Şimdi Ara

Diyanet: Telefon ve internet ile boşanma gerçekleşebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sosyal medya ile tanışıp evlenen, telefonla boşanır.

    b.kla yapılan, sidikle bozulur ata sözünü boşuna söylememişler.
  • Evlenmeye hoca lazımsa bosanmayı da hoca yapmalı burası musluman ulke

    Evlendırme 100tl bosatma 500tl olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mail_er

    Dünyanın hiçbir yerinde benim vergim şuraya şuraya gitmesin diyemezsin. Seçimli vergi sistemi diye bi olay yok echel arkadaşım..

    okumadan yorum yapmak boyle oluyor herhalde. vergiyi sec gonder demedim, insanlarin inancli ya da inancsiz olmasi farketmez, verdikleri vergileri devletin nasil harcadigini elestirme hakki vardir diyorum hatta ayni seyleri tekrar yazayim belki bu sefer okursun:

    "benim dinle alakam yok diyenlerin vergilerinin bile diyanete butce olarak gitmesi, devletin cok daha yararli islerde kullanilabilecek olan 4 bucuk milyar dolari her yil diyanete vermesi olabilir mi onlari bu sekilde konusmaya ve elestiriye iten"

    hani ezbere konusup cahil benzeri sifatlarla insanlara yakistirmalar yapiyorsunuz ya, bir bak bakalim olay cahiliyetle mi yoksa senin zayif olan ya da bulunmayan anlama kabiliyetinle mi alakali...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 13 Aralık 2017; 8:6:22 >




  • Bu haberin yapıldığı gün yaptığım yorum forumda ki gerici ve yobaz bir admin tarafından hiçbir gerekçe ve uyarı yapılmaksızın silinmiştir. Destek kısmında nedenini sorduğumda ''Hakaret içeriğinden dolayı silinmiş durumda.'' diye saçma sapan bir cevap verilmiştir. Yazdığım mesaj bu orta doğu bataklığında yıllarca uygulanan bir şey ama nedense lafı yapılınca bazı bedevi zihniyetli kişilerin zoruna gitmiş olmalı ki kendi gerçeklerinin ayyuka çıkma korkularından olsa gerek uyarı bile yapmadan silmişler. Yıllar önce benzer uygulamalar shiftdelete.net gibi gerici yobazların cirit attığı forumda da uygulanıyordu, şimdi bakıyorum burasıda malum sitenin izinden gitmeye başlamış. Dışarıda 2 tane koyun emanet edilmeyecek tipleri yılların forumunda ''yönetici'' yapmışlar. Silinen mesajımı tekrar yazıyorum hadi silmeye devam edin. Hatta yetmez forumdan uzaklaştırın. Mesajımı silen sözde ''yöneticinin'' hakaret içerdiğini iddia ettiği kısımları göstermesini ve yazdıklarımın aksini kanıtlayan iddialarını yazması için konu altına bekliyorum.

    Silinen mesajım aynen aşağıda ki gibidir. Mesajımda bahsettiğim malum zihniyetteki kişiler gerçeklerinizin ortaya çıkmaması için şikayet etmeye devam edin. Bu ülke sizi daha önce de olduğu gibi tekrar tarihin çöplüğüne atmasını bilecektir.

    quote:

    Herkes işi gırgıra vurmuş ama gaye yeterince açık. Çocuk yaşta kızla imam nikahı kıyıp ''evlenen'' sözüm ona müslümanlar için uydurulmuş bir şey. 10 yaşında koynuna aldığı çocuk evden kaçtığında ''kocası'' artık yerinden bile kalkmadan telefonla kızı ve ailesini arayıp boşadım diyebilecek. Eee bedevinin kolaylık dini de bunu gerektirirdi zaten.


    Son olarak ışide terörist yetiştirmekten başka vasfı olmayan imam hatipler kapatılsın.




  • Telefon ve internet ile her şey hallediliyorda, karı koca kullanamıyor, anlaşmanın en iyi yolu, sessiz mesajlaşmadır, ayarlanmamış ses tonu iticidir, derdini mesajla yazarsın, gelen mesajı saatlerce düşünür taşınırsın, cevaplarken yanlış yapmazsın, ama sesli konuşmada anında hata yaparsın, anlık konuşmalar çok risklidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar çalışıyor.

    quote:

    Yargıtay'dan bir önemli karar daha... Misafire iyi davranmamak...
    Oya ARMUTÇU / ANKARA
    14.12.2017 - 00:33 | Son Güncelleme: 14.12.2017 - 01:24
    Yargıtay, eve gelen konuklara ilgi göstermeyerek ‘eşi küçültücü duruma düşürmeyi’ boşanma nedeni saydı.

    http://www.hurriyet.com.tr/yargitaydan-bir-onemli-karar-daha-misafire-iyi-davranmamak-40677560

    http://www.hurriyet.com.tr/bekar-yatili-erkek-bosanma-nedeni-40676307




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mail_er

    Dünyanın hiçbir yerinde benim vergim şuraya şuraya gitmesin diyemezsin. Seçimli vergi sistemi diye bi olay yok echel arkadaşım..

    Var. Harçlar nedir? Üniversiteye veya kursa isteyen gider harcını öder. İsteyenler harç parası ödeyerek diyaneti besleyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.