Şimdi Ara

Donanımhaber (aynı zamanda firma) menfi ve sinsice taraf tutması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
3
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu : Firma şikayeti

    Şİkayet OLunan : Donanımhaber internet sitesi, aynı zamanda da firma olan bir yer

    İnternet ADresi : www.donanimhaber.com

    Adres : Değirmen Sk., Şaşmaz Sitesi, Cemal Bey İş Hanı, A Blok, No: 11/39-42, K: 10 Kozyatağı - Kadıköy/İstanbul

    Telefon : 0 (216) 410 28 50

    Şİkayet Sebebi : forum yönetiminin haksızca konu kaldırıp sayısı ceza yağdırması, taraf tutması-siyasi olarak aşırılaşması


    BU KONUYU KİM KALDIRMAYA KALKIŞIYOR ? KONU TAM BÖLÜMÜNDE VE UYGUN BİR DİLLE ŞİKAYET. MENFİCE TARAF TUTMANIN AÇIK İSPATI MIDIR BU KONUNUN KALDIRILMASI?


    Memleketimizde yaşanan bir takım sorunları açık oturum tarzı bir konuyla forumdaşlarımıza açmıştık. Siyasetin vb herşeyin konuşulabildiği hatta türlü seviyesizliklerin pervasızca utanmadan yapılabildiği bölümlere. Konumuz siyasetsiz bazı uygulamaların incelenmesi (mesela halkımız nasıl yardım toplayabilir) ve memleketimize ait değerlerin kullanılması(yardım paralarının münferit harcanmasının uygunluğu). Ancak bu konuların hiç siyaset geçmeyen kısmına da, siyasetten bir takım kimselerin kötü niyeti anlaşılmış olup da konuyla alakasından dolayı ele alınan kısmına da yönetim saldırarak ilgili siyasi zümre adına yetkilerini adamış haldeler. ELbette kendilerince bir sebep üretmiş olabilirler. Ama gerçekler değişir mi?


    Özellikle halkımızın yadım paraları ne olduğu belirsizce bir zümreye akıtıldığı esnada aleyhlerinde en ufak bir cümle bile kurdurulmamaya kalkışılıyor. Halbuki devletimizin aleyhinde bir düşmanın bile söylemekten çekineceği herşey söylenmişken...


    Forumlardan hiçbir üye memnun değildir. Forum yönetimlerine de sorsanız "kimseyi memnun etmek mümkün değil" derler. Herkesin haklılığı olabilir. AMa bu denli menfilik ve sinsilik..... EN ufak bir hakaretin ya da uygunsuzluğun olmadığı konularda hem de?



    Kaldırılan konuya bakar mısınız? Aşşağıda mesaj;

    """"

    06.02.2023 tarihinde Tükiye'de yaşanan dünyanın en büyük depremi sonrası, halkımızın yolladığı büyük yardım paraları maalesef devlet yerine birçok münferit grubun elinde kalmıştır. Ülke içi ve dışı bir baskı ile paranın devlet dışına çıkması sağlanmıştı.


    Halkımız yaptığı tüm yardımları önüne gelen herkese yapmıştır. Hem her tarafı aktifleştirip herkesi faydalı kılmak hem birçok yardım noktasını bulamayacağından denk gelen ilkine acele ederek hem de tüm grupların devletin emrinde olduğunu düşünerek insanımız parasını yollamıştır. Peki işin aslı nedir?


    Bir dilenci ihtiyacı olsa dahi dilendirilmeyebilir. Yani engellenebilir. Dilenci kendisine dileniyor aslında ve kim karışır ki buna? Peki halkımız iin yapılan eski parayla katrilyonu aşmış yeni parayla milyarı aşın para nasıl hiçbir niteliği bilinmeyen derneklerin elinde kalabilir?


    BU dernekler paranın nasıl harcanacağını ne kadar bilebilir?

    Teknik insana sahipler mi?

    Devletten yani ortak kuvvetten bağımsız çalışmaları çelişkilere sebep olmaz mı?

    Kötü niyetli neler yapabilirler?

    """








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.