Şimdi Ara

DOĞALGAZ KOMBİSİ ÖNERİSİ? (2061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.239
Cevap
277
Favori
4.326.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biray İzmir kullanıcısına yanıt
    bircan bey merhaba yeni bir kombi almam gerekiyor 3 marka arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

    daikin condense 24 kw yarı yoğuşmalıymış

    ariston alteas

    demirdöküm

    bunlardan hangisini tercih etmeliyim evim 70 metrekare ısı yalıtımlı yeni bina 0 | |
  • yurtdışında üretilen modellerden birini almayı düşünüyorum arkadaşlar piyasadaki modellerin hangileri ithal geliyor?
  • Selamlar,

    Daikin Premix VZ 30, Daikin Premix NDJ 28, Vailant ecoTEC Plus VUW346 ve Immergas Victrix Zeus Superior 32 ile karşılaştırıldığında yorumlarınız nasıl olur?
  • küçük boyutlu olması sebebiyle daikin bakıyorum ama nasıldır performansı iyimi yakıt tasarrufu nedir ne değildir bilmiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Evime doğalgaz tesisatı yaptırmak istiyorum. Doğalgaz firmasından keşife geldiler;

    100 metrekare ev için, 7-8 metre petek ve 2 tane havlupan. Petekler DD Plus

    Kombi olarak sorun çıkarmayan ve ekonomik olarak Bosch Condense 2000 dedi.

    Yorumlarınızı paylaşır, bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • İsabetli bir iş olmuştur tebrikler yeter daha ne olsun
    Sadece kombi altı bakır boru ve pirinç olacakmış ama neden bilmiyorum bu forumda okuduklarimdan anladığım bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    yurtdışında üretilen modellerden birini almayı düşünüyorum arkadaşlar piyasadaki modellerin hangileri ithal geliyor?
    Vaillant'ın ecotec plus modeli Almanya'da, ecotec pro modeli de yanılmıyorsam Slovakya'da üretiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 29 Nisan 2019; 15:4:15 >
  • Arkadaşlar bosch condens 2000 modeli hakkında yorumlarınız nedir. 110 m2 kare ev'de kullanılacak ev'in her odasında radyatör ısıtma yapmayacak sadece 2 oda'da, bu modelin yarı yoğuşmalı olduğunu biliyorum normalde tam yoğuşmalı alacaktık ama kombi tesisatını yapan tanıdığımız evde ki radyatör uzunluğu 15 metre yada 16 metre (tam hatırlayamadım) olmadığı için tam yoğuşmalıdan çok verim alamazsınız bosch'un bu modeli yeter'de artar dedi. üretim yeri kalitesi falan nasıl 4000-4500 tl proje'de içinde maliyeti oluyor. Vaillant'ı bir modelini sorduk o da yarı yoğuşmalı proje ile birlikte 5000'e geliyor.
    https://www.bosch-thermotechnology.com/tr/tr/ocs/residential/condens-2000-w-754582-p/




  • Arkadaşlar bosch condense 2300i, bosch condense 7000i, buderus gb062 veya viessman 050 w modellerinden hangisini önerirsiniz?
  • Babamın evi için bir karı koca kalacak. Ev elbistanda.(karasal iklim). Ara kat. Yeni doğalgaz kurulumu olacak. En uygun kombi önerisi nedir. Demirdöküm marka tercihi var babamın ancak fiyat performans önerisi varsa. Evin oda ölçüleri ve panel ölçüleri foto da var
    DOĞALGAZ KOMBİSİ ÖNERİSİ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: only_younus

    Babamın evi için bir karı koca kalacak. Ev elbistanda.(karasal iklim). Ara kat. Yeni doğalgaz kurulumu olacak. En uygun kombi önerisi nedir. Demirdöküm marka tercihi var babamın ancak fiyat performans önerisi varsa. Evin oda ölçüleri ve panel ölçüleri foto da var
    Kombi içeride mı olmasi daha iyi balkon da mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: math79

    Arkadaşlar bosch condense 2300i, bosch condense 7000i, buderus gb062 veya viessman 050 w modellerinden hangisini önerirsiniz?
    Bu sorunun cevabını bende arıyorum.
  • Daikin Kombi 24 kW D2CND024 6 yil garantili buderus gb062 iki tercih yapmam lazim..ayrica daikin klimam var memnunum iyikidr almişim sogutma konusu elektrik düşüklüğü yaşadim problem olmadi şükür terich bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: only_younus

    Kombi içeride mı olmasi daha iyi balkon da mı

    Alıntıları Göster
    Önceden bilen anlayan yardımcı oluyordu. Şimdi de öyle olsa. Hayır duası almak güzeldir. Ben çok anlamadığımdan iş bilmeyen bir takım esnafa kazıklanmak istemiyorm. İşini düzgün yapan kazansın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, hayırlı bayramlar.

    Yılardır kullandığım ECA Eurostar kombimin eşanjör delinmiş ve sürekli su akıtıyor. 1-2 tane 2. el eşanjör denedik ama sonuç değişmedi. Yetkili servis 0 eşanjör için 1750 TL fiyat verdi ben de yeni kombi almaya karar verdim.

    Dairem; 130 metrekare, doğu-güney-batı cephesi gören, ara kat, yalıtımlı ve toplam 7 metre petek var. Kombim kapalı balkonda bu arada.

    Sizce hangi kombiyi tercih etmeliyim?

    Teşekkürler...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarman -- 13 Ağustos 2019; 12:13:59 >
  • sugarman S kullanıcısına yanıt
    2.el eşanjör de nasıl sonuç değişmedi? Merak ettiğim için sordum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Www.hangikombi.net e gir aklın karışmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirdöküm Nitron Condense P24KW ve airfel digifel cendense 24kw bu iki kombi arasında kaldım hangisini tercih edilirse daha iyi olur kıyaslayabilirmisiniz.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Toki 3+1 de kalıyorum max 100m2 dir herhalde. Binamız kömürlüydü doğalgaza geçiyoruz. Tesisat hazırlandı şimdi işin en zor yanına geldik. asgari ücretle çalışırken uygun ama sorunsuz kombi bulabilirmiyim. 4500 tavan fiyatım. herkese iyi forumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_mail

    Arkadaşlar merhaba.
    Toki 3+1 de kalıyorum max 100m2 dir herhalde. Binamız kömürlüydü doğalgaza geçiyoruz. Tesisat hazırlandı şimdi işin en zor yanına geldik. asgari ücretle çalışırken uygun ama sorunsuz kombi bulabilirmiyim. 4500 tavan fiyatım. herkese iyi forumlar.
    Hangi ildesiniz, cepheniz, evin konumu, yalıtımı, odaların yönü, kullanılan radyatör ölçüleri, vb. pek çok kaynak bilgi vermemişsiniz, bilemiyorum ama hiç tereddüt etmeden tavan fiyatlarınız içerisinde Demirdöküm Nitromix P-24 + MiGo Akıllı Oda Termostatını araştırmanızı tavsiye ederim.

    DOĞALGAZ KOMBİSİ ÖNERİSİ?


    DOĞALGAZ KOMBİSİ ÖNERİSİ?


    DOĞALGAZ KOMBİSİ ÖNERİSİ?


    Ben buradan şimdiye kadar hiçbir kimseye kesinlikle şu marka iyidir bu modeli şahanedir demedim. (O vebale giremem dua yerine beddua alamam) Savunduğum tek şey Kombi uzun dönem kullanacağın bir ürün olduğundan servisi, bakımı ve ek garantisi önemli.

    Forumdaki diğer yazılarımı da okuyabilirsen göreceksinki her zamanda sözümün arkasındayım, "Kötü Kombi diye birşey yoktur, kötü kullanıcı vardır".

    İnsanlar nedense arabalarına gösterdikleri özeni kombilerine göstermemekteler, garantilerini uzatmamakta, yıllık bakım yaptırmamakta ve ondan sonra şikayet üstüne şikayet.

    Ben de 10 yıldır Demirdöküm Kalisto kombi kullanmaktayım ve 10 yılda servis 10 kere gelmiştir, o da yıllık bakım için. Şimdi burada ben Demirdöküm Kalisto desem sana onlarca kişi Demirdökümü ve Kalistoyu kötüleyecektir. Neden ben Demirdökümden şikayetci değilim, neden benim Kalistoma 10 yılda 10 kere gelindi...

    Daha önce ben de Vaillant'da kullandım ben de Vaillant'dan memnun kaldım diyemem de, ama hiç bir zaman yaşadığım olumsuzlukları genelleyip firmayı ve ürünü kötülemedim, huyum ve amacım bu değil çünkü.

    Alacağın markanın %100 tam kapsamlı ek garanti yaptırabilme şansın olmalı ve yaptırmalısında.

    Bugün İstanbul'da 100TL-den aşağı servis gelmez, ehhh bir de parça marça değişim de olursa sana en az 150TL-300TL- arası bir masraf çıkartır. Bugün Demirdöküm, 2 yıllık ek garanti için kombisine göre 300TL- istemektedir ki bu da 2 yıl için aylık 12,5TL- etmektedir.

    Aylık 12,5TL- için ileride kombin arızalandığında merdiven altı servis çağırmaya değer mi?

    Aylık 12,5TL- için kombin arızalandığında başının ağrıdığına, dertlenip telaşlanıp üzüldüğüne değer mi?

    Aylık 12,5TL- için kombin arızalandığında forum forum dolaşıp oyum çalışmıyor, buyumdan ses geliyor diye çaresizlik içinde kendini usta zanneden ustalardan çare beklemeye değer mi?

    Size tekrar tavsiyem hangi marka ve modeli tercih ederseniz edin, %100 kapsamlı, ek garanti yaptırabileceğin ve servisi başarılı olan ürünü tercih etmeniz ve kesinlikle ve kesinlikle servis dışında başka kimseye kombiye yaklaştırmamanız.

    10 sene önce Demirdöküm servisi hakikaten içler acısıydı, çağırırsın gelmez, gelir parça olmaz, vb. ama Vaillant'ile birleşmesinden sonra ben çok ciddi servis kalite artışı gördüm. En azından benim bölgeme bakan servis inanılmaz müşteri memnuniyet ve çözüm odaklı. Geçen ay Kalisto kombimi değiştirmek zorunda kaldım ve tercihim bu nedenden dolayı yine Demirdöküm oldu ve hiç tereddüt etmeden 900TL- karşılığı 6 yıl ek garanti yaptırdım ki bu da yıllık 150TL- eder. Başım rahat, dertsiz, tasasız.

    Gelelim benim Nitromix-P28 Tecrübelerime;

    Servisin dediği tamamen doğru, Demirdöküm Nitromix seri kombiler, tamamen Vaillant tarafından ALMANYA'da üretilen ve tek parça halinde TR'ye getirilen bir ürün.

    TR'de şaseye montaj yapılıyor.

    PREMIX BRÜLÖR ve EŞANJÖR Grubu tamamen VAILLANT Grup tarafından da kullanılmakta olan YANMA ÜNİTE GRUBU ile ithal olarak EŞANJÖR, FAN, SUSTURUCU, KARIŞTIRICI ve GAZ VALFİ komple grup halinde tek parça olarak CO/CO2 değerleri ayarlanmış şekilde TR'deki üretim bandına getirilmekte ve sadece TR'de monte edilmektedir.

    Bilgilerinize,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 22 Ağustos 2019; 14:9:16 >




  • 
Sayfa: önceki 20582059206020612062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.