Şimdi Ara

DÖŞEMEDE TUZLU SU LEKESİ HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
7.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabanın arka koltuğunda hiç işim olmadığı için yeni fark ettim yazlıkta ailemle denize gidip gelirken arka döşemelerin kapı kısımları beyazlamış leke olmuş resmen. düşündüm ve aklıma sadece tuzlu sudan olduğu geldi nasıl çıkarta bilirim oto yıkama firmaları 200 tl den kapı açıyo çok pahali geldi. iyi günler iyi forumlar.

    forumda biraz araştırma yaptım; würth ve diğer markaların temizlik ürünlerine rastladım siz ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.



  • ne 200 tl si hocam sık aspirin sil gitsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RitueL

    Arabanın arka koltuğunda hiç işim olmadığı için yeni fark ettim yazlıkta ailemle denize gidip gelirken arka döşemelerin kapı kısımları beyazlamış leke olmuş resmen. düşündüm ve aklıma sadece tuzlu sudan olduğu geldi nasıl çıkarta bilirim oto yıkama firmaları 200 tl den kapı açıyo çok pahali geldi. iyi günler iyi forumlar.

    forumda biraz araştırma yaptım; würth ve diğer markaların temizlik ürünlerine rastladım siz ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.

    Vaktiniz varsa güzel bir havada kosla halı şampuanıyla pırıl pırıl yaparsınız koltuğu. Temizledikten sonra havandırıp kurutun. Eski aracımın döşemelerini her yaz kendim koska halı şampuanıyla temizlerdim. Yeni aldığım araçta döşemeler berbattı. Ter lekesi, tavanlarda sigara dumanından kararma ve hatta koltuklarda sakız lekesi bile vardı. Detaylı iç temizliğe 75 tl ödedim daha 5-6 ay anca oldu. Aracımın içi pırıl pırıl oldu hiç leke kalmadı. Mekanı yeni açmışlar 90 tl dediler sürekli yıkama için gittiğimden 75 tl ye yaptılar. Bir araştırın kendi vaktiniz yoksa.




  • Amway'in loc isimli bir ürünü var genel amaçlı temizlik için. Böyle temizliklerde çok başarılı bir deneyin derim. 10'a 1 oranında sulandırıp, fısfısla sıkıp mikrofiber bezle silersiniz.
  • havalar düzelsin hemen deneyim resimleri paylaşım burdan tşk ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedystop

    ne 200 tl si hocam sık aspirin sil gitsin.

    aynen bnm araçta koltuklar tuz lekesiydi hep beyaz beyaz aspirix tertemiz etti ama çok kullanmamak lazım hafif nem olsa bile kotu kokuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.