Şimdi Ara

Dissection Fan Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DISSECTION


    Dissection İsveç'li bir melodik black metal gurubudur. 1989 yılında Jon Nödtveidt tarafından kurulmuş ve ilk konserini 1990 yılında vermiştir yine aynı yıl 3 şarkılık bir demo yayınlamıştır. 1992 yılında ilk full albümleri için çalışmaya kayıtlara başlayan grup 1993 yılında The Somberlain isimli ilk full albümlerini yayınlamıştır.1995 yılında ise ikinci ve en ünlü albümleri olan Storm Of The Light's Bane yi çıkarmışlardır.Yine aynı yıl içinde 6 şarkıdan oluşan Where Dead Angels Lie isimli EP yi yayınlamışlardır ki bu ep ye ismini veren şarkı olan Where Dead Angels Lie aynı zamanda Jon Nödtveidt'in en sevdiği parçadır.

    1997 yılında Jon Nödtveidt 38 yaşındaki eşcinsel bir cezayirliyi öldürmek suçlu bulunmus ve hapis cezasına çarptırılmıştır her ne kadar Jon hapishaneden müzik çalışmalarına devam etsede neredeyse grubun sırf ismi kalmıştır.2004 yılında hapisten tahliye olan Jon Nödtveidt grubu Dissection'ı yeniden kurmuş kayıtlatını hapishanede yaptığı söylenen Maha Kali isimli bir single yayınlamış ve ReBirth of Dissection turnesine çıkmıştır.Grubun küllerinden yeniden doğuşu hayranları tarafından çok büyük bir ilgi ve destekle karşılanmıştır öyleki konserler aşırı talepler yüzünden tekrar takrar daha büyük salonlara alınmıştır.2006 yılında ise grup Reinkaos isimli son albümlerini yayınlamıştır. Ağustos 2006 da ise Jon Nödtveidt intihar etmiş hem kendi hemde grubun sonunu getirmiştir.evinde mumlardan oluşturduğu bir dairenin içinde kafasınından vurulmuş bir şekilde ölü yatarken bulunmuştur.Jon Nödtveid aslında son zamanlarda görevini tamamladığına bundan sonra amacı için başka şekilde çalışıcağına dair açıklama yapmıştır yine son son albümü reinkaos içinde last chapte diye bahsetmiştir son ambümün prodüksüyon şirketinin isminin The End ve son konserlerinin isminin The Final Gig olmasıda zaten bir çok şeyi açıklıyor. Jon Nödtveid'in evinde yapılan incelemerde Satanic Bible isimli kitap bulunmuş olsada grup tarafından Lavey'e hiç bir bağlılığı olmadığı Temple of Black diğer adıyla misanthropic luciferian order adlı yapılanmaya bağlı olduğu söylenmiştir yine bu karanlık grubun kitabı olan Satanic Grimoire isimli kitabında evinde bulunduğu söylenmiştir ayrıca grubun son albümüdeki(reinkaos) şarkılarda bu kitaptan esinlenerek yazılmıştır.

    en öndeki Jon Nödtveidt
     Dissection Fan Club



    Where Dead Angels Lie şarkısını dinlemek için
    http://video.google.com/videoplay?docid=-5091489816873492262&q=dissection+where+dead+angels+lie&ei=5mtXSPTtN4uqiwLQvrCUAQ


    grubun resmi sitesi için
    http://www.dissection.nu/













  • hiç mi kimse dinlemiyor
  • Ben dinliyorum. İki kişi olduk, fan klüp olamayız ama böyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.