Şimdi Ara

Diyarbakır otogarnda bekleyen binlerce afgan, İstanbul'da çalşma hayali kuruyor. Halk ise tedirgin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dxdiag36

    Bu mesaj silindi.

    Konu dışında dolanan fotograflardaki şahıs 1. Sınıf Obez grubuna giriyor bu arada :) Vücutmuş hahahah ya kahkaha atıyorum cidden.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KERBEY

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Kedimle zeka testine girseniz, kedimi geçemeyeceğine o kadar eminim ki. Hatta yemin bile edebilirim, fakat kanıtlayamam. Yazdıklarına bak, yazılara bak, cümlelere ve şu mantığa zekaya bak Allah'ım kusmak üzereyim. M.Ö 5000'de yaşaması gereken insanları niye 2000'lerde yolluyorsun Allah'ım bu ne.

  • Bunlar yüzünden diyarbakir gibi hdpnin ful cektigi yerin halki bile milliyetci olacak

    Milliyet perver olmayan yasadigi ulkeyi sevmeyen savunmayan kirlenmesine karismasina dikkat etmeyen milletler yok olur gider

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vieille ecole

    Kedimle zeka testine girseniz, kedimi geçemeyeceğine o kadar eminim ki. Hatta yemin bile edebilirim, fakat kanıtlayamam. Yazdıklarına bak, yazılara bak, cümlelere ve şu mantığa zekaya bak Allah'ım kusmak üzereyim. M.Ö 5000'de yaşaması gereken insanları niye 2000'lerde yolluyorsun Allah'ım bu ne.



    Alıntıları Göster

    Benzer şeyleri ben yazdığımda , bana karşı hakaret eden adam 10 beğeni alıyor. Siz yazınca 6 kişi beğenmiş , ben yazınca eksi atacaklar utanmasalar




    Bu forumda insanlar fikre bakmıyor , yorumu kimin attığına bakıyor.





  • vieille ecole kullanıcısına yanıt
    Yaşı küçük bir ergen muhtemelen. :) Yazdıklarını okuduktan sonra utandım kendisi adına. Bol bol kitap okumasını tavsiye ediyorum. Benim kızımda çok zekidir bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 19 Temmuz 2021; 18:59:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bizim recep bunlarada oy kullanma hakkı vermesin.

  • Milyonlarca Suriyeli gelirken sorun yoktu da şimdi Afganlar mı sorun oldu?

  • Evlenmek te isteyecekler iş bulduktan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Milyonlarca Suriyeliyi ülkeye sokanlar halkın rızasını mi aldı ? Kim dedi sorun yoktu diye ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş aklım almıyor. Suriyede savaş vardı. Türkiye el attı ülkede her yer suriyeli kaynıyor. Geçen bir rapor yayınlandı ; türkiyedeki doğum oranları ile alakalı türkler %3 suriyeliler %400 doğum oranına sahip. Şimdi Türkiye Afganistana el attı ;Allah sonumuzu hayretsin...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KERBEY

    Ben zaten toplanmasına karşıyım bende rahatsızım mültecilerden ama burda sorun devletin. Kalkıp mültecilere kızmanız saçma yok vatan haini yok kaçmışlar. Kaççak tabi ya ölüm var karşılarında neden kaçmasınlar.



    Alıntıları Göster

    Bizim atalarımız öyle demedi ama. Onlar da gencecikti, 15 yaşındaki çocuklar cepheye gitti. Savaşmıyorsa ve ille de kaçacaksa başka yere kaçsın, bu vatan kolay kazanılmadı. Kolay da korunmuyor...

  • Dünyanın hangi ülkesine bu şekilde elini kolunu sallayan girebilir. ? Ailenizle böyle bi yerde nasıl rahat yaşam sürebilirsiniz? Oradaki halk muhtemelen evden çıkamıyor. Ve ilginç olan kimse de ulan kimsiniz ne işiniz var burda demiyor .
    İyice zıvanadan çıktık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an Habertürk te teketek programı var
    Erhan Afyoncu ve Murat Bardakçı afganlılar ve göç meselesini konuşuyor. Şu an şaşkınlık içinde izliyorum. Lütfen açın dinleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 19 Temmuz 2021; 23:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KERBEY

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Noldu yorumları yiyince sesin çıkmıyor


    Vatanını savunacak herkes. Bu ülke sizn gibi klavye erkeği korkaklar tarafından kurtarılmadı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 1989 Bulgaristan (daki) ,Türklere asimilasyon uyguluyor Türkçe isimleri Bulgar ısımlerıyle zorunlu degıstırmye çalısıyor.Buna karşılık Turkıye halıyle bu konuda tedırgın sınıra Bulgaristan vatandaşı Turkler buna direnen kısıler Bulgarıstanda baskılara maruz kalıyordu.Turkıye,Bulgarıstan'dan her yonuyle guclu bır ulkeydi Turkıye bu olaya karşı fazla bır sey yapamadı bu yapamama nedeni acızlıkten degıl o donemın durumu bunu greketırrdu yaklaşık olrak 350 000 Bulgaristan göçmeni Turkıye'ye göç etti.Bu ınsanların Turkıye'ye göçmelerı halıyle Turkıye'de ekonomık sorunlarıda beraberınde getırdı. Turkıye'nın Bulgarıstan'a karşı mudahale etmemesı

    Bulgarıstan'ın bu poltkayı korkusuzca yurutmesi halıyle arkasında soru işaretleri bıraktı o donemde tabıkı Bulgarıstan'ın arkasında O donemın süper gücü Sovyetler bırlıgı vardı Bulgarıstan gucunu Sovyetlerden alıyordu Türkıye bunun bılıncındeydı o dpnem akıllıca polıtıka yuruterek bu işi sağ salim yurutuu Benzer bır olay da Saddam'ın Kuzey Irak'ta ayaklanan Kürtlere karşı uyguladı zehırlı gazlarla Kürt halkını toplu olrak oldurmesıyle başladı yaklaşık 5000 bin kadın cocuk demeden kürt zehirlı gazdan dolaı öldü Bunun uzerıne Kurtlr Turkıye Sınırına dogru hareket ettıler Sınırda Sdaddam'dan kacan Kürtler yıgılmaya başladı Irak sınırında Kürtler Turkıye sınırında Asker kurtlerın sınırıdan ıcerı gırmelerenı engel oluyordu her ıkı olaydada Cumhurbaşkanı Turgut Ozal vardı sınırda bekleyen kurtler Turgut Ozal'ın talımatıyla insani nedenlerden dolayı Turkıye alındılar.yaklaşık 750 000 kürt sıgınmacı Turkıye'de gecıcı sure ıkamet ettıler.Bu kurtlerle Turkıye'nın hıc bı yerınde ne karşılandı nede goruldu sonrasında Peşmergeler Kuzey Irak'a geri dondü Bunları anlatmamın nedenı her ıkı olayda sebep ve sonucları olacagından Turkıye her ıkı konudada ıstıkrarlı adımlar atarak bunların ustesınden geldi.

    Turkıye'nın yaşadıgı o donemle şu anki tek adam donemını kıyaslamanız acısından şu anki Turkıye'ye yasal olmayan yollardan gıren ve Tek adam yonetımının bu konuda ızledıgı Turkıye'nın yararına olmayan sıyasetlerle Turkıye'yı düşürülen durmu kıyaslamanız acısından yararlı olcagını dusunuyrum





  • Bunların arasına kaynayıp avrupaya gitmemiz yok mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KERBEY kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu adamlar kendi kendileriyle savaşıyor. İç savaş var yani. Kendi kendilerini öldürüp duruyorlar böyle bir millet sence adam olabilir mi? Kendi milletini öldüren insanları ülkemize alıyoruz ya şaka gibi. Birde bunların Türkiye yi savunacağını düşünenler var

    Ben bu adamlara hem kızarım hemde sevmem çünkü millet olarak koyunca davranıp cihad uğruna kendi milletini öldüren insanlar bunlar. Bu insanların ülkemde yaşamamasını istemekte en büyük hakkımdır. Yarın bir gün ellerine silah geçtiğinde "Biz türkiye de şeriat isteriz" deyip ülkemizde iç savaş çıkarma ihtimalleri oldukça yüksek. Zaten adamların olayı bu.

    Sanki dockayla dolaşan amerikan asgari, dockayla dolaşan da suriyeli, mülteci de, ölen de suriyeli. Böyle hakları kendi içimize katmak, bizimde onlar gibi olmamızı istemekten başka bir şey değildir.

    Muhtamelen Atatürk olmasaydı bizde bunlar gibi olacaktık. Ortadoğuda laik tek ülkeyiz ve aynı zamanda ayakta duran da neredeyse tek ülkeyiz. Şeriat ile yönetilenlere bakıyorum da iç savaştan geçilmiyor. Din ile beyinleri uyuşturulmuş insanlar cihad uğruna iç savaş çıkartıyorlar. Bizde bu derece dini bağlılık ve yobazlık çok yaygın olmadığı için bu tarz tehlikelerden uzağız. Ama bu insanlar mülteci olarak içimize girdikçe daha fazla onlara benzemeye başlıyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Gun dogmadan multeci dogar. Hayirlisi olsun, reis bunlari memur yapar sorun kalmaz.


    Cokta sey etmemek lazim 😁😁

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.