Şimdi Ara

Dolandırıcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 50 mb hızında 200 AKN li tt fiber kullanıyorum Daha tahahütümün bitmesine birbuçuk yıl var. Bugün 0212 824 09 54 nolu telefondan arayıp internette akn lerin kalkması ile birlikte yüksek fatura ödememen için beni arayıp bilgilendirmek istediklerini bu durumu onaylayıp onaylamadığımı sordular. Bende aramaları için 1'e basarak onay verdim. Yaklaşık bir saat sonra bir bayan 0212 824 05 18 nolu telefondan arayıp 22 kısaca hangi kurum tarfından arandığımı ve konuşmaların kayıt altına alındığını söyledi fakat kendini filan tanıtmadı. Konuşma o kadar cızırtılı ve anlaşılmazdı ki tanıttıysada ben anlamadım

    Bana bulunduğum yerde ttnet ve dsamartın hizmet verdiğini yeni bir sözleşmem yapmam gerektiğini şaksi halde çok fazla ücret ödeyeceğimi söyledi. Bende daha birbuçuk yıl sözleşmem olduğunu söyledim. 22 aralıktan çıkan yasa ile AKN lerin kalktığını dolayısı ile tüm sözleşmelerin iptal olduğunu söyledi. Önce 160 tllik sonra 110 Tl lik bir sözleşme teklif etti. Fakat konuşmaları o kadar cızırtılı ve anlaşılmazdıki söylediklerinin çogunu anlamadığımı defalarca söyledim Ve altını çizerek tarafıma gönderilecek birkuruşluk fazla faturayı kabul etmediğimi isterlerse sözleşmeyi tek taraflı olarak fesedebileceklerini o zamanda tüketici mahkemelerine gideceğim belirttim.

    O zaman size daha uygun bir tarife sunalım bey efendi dedi ve bana Dsamartın 64 veya 69 tl lik ikiyıl tahahütünü sundu. İnternet hızım ne olacak dedim. Aynen devam edeceksiniz dedi birkaç kez ben ısrarla internet hızım ne olacak diye sorunca 4 mgb dedi. Sizin önünüzde yokmu benim kaç mb kullandığım ben 50 mb kullanıyorum dedim. Ayrıca kendilerinin nasıl hem TTNET hemde D Samart aadına bana böyle teklif sunabildiklerini sordum. Biz internet üst kuruluyuz gibi bişey söyledi. Dediğim gibi konuşmalar çok cızırtılıydı.
    Bana dolandırıcı gibi geldi ama bilmiyorum eğer aranan başka arkadaşlarda varsa dikkatli olmalarını öneririm







  • Taşeron tarzı bi yer d-smartın işleri genelde onlar yapıyor öyle kabul etmeyin sakın telekomun ne işi olur ey allahım.
  • 444 lü olmayan aramaları bırakın cevaplamayı, görür görmez engeli basın. Dolandırıcı ve taşareron bunlar. Dezenformasyon uzmanı hepsi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.