızlı bir şekilde birbirini takip eden iki yıkıcı vuruş, her biri otomatik bir kritik vuruş yapar. Find Vitals, her vuruşa ek hasar verir. Hedef Low Blow etkisi altındaysa, kısa bir süre hareket edemez.
    Find Vitals
    Karakter, iki silah kullanırken, kritik şansı ve kritik hasarı yakınlaştırmak için kalıcı bonuslar kazanarak doğanın bir gücüdür. Twin Strikes artık ek kanama hasarı veriyor.
    Low Blow
    Karakter çevredeki düşmanların bacaklarına çarparak hareket hızına ve kısa bir süre için saldırı hızına cezalar uygular. Bir rakip zaten Twin Strikes dan kanıyorsa, kayar ve yere düşer.
    Unending Flurry
    Karakter hızlı ve tekrar tekrar bıçaklar, her isabetle az miktarda dayanıklılık tüketir. Saldırı, hedef ölünceye ya da kaçana ya da karakter kaçırıncaya ya da dayanıklılık bitene kadar devam eder. Hedef zaten Twin Strikes dan kanıyorsa, her vuruş kritik bir vuruş olur. Hedef Low Blow ile yavaşlatılırsa karakter kaçırılmaz.











    Sweeping Strike
    Sweeping Strike
    Büyük bir yarıp geçme, bir düşman konisi boyunca sürülür ve birincil hedefe karşı kritik bir isabet ve konideki diğerlerine karşı normal hasar verir. Etkilenen düşmanlar, fiziksel direnç kontrolünden geçmedikçe yere de vurulur.
    Two-Handed Impact
    Bu moddayken, karakterin ağır iki elinden gelen her darbe, hedefin yakınındaki diğer düşmanlara zarar veren küçük bir şok dalgası üretir. Bu mod dayanıklılığı sürekli boşaltır
    Onslaught
    Karakter birkaç kez ileri atılır ve silahı birden fazla düşmana vuran dev yaylar çizer.
    Reaving Storm
    Bu mod aktifken, karakter sürekli olarak çevredeki düşmanlara saldırır, vahşi yaylarla keser, ancak her isabetle dayanıklılık harcar. Bu mod yalnızca savaş sırasında etkinleştirilebilir.














    Accuracy

    Accuracy
    Bu mod aktif olduğu sürece, okçunun zihni bir sonraki atışın yörüngesi hariç her şeyden temizlenir, hepsi de okçunun el becerisine bağlı olarak saldırı, hasar, kritik şans ve aralıklı kritik hasar kazanır.
    Arrow Time
    Yoğun odak, okçunun zaman algısını yavaşlatır ve bu mod aktif olduğu sürece yaklaşan düşmanların hareket hızını etkin bir şekilde azaltır, elit rütbe veya daha yüksek olanlar hariç. Bu derin konsantrasyon, dayanıklılığı sürekli olarak boşaltır.
    Burst Shot
    Okçu, hedef düşmana karşı otomatik üçlü kritik vuruş yapan özel bir ok sapı atar, daha sonra paramparça olur, bu da yakınlarda olacak kadar talihsiz kişiler üzerindeki etkinin yarısını verir. Dost ateşi mümkün.
    Rain of Arrows
    Okçunun prulası gökyüzünü işaret ederek birden fazla mermiyi ateşler ve daha sonra hedeflenen bölgede zamanla yağar. Dost ateşi mümkün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lameless -- 7 Temmuz 2020; 18:28:18 >




  • Skill/Ability'lerin bir kısmını codex'e geçirmeyi başardım. Bu gece yamanın yeni sürümü ile birlikte paylaşacağım.
    Bir sorun çıkmazsa bundan sonraki güncelleme ile yama beta sürümünden tam sürüme geçecek.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.