Şimdi Ara

DOĞU EKSPRESİ BİLETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba;


    Şu an TCDD'nin sitesi üzerinden kontrol ettiğimde 23.01.2021 tarihine kadar Doğu Ekpresi'nde yataklı ve örtülü kuşetli vagonlarda yer yok.Her gece 00:00'da 30 gün sonraki seferler için bilet satışı başlıyor.Bir kaç gecedir o saatlerde hem TCDD müşteri hizmetleri üzerinden hem de internet ve mobil uygulama üzerinden bilet almaya çalışıyoruz arkadaşlarla ama ne yazık ki 2-3 sn içinde bütün biletler tükeniyor.Ne yaparsak yapalım Doğu Ekspresine ne haftaiçi ne de haftasonu için pulmanlı haricinde bilet bulamıyoruz.Aynı şekilde pandemi öncesinde de denemelerimiz olmuştu o zaman da alamamıştık.


    Tam da bu noktada yardımınıza ihtiyacım var, 4 arkadaş Doğu Ekspresiyle Kars Turu yapmak istiyoruz, Nasıl bilet bulabiliriz ?

    Turizm ya da tur şirketlerine de para kaptırmak istemiyoruz,kendimiz bireysel gitmek istiyoruz.


    TCDD'den bilet almak için ne yapabiliriz? Saniyesinde biletler nasıl bitiyor anlamıyorum, yazılım mı kullanıyor bu şirketler ? Koskoca TCDD, yazılım kullanılıyorsa buna karşı önlem alamıyor mu ?


    Yardımcı olursanız çok sevinirim, hem Doğu Ekspresi için bilet alacaklara da, seyyahların gezi yazılarından daha yardımcı olur.


    Saygılarımla..








  • Merhaba. Bende bakıyorum ama bende bulamıyorum bu bileti. Tur şirketlerinde fiyat inanılmaz 2000 3000 kişi başı. Artık karaborsa 1000 tl ye falan bulsam alıp geçeceğim tur ile uğraşmak istemiyorum. Acaba bireysel kişilerin alıp sattığ bir yer var mı bu biletleri ?
  • cboy60 kullanıcısına yanıt

    Doğu Ekspresi yataklı vagon kişi başı 650, örtülü kuşetli vagonlarda da kişi başı bilet fiyatı 132,50 TL.Tur şirketlerinin verdiği fiyat uçuk ama TCDD'den alınca da ucuz olmuyor ki.2 kişilik yataklı vagon için biletleme yapmak istesek cebimizden 1300 TL çıkacak,şaka gibi ama ne yazık ki bilet fiyatları bu şekilde.Örtülü kuşetlinin fiyatı uygun ama onda da yer bulmak elektronu parçalamak kadar zor.


    Gece yarısı saniyesinde bitiyor biletler, yılbaşı gecesi üşenmedim tekrar denedim yine olmadı.

  • 14531993 1 kullanıcısına yanıt

    Hocam yataklı vagon benim baktığım güzergahta hiç çıkmıyor sadece 2 seçenek çıkıyor onlarda da sadece standart koltuklarda boş oluyor acaba seçtiğim rotada mı mevcut değil o an için yataklı vagon ? Birde sanırım her gece 30 gün sonraki gün için satış açılıyor saat kaçta girmek lazım tam olarak bilginiz var mı şansımı deneyeyim diyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.