Şimdi Ara

dota 2 macintosh teknik destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iMac kullanıcısıyım, bilgisayarımda 2 işletim sistemi var. Dota2 yi windowsa yükledim, macintosh a steam i yükledim ama içinde Dota2 yi oynamak istediğimde yüklemiyor. Yardımlarınızı yardırın efenim...

    Hata: Dota 2 şu anki platformunuzda mevcut değil



  • Steami Mac tarafına, dota 2 yi Windows tarafına yükledim derken neyi kast ediyorsun tam anlayamadım. Hem Mac tarafı için hemde Windows tarafı için ayrı steam'in olması lazım, yani iki tarafta da steam uygulamasının olması lazım. Daha sonra istediğin oyunları Mac tarafına istediğin oyunları Windows tarafına indirebilirsin. İki Steam uygulamasının birbiri ile hiç bir alakası olmayacak tabiki. Yani Mac tarafında bir oyun oynamak istiyorsan o oyunu Mac tarafında indirmen lazım, eğer windowsta oynamak istiyorusan Windows'ta indirmen lazım. Steam olmadan dota 2 yi Windows tarafına nasıl yükledin bilmiyorum ama dota 2 Mac oyunu değil. Yani dota 2 yi mac tarafında indirip oynayamazsın.
    Benim tavsiyem Mac tarafında oyun oynama, oyunlardan daha az performans alırsın. Oyunları Windows tarafında oyna. Bu arada dota 2 rpg değildir, konuyu yanlış yere açmışsın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 3 Şubat 2013; 15:14:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.