Şimdi Ara

Diyetisyenliği bırakıp hemşireliğe geçmeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diyetisyenlik okuyorum ama devlette alım çok az. Ataması iyi diye hemşireliğe geçmeli miyim çok kararsızım :/ Benim gibi kararsız olup hemşirelik okuyan var mı mesleği tavsiye eder misiniz ?



  • Hem diyetisyen hem hemşire arkadaşım var. Hemsire arkadaşım maaşı az ve sağlıkta şiddet çok fazla diye öğretmen olmaya çalışıyordu en son. Diyetisyen olan işe girmişti en son ama mezun olanlardan özelde işe girenler malesef kısıtlı, devlet ataması da dediğiniz gibi.
    Sanırım hemşirelik daha garanti ama maaşı az ve çalışma koşulların ortalama da olabilir çok çok kötü de olabilir, diyetisyenlikteyse işsiz kalma ihtimali var ama kendini çok iyi yetiştirirsen 2 yabancı dili Türkçe gibi öğrenirsen makaleleri takip edebilirsen yurtdışı eğitimleri falan alırsan daha iyi gelecek sunabilir. Ama dediğim gini hemşirelik az maaş ve zor bir hayat sunsa da daha garanti.
    Seçim sana kalmış, sadece tavsiyem hemşirelik istiyorsan mutlaka ve mutlaka en az 3 4 hemşireyle konuşman. İçlerinden biri yeni mezun olsun mümkünse.
    Başarılar dilerim şimdiden, kolay gelsin.
  • Benim de etrafımda tanıdığım iyi okullardan mezun diyetisyenler maalesef işsizler kpss çalışıyorlar. Büyük ihtimalle hemşireliğe geçecegim devlet işi istiyorum.Tavsiyenize uyacağım :) Yorumunuz için teşekkür ediyorum, size de başarılar.
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayseglkr -- 27 Temmuz 2021; 17:18:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.