Şimdi Ara

[DİKKAT] Xiaomi Redmi Note 8 Telefonunuzun Sensörleri Bozuk Olabilir (THH Kararı Eklendi.) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
28
Favori
119.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu anda en ucuzu 1527 TL 100 TL ucuzmuş bence alınırdı.
  • Arkadaşlar ben telefonu 28 kasımda aldım. Buradaki konudan dolayı şüpheliydim ama almak istediğim bir cihazdı aldım. Çok şükür bir sorunum yok. Ancak hemen gidip buradaki gibi o menülere dalıpta birşeylerle uğraşmadım bunu özellikle yaptım. Çünkü fabrikasyon gelen bir kalibrasyon vs ayarları var. Bu menülerde biz işlem yaptığımızda o ayarlar bozulur ve sonrasında sonuç olarak kullanımda problemler yaşayabiliriz diye düşündüğümden elimi bile sürmedim ve şu ana kadar çok şükür sorunsuz kullanıyorum. Bence yeni alacaklar hiç ayarlarla oynamadan denemelerini yapsın.

    Yakınlık sensörü ekranın sağında kalıyor sol elle tutup konuşurken önünün boş kalma şansı yok ancak sağ elle tutup konuşurken önü boş kalabilir kulağınızın arkasına kayıpta ensenize kadar olan boşluk sensörün mesafe gereksinimini karşılamadığından ekran ışığınız yanabilir. Bu gayet normal.

    Sorun yaşayan arkadaşlar için umarım sorunlarınız çözülür.




  • alex23644 A kullanıcısına yanıt
    Konuşurken açılması zaten çoğunlukla o sensörün yerinden dolayı kaynaklanıyor. Bizde bir iki arıza fazlalık olduğu için uğraşıyoruz. Hayırlı olsun ve güle güle kullanın.
  • Dokunmatikte ve sensörlerde problem yaşadığım için Hepsiburada'ya geri gönderdim. İade alınca daha oturmuş bir telefon olan Redmi Note 7'yi almayı düşünüyorum.
  • Mühendis Yarısı M kullanıcısına yanıt
    Redmi note 7 bazı telefonlarında da böyle sorun olduğu yazılıyor. inceleyip araştırarak almanız faydalı olur.
  • ben sattım zararına bir daha xaomi çöpüne para vermem.
  • Mühendis Yarısı M kullanıcısına yanıt
    Sanırsam kutuyu açmadan iade yaptınız
    Ayrıca elektronik ürünlerde kutu açıldıktan sonra iade olmuyor diye biliyorum ama geçenlerde birisi n11 için dedi oluyor falan diye de yine de inanmadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick0tin -- 13 Aralık 2019; 3:19:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick0tin kullanıcısına yanıt
    Ben kutusunu açtım, telefonun jelatinini ve arkadaki kağıtları söktüm, ekranda parmak izi gibi bir leke görünce Ceppaket'i aradım (aldığım yer) hemen iade veya değişim için geri gönderin dediler. Değişim talepli gönderdik. 2 gün sonra yeni telefon elimdeydi. Tahmin ediyorum ki aldığınız mağazaya göre değişkenlik gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahoiz -- 13 Aralık 2019; 10:20:53 >
  • bahoiz kullanıcısına yanıt
    Bazı mağazalar sorun çıkarmazken bazıları almamak için yok wifi açılmış,yok telefona uygulama indirilmiş vs. diye yokuşa sürüyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar telefon elime bugün geçti iki test de fail oldu. Bu testleri fail olup da sorun yaşamayan var mı? Sizce hemen iade etmeli miyim yoksa 10 gün kadar kullanıp sorun çıkarmazsa kullanmaya devam mı edeyim?
  • djalmaa kullanıcısına yanıt
    Testler fail olup ama sorun yaşamayanlar var. Belki sizin cihazda bunlardan olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada.com'a 7 gün sonra ürünü gönderdim ve bana mail ile ulaşıp ürünün arızalı olduğuna dair bir servis raporu ibraz etmemi istediler ama yasada 14 gün içerisinde hiçbir sebep belirtmeden cayma hakkım olduğu açık bir şekilde yazıyor. Şikayetvar'a yazdım, ayrıca Hepsiburada'ya mail de attım. Gerekirse Ekşi'de rezalet başlığı da açacağım. Çok zoruma gitti bu yapılan şark kurnazlığı. Süreci buradan yazacağım. Şikayetvar'da ilan henüz yayınlanmadı ama ekran görüntüsü bu:
    https://i.hizliresim.com/r07jmm.png
    https://i.hizliresim.com/P7gpYO.png

    donanımhaber linkini verdiğim konu ise bu:
    https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-telefon-iadesi--137223159

    Bana "ürünü beğenmedim diye gönderseniz sorun olmazdı ama arızalı dediğiniz için servis raporu gerekiyor" deme gibi bir lüksleri var mı? Mantıken çok saçma geliyor böyle bir savunma ama Türkiye'deyiz, ben her absürt şeyi bekliyorum açıkçası. Telefonun jelatininden bile bir sorun çıkarabilirler. Çok tiksindim ya gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendis Yarısı -- 18 Aralık 2019; 2:5:41 >




  • Bizimkilerin ticaret anlayışı böyle maalesef. Eğer sana söylediklerini dinlemeyip hakkını ararsan zaten kendileri tekrar iletişime geçiyorlar. Hakkınızı arayın. İnşallah en kısa sürede paranızı iade alırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: copierbond64

    Testler fail olup ama sorun yaşamayanlar var. Belki sizin cihazda bunlardan olabilir.
    Dün sabahtan beri sürekli elimdeydi 1 defa klavye hatasına denk geldim. Chrome da yazı yazarken klavye de ki X'e bastığım halde silmedi. Daha sonra 10 defa falan denedim sorunsuz çalıştı. Onun harici ekran döndürme de birkaç sorun yaşadım ama sorun mu emin değilim. Mesela Youtube'da video açtım telefonu biraz çapraz tuttuğum halde dikey olarak izliyebiliyorum. Fakat başka bir videoya geçtiğim zaman otomatik ekranı döndürüyor. Ekranı düz tuttuğum zaman başka videolara geçtiğim zaman sorun yaşamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amele75

    Ben 11.11 de N11 ince hesaptan almıştım. Bu gün iade için kargoya verdim telefonu. Bende sadece yakınlık sensör sorunu vardı. 11 güncellemesi ile düzelmedi maalesef. Bakalım iade kabul edecekler mi?
    Bugün itibariyle servis telefona arızalı raporu vermiş. İade gerçekleşti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt
    çok ahlaksız iş yapıyorlar. bundan sonra gerekirse 200 lirası fazla olsun, amazon'dan alışveriş yapacağım. bu arada sabah alo 175 tüketici hattını aradım ve durumdan bahsettim. kesinlikle bir servis raporu sunmama gerek olmadığını ve 14 gün koşulsuz cayma hakkım olduğunu ifade ettiler. çirkinleşmeye ve uzatmaya devam ederlerse yarın tüketici hakem heyetine başvuracağım.
  • Tüketici Haklarında açmış olduğum şikayetimin sabah saatlerinde "Şikayet edilenin savunması geldi" olarak güncellenmiş. Bakalım artık neler olacak. Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.
  • Ben de Xiaomi kullanıyorum ama kabul edelim ki ucuzluğun bedelini zaman zaman böyle şeylerle ödetiyor Xiaomi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt
    Umarım olumlu sonuç çıkar. Ben de haber bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.