Şimdi Ara

DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
15
Favori
43.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selamlar hocam,rengi cok güzeldi gerçekten, araç leon mk3,ankaradaki ustanın tanıdığı varsa işçiliğinden memnunsaniz numarasını yollayın belki tanıdığı vardır istanbulda
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Opel Astra K.

    Araştırdığım kadarıyla boyalı araçlarda vakum işlemi yapıldığında, sonradan boyayı çatlatıyormuş. Aynı zamanda araçta orjinal boya olsa dahi göçük çok derin ise bazen boyayı çatlatabiliyormuş.

    Araçların bazı yerlerinde çıkıntılı çizgilerin olduğu yerler (keskin hat katmak için yapılan şekiller) üzerinde göçük var ise sorun olabiliyormuş.

    Yarın bütün "muş"ları kaldırıcam inşallah :)
  • catpower kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, leon vardı sizde de sanırım :)

    Eski aracıma çok özeniyordum, hatta kaza yapmadan 1 hafta önce boya koruma vs yaptırmıştım fakat kaza yaptım ve pert olmuştu. Dünya malına değer vermeyeceğimi o zaman anlamıştım ve geçen günkü dolu ile de kesin olarak kanaat getirdim buna.

    Allah'tan gelene yapacak birşey yok, olacağı varmış. Daha kötüsü olmasın inşallah.

    Açıkcası cebimden mi yaptırıcam, kaskodan mı yaptırıcam bilemiyorum. Bir göçük düzeltme yerini aradım, 20-25 tane göçük var dedim. 1500'den başlar 3000 TL'ye kadar yolu var dedi. O kadar parayı vermem açıkcası, kasko bugünler için var. Fakat bir yandan da tramer olayı var. Çok kararsızım ama yetkili serviste yaptırıp, herşeyin belgesi olması ve yarın birgün alacak kişiye servis faturası ve fotoğrafları gösterince güvenebileceğini düşünüyorum.

    Yarın servise gidip, onarım şeklinin nasıl olduğunu, boya yapılacak mı ve tramere yansıyacak fiyat konusunda ortalama bir fiyat alacağım.




  • Öncelikle tüm doluzede arkadaşlara çok geçmiş olsun. başından sonuna kadar okudum. verilmiş olan fiyatlar tam bir ''vurgun'' zihniyeti. Nasıl bir toplum olduk da bu kadar aç gözlü ve doyumsuz olduk. Bu afetin hiç değilse bu boyutta yaşanmaması dileğiyle. Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: catpower

    selamlar hocam,rengi cok güzeldi gerçekten, araç leon mk3,ankaradaki ustanın tanıdığı varsa işçiliğinden memnunsaniz numarasını yollayın belki tanıdığı vardır istanbulda

    İstanbul da gocukculer geçirmenin derdinde

    Araç kaskolar ise bekle bu hafta kaskonun ne kadar ödeyeceği belli olur İzmit Tacem diye bir yer var orası makbul gibi duruyor kendine çok güveniyor
  • stompanato kullanıcısına yanıt
    Ne olacak Havaalanı saldırısında fahiş fiyat la yolcu taşıyan taksimizde var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ESNGL


    quote:

    Orijinalden alıntı: catpower

    yeni gördüm kusura bakma,aracin sol taraf hariç yeri boyle,direklerde de gocuk var

    DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak?

    Çok güzel bir rengi varmış, çok geçmiş olsun, markası nedir merak ettim.

    Geride neler yazdınız bilemiyorum ama Ankara'da göçük onarımı yapan bir yer var. Eski aracım Megane, aynen sizin yaşadığınız dolu yağışının daha şiddetlisini yaşadı. Tavandaki aksesuar rayı, sol aynanın üzerine oturduğu tabla kırıldı, yaklaşık 300-400 göçük vardı. 1 hafta sürdü yapmaları ve teslim etmeleri. Kaskodan yaptırdım, tramer'da da gözüküyordu önemsemedim, zaten geçtiğimiz günlerde aracı satmadan evvel verdiğim ilanın başlığına bile yazdım, '' Dolu hasarı vakumla çekilmiştir'' diye. Aracı siteye koyup, noterden satışı vermem arasında geçen zaman 2 hafta. Yani ürkütücü değil bu tip durumlar. Ancka kesinlikle boya olmaması gerekiyor, bu konuya hassasiyet gösterin.

    Özelden yazarsanız, benim göçükleri tamir ettirdiğim yeri size söylerim. Ankara'da olmasanız bile, bulunduğunuz şehirde kime yaptırabileceğiniz konusunda tavsiye alırsınız en azından. Selamlar

    Hocam merhaba,

    Aracim doluda cok agir hasar aldi(haberlerde gorup vay be dediginz araclardan biri benimki) tavan halledilebiliyor ancak direkler boyanacak deniyor. Siz direkleri boyasiz halledebilmis miydiniz? Bir de aracinizin dolu hasarli fotografi varsa ekleyebilir misiniz




  • İyi haftalar herkese,

    Sabah servise gittim ve aracımdaki hasarları gösterdim. Yetkili servislerin %80'i boyasız göçük düzeltme yapmıyorlarmış. Fakat birçok müşteriden boyasız göçük düzeltme isteği gelince opel bir karar almış ve taleplerin yoğun olduğu servislere boyasız göçük düzeltme ekipleri gönderecekmiş. Önümüzdeki hafta başında onarım çalışmaları başlayacakmış.

    Benim göçüklere gelecek olursak, servisteki çalışanlar göçük düzeltme olayı ile ilgili pek bir bilgileri yok ama göçük düzeltme ekibi geldiğinde aracı getirin onlar boyasız mı boyalı mı onarılabileceğini söylesinler dedi. Küçük göçüklerde sorun olmaz ama büyüklere bi bakmalar gerekir dedi.

    Kısacası net bir şey öğrenemedim. Önümüzdeki hafta tekrar arayacağım, eğer göçük ekibi geldiyse aracı göstereyim. Boya sürdürmeye niyetim yok, boyasız napıyorsa yapsın :)




  • Servislerin bir halttan anladıkları yok zaten.

    Listeden fiyatına bakıp parça değiştiriyorlar, adına yetkili servis demiş birisi öyle kalmış.

    Millette yetkili servis bakımlı deyince bir şey sanıyor satarken
  • Arkadaşım eee aracını onu numara beş yıldız yaptı ise usta bunu reklam yapmanın mahsuru yok

    Yaz firma ismini gitsin
  • Belki işinize yarar bikaç bilgi vereyim.

    Bundan 1,5 ay önce B8 passatıma park halinde ön kaputuna sert bi çisimle vurmuşlardı ve kapı yan tarafını çizmişlerdi.
    3 tane ön kaputta göçük olmuştu .
    Ataşehir pars otoya götürdüm yaklaşık 1 saate hem göçükleri düzelttiler hemde çiziği aldılar pasta ile.
    200-TL istemişlerdi 150 olur mu dedim, canın sağolsun dediler.
    Adamlar esnaf adam, işlerini gayette düzgün yaptılar.

    Daha sonra öğrendim ki kaskodan mini onarımdan da yapabiliyormuşum. 5-6 tane göçük düzeltme işlemim varmış, ben poliçeyi okumamıştım.

    eğer cebinizden yapacaksanız pars otoyu öneririm. Biraz zaman geçsin üstünden. şuan çok yoğun olabilirler.Fiyatlarda yoğunluğa göre artar.

    Birde itfaiyelerde rapor tutuyor millet. sanırım sigortadan alacaklar ödeyecekleri paraları.




  • valla kaskodan yapıyorlar mı bilmiyorum lakin ikitellide güngören bağcılar oto sanayi sitesinde ki gençler oto aracın hat çizgileri üzerinde ki göçükleri bile düzgün bir şekilde onarmıştı(dolu hasarından önce göçük için gitmiştim) gamze başına 100tl alıyorlardı ama dolu hasarı için fiyat politikası ne bilemem ama işçilik mükemmel
  • hasar tespitini yapıp yaptırıp araç kaskoluysa hiç acele etmeyin. şu an bu işi bilen bilmeyen tamirci geçinen insanlar ortamdan faydalanmak için fink atıyor.
    antepte olmuştu bu kadar olmasada hasar vardı. bir çok firma brezilya dan dahi ekipler getirmişti.
    inanın adamlar işin uzmanı belirsiz etmişlerdi dolu izlerini. Neticede 3-5 yıl sonra unutulur gider.
    Şu an bile yorumlara bakın yok değer kaybı yok pert vs dümenler le zaten piyasa yapanları göreceksiniz. araç yapıldıktan sonra
    gönül rahatlığı ile binin doğal afet cana gelmesin yeter ki. çakallara prim yaptırmayın. tekrar ediyorum acele etmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AAABBBTR42





    Akp yandaşı bir göçük düzeltme firmasına yönlendirme yapmasın Mesut abi.



    Kendisini çok severdim ta ki o malum "Türkiye'de araç fiyatları" videosunu yapana kadar.




  • çok geçmiş olsun altunizade acıbadem civarında sizin araç gibi hasar almış çok araç gördüm.

    gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.
  • yarın ben de yetkili servise gidip konuşucam duruma göre Rs Servise gidip göstericem. Ön cam da çatlak var. bir de 19 ağustos'a kadar muayeneye girmem gerek. bakalım.
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Elbette yazarım ancak benim yaptırdığım yer Ankara'da. Şimdi bu firmanın başka yerlerde şubeleri var, onlar nasıl bir çalışma yaparlar emin olamadığım için yazmamıştım.

    Ama bir yardımı olacaksa paylaşayım, Ankara Çetin Emeç üzerindeki Göçük timi benim aracımı tertemiz bir şekilde çıkardı.

    Geçtiğimiz hafta aracımı satarken boya kontrolüne götürdük, boya kalınlığında bir sorun yoktu. Kısacası ne izler kalıyor geriye, ne boya yapıyorlar, ne de çatlak oluşuyor. Benim aracın yan direklerinde bile göçük vardı, onları nasıl düzelttiler hala hayret ediyorum.

    Selamlar
  • b437 kullanıcısına yanıt
    Malesef eski fotoları kurtaramdım. Ancak size şu kadarını söyleyim, ben güneş altında uzun uzun incelememe rağmen en ufak bir kusur bulamamıştım. Zaten kaskocum güvendiği yere gönderdi, kendisi yakın bir dostumdur.

    Yukarıda yazdım ama tekrar edeyim, Ankara Göçük timi Çetin Emeç'te yapıldı. Orası kaliteli iş yapıyor, diğer subeleri ile ilgili garanti veremem.

    Çok çok geçmiş olsun. Gözümüz gibi baktığımız araçlara bu felaketlerin gelmesi can yakıcı. Hele ki sizin sahibi olduğunuz gibi araçların başına gelince daha çok üzülüyorum, milli servet hepsi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Front-Back

    İyi haftalar herkese,

    Sabah servise gittim ve aracımdaki hasarları gösterdim. Yetkili servislerin %80'i boyasız göçük düzeltme yapmıyorlarmış. Fakat birçok müşteriden boyasız göçük düzeltme isteği gelince opel bir karar almış ve taleplerin yoğun olduğu servislere boyasız göçük düzeltme ekipleri gönderecekmiş. Önümüzdeki hafta başında onarım çalışmaları başlayacakmış.

    Benim göçüklere gelecek olursak, servisteki çalışanlar göçük düzeltme olayı ile ilgili pek bir bilgileri yok ama göçük düzeltme ekibi geldiğinde aracı getirin onlar boyasız mı boyalı mı onarılabileceğini söylesinler dedi. Küçük göçüklerde sorun olmaz ama büyüklere bi bakmalar gerekir dedi.

    Kısacası net bir şey öğrenemedim. Önümüzdeki hafta tekrar arayacağım, eğer göçük ekibi geldiyse aracı göstereyim. Boya sürdürmeye niyetim yok, boyasız napıyorsa yapsın :)

    Öncelikle geçmiş olsun aynı araçtan bende de var. opel servisi gedizlere mi gittiniz bu bilgiyi aldınız merak ettim.
    ben de tam ne yapacağıma karar veremedim




  • teknologi kullanıcısına yanıt
    Maltepe Opel Değer ile konuştum. Eski aracımda opel olduğu için servisteki arkadaşlara muhabbetim vardır ve yaptıkları işleri de severim. Farklı bir servise yaptırmak istemiyorum fakat dışarıdan gelen ekip nasıl iş yapar bilemiyorum.

    Galiba boyasız ne kadar düzeliyorsa yaptırıcam ve o şekilde kullanmaya devam edicem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.