Şimdi Ara

Dokunmatik ekran ve şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Samsung Galaxy S I9000 cihazıma yeni sarj makinesi ile yeni pil aldım ve dokunmatik ekranında sorunlar oluşmaya başladı. Telefon şarja takılıyken yere paralel şekilde tutup ekranına dokununca kafasına göre hareket ediyor. Mesela ekranın en alt kısmında bi yere basılı tutuğum zaman üst çubuğu aşağı çekiliyor veya basmak istediğim yere değil de ekranın başka bi yerindeki başka bir uygulamaya tıklıyor. Dik tutup kullandığım zaman bu sorun azalıyor ama devam ediyor. Bu durum yalnızca şarj cihazına takılıyken oluyor, onun dışında hiçbir sorun yok. Eski şarj cihazımda hiç sorun yaşamıyordum. Pille ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bazen usb ile bilgisayardan şarj ettiğim zaman da aynısı oluyordu. Bunun nedeni nedir? Çözümü nedir?

    Bir de şarj ederken telefonu kullandığım zaman telefonun şarjı azalıyor. Eskiden böyle olmuyordu. Pilin yerleştiği bölümde 3 tane tel var. O tellerden biri hafif bükülmüş. Acaba bununla ilgili olabilir mi?

    Acaba bu şarj yerindeki tel ile ekranın kafasına göre hareket etmesinin bi ilgisi var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazooka -- 4 Eylül 2013; 12:59:09 >







  • Telefonu şarjda iken kullanman ve yeni pil alman,nasıl telefon kullandığını açıklıyor.Telefon şarjda iken dokunmatik panel verimli çalışmaz ve bataryayı çabuk yıpratırsın.
  • Evet çok da masumane kullandığım söylenemez. Dokunmatiğin böyle sapıtmasının nedeni benim kullanış şeklimden kaynaklanıyor yani? Soruyorum çünkü yeni şarj cihazı veya yeni pille ilgiliyse gidip değiştireceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazooka

    Merhaba. Samsung Galaxy S I9000 cihazıma yeni sarj makinesi ile yeni pil aldım ve dokunmatik ekranında sorunlar oluşmaya başladı. Telefon şarja takılıyken yere paralel şekilde tutup ekranına dokununca kafasına göre hareket ediyor. Mesela ekranın en alt kısmında bi yere basılı tutuğum zaman üst çubuğu aşağı çekiliyor veya basmak istediğim yere değil de ekranın başka bi yerindeki başka bir uygulamaya tıklıyor. Dik tutup kullandığım zaman bu sorun azalıyor ama devam ediyor. Bu durum yalnızca şarj cihazına takılıyken oluyor, onun dışında hiçbir sorun yok. Eski şarj cihazımda hiç sorun yaşamıyordum. Pille ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bazen usb ile bilgisayardan şarj ettiğim zaman da aynısı oluyordu. Bunun nedeni nedir? Çözümü nedir?

    Bir de şarj ederken telefonu kullandığım zaman telefonun şarjı azalıyor. Eskiden böyle olmuyordu. Pilin yerleştiği bölümde 3 tane tel var. O tellerden biri hafif bükülmüş. Acaba bununla ilgili olabilir mi?

    Acaba bu şarj yerindeki tel ile ekranın kafasına göre hareket etmesinin bi ilgisi var mıdır?

    Onlar Power, GND, BSI(Battery Size İndicator) dır. Pilin üzerine bakın orada yazması lazım.
    Laptoplardaki Dokunmatik yüzeyin telefonlardaki gibi kapasitif yapılı olduğunu biliyorum. Laptobu toprak hattı iyi olmayan prizde kullanırken dokunmatik yüzey sapıtıyor, pildeyken böyle birşey olmuyordu.
    Benzer yaklaşımla:
    Kısaca GND ile ilgili bir problem olabilir diyorum.
    Tel şarjda değilken sorun oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 7 Eylül 2013; 11:03:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şarjda değilken sorun yok. Şu aralar ilk zamanlardaki gibi pek sapıtmıyor şarjdaykende. Şarj olurken olabildiğince az kullanmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.