Şimdi Ara

DIPline (kablosuz aydınlatma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkdaşlar

    DIPline adında bi aydınlatma türü duydum netten de biraz araştırdım ama istediğim kadar ayrıntıya ulaşamadım. Bide size sormak istedim.

    Türkiyede bu sistemin seri üretimi var mı, nereden temin edebilirim, nasıl çalışır, genel özellikleri nelerdir, fiyatlar ne kadardır bunları öğrenmek istiyorum.

    İlgilenenlere Teşekkür Ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EspanioL -- 20 Mayıs 2008; 1:03:26 >



  • Isparta da çakılan uçaktaki 4 fizikçi prof yaptıkları araştırmalarda bu konuda bir çok gelişmeler saglamışlardı. <<< Kablosuz enerji iletimi..>>> ..Şehirleri düşünün, evleri, işyerlerini, konutları, yada silah olarak düşünün enerji topu gibi.. iSTEDİGİNİZ NOKTAYA, HEDEFE YILDIRIM DÜŞER GİBİ ELEKTRİK AKTARMAK GİBİ... Çok yaygın bir kullanım alanı var...Sonsuz faydaları vardı.. Kablo diye bir şeye çok az ihtiyaç olacaktı......Hepside yok edildiler...Bildigim bu kadar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 31 Mayıs 2008; 22:12:14 >
  • konu ile aktüel ilgisi olmasada belirtmeden geçmek olmaz bu işlerin babası nikolai tesla amcamızdır, araştırın hayatı ve fikirleri dehşet bir adam. :)

    -kendisi hakkında bir iki kelam gerekirse, ac akım, radyo gibi sayısız icadın sahibi olup öldüğüotel odasındaki tüm notları dökümanlarına abd. gizli servisi el koymuş ve 60 senedirde o dokumanlar hala açıklanmamıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 31 Mayıs 2008; 16:12:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.