Şimdi Ara

dklara karşı healer ne yapabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler ben şu ana kadar 2 healer oynadım priest ve shaman,priestle dklar o kadar sorun değil gibi,absorb basıyosun inner focus>flash heal yine kurtarıyosun,ama shamanla dklara pek fazla bişey yapamıyorum,5-10 saniyede 30-40k hp ye düşürüyor canımı ki bende 4k ressilience var.arenada şu anda dkler eski wotlk daki warriorlar gibi resmen ne durdurulabiliyor ne kaçabiliyosun bişey yapılmıyor bu dklara karşı.Kite atıyorsun ama desecration talenti var hepsinde arenaya özel çok zorlaştırıyor.howling blast vuruyor 8-9 k kitelasam yine vuruyor healing absorb ediyor hemde casting speed slowluyor kendisi hızlı olduğu yetmezmiş gibi. duvara doğru kitelıyorum vuramasın diye,earthbind koyuyorum duvar etrafına bu sefer movement speed yüksek olduğu için dönerken yine yakalıyor.
    en son dk lara karşı oynadığımız bi maçta biz(resto shammy-affli lock) karşıdakiler resto shaman-dk ydi.en son 10 k canım kalmıştı filan sonra warlock sağolsun fear attı gene fulledim canımı,neyse karşı shaman öldü,benim manam bitik,warlockında 30 k hp kalmış az kalsın o da ölüyordu ama spirit link totem bastım kurtardım.

    özet:ben hiç bu kadar warriorun,roguenin,hunterin healing reduction olayının dengelendiği,düştüğü şu cata zamanlarında dk ların bu kadar healer killer olduğunu görmedim.Siz ne yaparsınız 2v2 de karşınıza dk-healer gelince?leave?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 8 Eylül 2011; 21:37:10 >







  • Şimdi QQ cu Dklar dolacak aman diyim.
  • Dk bence 2v2 icin en kolay yenen claslardan ben lock partnerimle hic zorlanmadan geciyorum dk healer degilde dk warrior olunca zorluyor baya.

    Dk healerda dk cyclone da tutuyorum o bitince fear yiyor healer yatmıs oluyor. Ama senin acından healeri kesebilmesi kolay dk ile haklısın ama frostlar degil unholyler öyle.

    Birde simdi dk op degil yazınca neden hani dk lar op mus gibi davranıyor bazı arkadaslar anlamak mümkün degil yani dk durdulamaz ama sıralamara bakınca dk yok nerdeyse madem durduralmıyor neden sıralamada yoklar ? Gene dk tartişmasina gidecek iş ama şunu itiraf etmeliyim dk oynayıp feral a gectikten sonra pvpnin ne oldugunu anladım
  • Deathknightin esprisi nedirki anlamadim kardesimle ben feral druidiz girdik 2vs2 arenaya hemen hemen bizim gibi 2 dk vardi full canla kestik nerdeyse, bana cok hantal geliyolar kacmasi en kolay sinif, bi deathgrip yapar sonra? slow skillerini kullaniyo bi form degistirmeye bakiyo rip at kac rip at kac ölsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    Deathknightin esprisi nedirki anlamadim kardesimle ben feral druidiz girdik 2vs2 arenaya hemen hemen bizim gibi 2 dk vardi full canla kestik nerdeyse, bana cok hantal geliyolar kacmasi en kolay sinif, bi deathgrip yapar sonra? slow skillerini kullaniyo bi form degistirmeye bakiyo rip at kac rip at kac ölsün.



    ehh ben de arenaya warriorla girsem bende keserim dkları dk bana vurdukça rage gelir inner rage+ trinket açarım hemen kitelıycak yer arar.resto shamanla girince bi de yüksek ratelerde olunca adamlarda s10 wep leri var ve 10 en son kurtardığım maçta dikkat ettim o kesinlikle s10 weaponuydu.gerçi o kadar farketmiyor cata da geçen noob gearlı rogue ile holy pala baya uğraştırdı bizi,vanish,vanish,vanish.bi de nelf zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 9 Eylül 2011; 0:51:11 >
  • WoW da "o class iyi bu class iyi" diye belirtmek değilde "o oyuncu iyi bu oyuncu iyi" diye belirtseniz PvP yi daha iyi kavramış olursunuz bence... evet bazı class lar cc ve kite işinde başarılı ama inanın bana tecrübeli oyuncu ve tecrübesiz oyuncu arasındaki fark daha önemli, class ına ne kadar hakimsen o kadar başarılı oluyorsun.
  • dk?classına hakimlik?lolled..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas

    WoW da "o class iyi bu class iyi" diye belirtmek değilde "o oyuncu iyi bu oyuncu iyi" diye belirtseniz PvP yi daha iyi kavramış olursunuz bence... evet bazı class lar cc ve kite işinde başarılı ama inanın bana tecrübeli oyuncu ve tecrübesiz oyuncu arasındaki fark daha önemli, class ına ne kadar hakimsen o kadar başarılı oluyorsun.


    wowda high rate e kadar iyi class setup seçimi ve gear her türlü yetenekten öndedir. high rating de ise setupların karşılıklı birbirlerine üstünlükleri ve latency ve oyuncunun stabilliği uzun süre dinç vs focuslanabilmesi önemli. ondan sonra yetenek girer işin içine.
    wowda hiçbir zaman pvp dengesi olmadı pvp ve pve talent ve statları tamamen birbirinden bağımsız olmadığı sürece olmayacakta. pve deki bufflar yüzünden classlar dengesizleşir pvp ci high rate e oynayan adamlarda bunları takip edip ona göre setup oluştururlar.
    blood dk de sırf bu 2v1 arena saçmalıkları yüzünden tanking sistemi değişiyor. gearsız discip priest enhc shaman setup yapıp da öyle yetenekle warrior shaman rog priest gibi setupları kesemezsiniz.




  • PvP yi 3v3 olarak baz alıyorsan ilk 100 içinde her classtan oyuncu var demekki bu adamlar iyi oynuyorlar ve classlarına hakimler az sayıda da olsa... bu arada benim yazımda yetenekten bahs etmemiştim ben dikkatli okursan ne anlatmak istediğimi daha iyi anlarsın.
  • sadece 2v2 de korkarım iyi dk dan. iyi oynayan gerçekten eze eze alıyor healerı façasını indiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas

    PvP yi 3v3 olarak baz alıyorsan ilk 100 içinde her classtan oyuncu var demekki bu adamlar iyi oynuyorlar ve classlarına hakimler az sayıda da olsa... bu arada benim yazımda yetenekten bahs etmemiştim ben dikkatli okursan ne anlatmak istediğimi daha iyi anlarsın.


    şöyle bir baktımda durum yazdgın gibi degil ilk 100 de 3vs3 de 10tane dk var yani yaklasık 300playerda (bazıları 2 e dusmus ) 10tane dk var en az tercih edilen clas yani. 3v3 olarak degil ama 2v2 de warrior la gelince zor oluyorlar baya
  • necrotic strike ve silenceyi uygun zamanda kullanıp cd leri de açtığımda karşımda healerler kaçacak yer arıyor diyebilirim. ama yanımdaki arkadaşımında bu süreçte çok önemli yapması gerekenler var. 2v2 de holy pala partnerim. 3 v3 te yine holy pala ve warriorla maçlarımızı yapıyoruz. 2v2 de ben healer indiriceksem eğer paladin arkadaşımın stun ve silence skillerini uygun zamanda atmasını bekliyorum ki healer çok basit bir şekilde inebilsin. fakat bu böylede olsa dklar bu sezon arenada op değiller. çok fazla dmg yiyoruz. holy pala şu an en iyi healer diyebiliriz arenada ama dk yı yediği dmglerden o bile kurtaramayabiliyor.
  • @mert1905x
    Ben yazımda "az sayıda da olsa" diye belirttim. Yazdığım gibidir dikkatli okuyun yazılanları lütfen.
  • Görmemişim pardon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.