Şimdi Ara

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
30.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ee versiyonu ve getirdiği değişiklikler için oyuna baştan başlamak mı gerekiyor yoksa mevcut save dosyasından devam edilebiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerevar kullanıcısına yanıt
    Bunu yeni bir oyun olarak düşün... Diğer oyunla kayıtlar birleşmiyor. Senaryoda toparlama yapılmış ve de yeni eklenen içerikler bulunuyor... Grafiklerde elden geçirilmiş...
  • ee versiyonda gamepad desteği gelmesi de çok iyi olmuş. Klavye kadar da kullanışlı aynı zamanda.
  • Enhanced Edition ile süper bir oyuna haline gelmiş.
    Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Ana başlık ve ilk mesaj güncellendi.
  • konuyu canlandırayım belki oyunu bilmeyenlerde görür


    Oyunu uzun saatler sonunda bitirebildim açıkçası ilk oyuna göre bende daha iyi izlenimler bıraktı diyebilirim.Bir çok eksik tamamlanmış yeni eklenen özellikler oyuna ayrı bir ruh katmış.Yeni zorluk seviyesi tatmin edici ancak savaşlar uzun sürüyor Senaryoda büyük değişiklikler yok açıkçası eklnen bir kaç diyalog ve mekan sayesinde daha da geliştirilmiş oyunun sonlarına doğru oldu bittiye gelmiyor artık ancak yine de Void dragon savaşı pek te isteneni vermedi..
    Trife'ın kabusu gayet güzeldi ancak kendisi ezik çıktı :) yine de ilk oyunda pat diye karşımıza çıkıp savaşmak ayrı bir saçmalıktı bu sefer olayı iyi oturtmuşlar.Leandra savaşı beni tatmin etti baya da uzun sürüyor ancak savaş sonunda ben soul forge olayını seçtim ve yanıma aldım son savaşta ama bug olmuş ki savaşta yanımda yoktu.. Araştırdığıma göre savaşta yanımızda olacak sonlara doğru kötüye bağlayıp Zandalor tarafında öldürülmesi gerekırken ben de savaş sonrası ortaya çıkıp Astarte tarafından Leandra'nın ruhu temizlenip İcara kurtarıldı... Bug olsa da bence en iyi sona beni ulaştırdı
    Void dragon savaşı kolay geldi bana ilk oyunda da herkes bundan muzdaripken hala değişiklik yapılmamış olması beni üzdü. Ayrıca Astarte hala noob goddess koca tanrıça savaş boyunca mass blees'ten başka bir işe yaramadı..Ben şunu beklerdim şimdi biz tekrar eski tanrısal gücümüze kavuştuk peki nerede bizim o gücümüz? Divine divinity deki gibi ekstra tanrısal güçler beklerdim ve Astarte'nin de gücünün hakkını vermesini ona bile ben heal bastım ahh ah daha epic bir savaş..Belli ki yine son savaşta işi yatışa vurmuş ekip son savaş sonrası akademi olayı da güzel olmuş aslında her şey eski haline döndü mesajı..
    Umarım 2. oyunda şu asıl düşmanla da karşılaşırız Astarte'nin bahsettiği.. ilk oyunda tanrılarla ilgili birşey diyordu ancak bu versiyonunda olayı büyütmüşler void bir alet ben ve tanrılar bile kandırıldık falana getirdi neymiş bu büyük güç acaba..


    Velhasıl oyunu oynamayan oynasın uzun muzun erinmeyin bırakamayacaksınız oyunu müzikleri bile yeter




  • Oyunda coop varmis sanirim ama local coop yaziyor. Internetten arkadasimizla coop oynayamiyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2-3 yıldır bundan iyi bir oyun oynamadım.

    9.5/110
  • leandranın büyüsünü kitap haline getirmemizmi gerekiyor kullanmak için ölümsüzlerin üstünde orasını çözemedim kitap halinede getiremedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • Son yıllarda izometrik rpg lerde bir coşma oldu.Wasteland 2 güzel olmuş.(Oyunun türkçe olması süper.darısı torment tides of numenera ya) Pillars of eternity de güzel olmuş dicem ama şu loading süresi beni çileden çıkardı.Oyunu ful paket aldım.Ancak daha ana oyunun sonlarına doğru oynamayı durdurdum.Mesela bir görev alıyoruz.Misal git şurdaki vs. konuş.O mapa gidiyorum loading,kişinin bulunduğu eve giriyorum loading,kişi üst kattaysa üst kata çıkıyorum loading, kişiyle görüştüm görevi veren kişiye dönücem aynı loading sürelerini yaşıyorum.Obsidian rpg oyunların da fikir açısından çok başarılı.Ancak oyunu çıkarıp bugları temizleme vb. konularda çok ilgisiz.Wasteland 2 de aynı motoru kullanıyor.Ama onda böyle sıkıntılar yok.

    divinity original sin bana göre son yılların çıkmış en baba rpg lerindir.Fallout 1-2, Baldurs gate 1-2 den sonra bana en iyi rpg tadını yaşatan oyunlardan biri olmuştur.Ben oyunu çıktıktan çok sonraları oynadım.(genelde rpg oyunları çıktımı en büyük sıkıntısı buglar olur.Bugların temizlenmesidir; ek paketidir, dlcsidir vs.. 1 yılı bulur.Bu süre zarfında oyun da ucuzlar. ) Direk divinity original sin enhanced edition la başladım.Oyuna başladıkdan uzunca bir süre başka hiç bir oyunla işim olmadı.Şimdi divinity original sin 2 ve torment tides of numenera bekliyorum.




  • bu oyunu yeni oynamaya başladım da oyunda anlamadığım birkaç olay var şimdi ilk köyde dolanıyorum source hunter olarak geldik ben belki chaotik evil veya chaotik netural oynamak istiyorum illa kötülüğe karşı mı savaşmak zorundayız? hırsız olup köyü komple soymak istiyorum mesela bu mümkün değil mi? Bir de sabahtan beri dolanıyorum hala day 1 'deyim genel olarak günler böyle yavaş mı geçiyor yoksa gün atlamanın başka yolu yok mu. şu sarhoş görevlileri görev başında alkol aldılar diye öldürdüm hala ölü yatıyorlar kimse gelip bakmayacak mı ne oldu burada diye? yoksa çok mu şey bekliyorum oyundan anlamadım ki
  • yuems kullanıcısına yanıt
    oyunda kötü olabiliyor musun pek bilmiyorum öyle chaotic good evil olayı pek yok gibi gerçi traitler ona göre şekilleniyor ama genel de ikili ya da diğer parti gruplarıyla konuşmalarına göre oyun biraz seni iyiliğe yöneltiyor yani kötü son yok aslında
  • Nepennthe kullanıcısına yanıt
    Herkesi kese kese ilerleyebilirsiniz, hırsızlık yapabilirsiniz, görevlerde kazık atabilirsiniz insanlara. Konuşmalar ile traitler geliyor dediğiniz gibi.
    Oyunun sonunda da bir seçim şansımız oluyordu ama EE ile değişmişmidir bilemiyorum. Sanmıyorum ama belli de olmaz.
  • oyunu biraz götürdüm fena bir oyun değil ancak bana beklediğimi vermedi. Ben rpg oyunlarında aykırılığı severim ve bir oyunu, aykırılıklara oyunun verdiği tepki ile ölçerim. Sonuç olarak son zamanlarda en tatmin edici bir oyun olduğu kesin özellikle kombat sistemi bu tür oyunlarda olması gereken diye düşünüyorum neticede bir takımı real time kontrol etmek zordur. durdur başlar durdur başlat olayını bu adamlar turn based ile çözmüş helal olsun.
  • Classic Edition'da haritaya nasıl notlar ekliyoruz?
  • Classic Edition'da haritaya not ekleme nasıl yapılıyor?

    Ek: Tamam buldum. Çift tıklayarak yapılıyormuş. Üst üste 2 mesaj için de kusura bakmayın; yanlışlıkla oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest44 -- 15 Ağustos 2016; 22:00:05 >
  • Merhaba, ben enhanced edition ile ilgili kasma sorunu yaşıyorum sanırım bu bilgisayarimin ozellikleriyle ilgili ama emin değilim, oyuna girer girmez menüde kasma başlıyor oyunun ayarlar kismina bile cok zor giriyorum ozelliklerin hepsini low'a getirmis olmama ragmen kasma hala devam ediyor benim gibi boyle bir sorunla karsilasan oldu mu? Oyunun divinity original sin versiyonunda boyle bi sikinti yasamiyorum sadece enhanced edition versiyonu ile ilgili problemim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahadrbulgn kullanıcısına yanıt
    hocam enhanced versiyonunda grafikleri bir tık daha arttırdılar diye biliyorum ondan kaynaklıdır belki mikro tweak lazımdır ayarlar dosyasında internette araştır istersen
  • Tamamdr arastirayim bi sağolasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enhanced versiyonda türkçe yama çıktı mı?Ona göre alacağım oyunu?Aslında divinity original sin 2 yi almak istiyorum ama erken erişim ve oyunun daha gelişmekte olduğu kafamı bulandırıyor.Direk 2 yimi alsam yoksa 1 i alıp oynasam mı karar veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.