Şimdi Ara

Dikkat !!! www.tahtakalebilisim.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 yılı aşkın bir süredir internetten alışveriş yapan biriyim. Bu yazıyı yazma amacım; titiz ve herşeyde dürüstlük arayan biriyseniz internetten bilmediğiniz bir konu üzerinde ve çok kısıtlı bir sürede hızlı alışveriş yapmanız gerektiği dönemlerde çok daha dikkatli olmamız gerektiğidir.

    Z3 compact telefonumdaki dokunmatik arızasından dolayı çok hızlı bir şekilde sorunun çözülmesi için internette araştırma yaptım. 06.08.2018 tarihinde n11. gittigidiyor gibi sitelerde telefonuma ait ekranın satıldığını gördüm. sonrasında n11 de tahtakalebilişim adındaki dükkanda bu ürünü görüpwww.tahtakalebilisim.com sayfasına ulaştım. burada telefonla bu firmayı aradım ve telefonumun durumunu anlattım bana ellerindeki ürünün telefonuma uyumlu olacağını kendi sitelerindende bu ürünü alabileceklerini söylediler. bende telefonda görüştüğüm için ürünün sayfasındaki açıklamaları okumadan siparişi verdim.

    Ürün elime ulaştı ve ürünü açmadan direkt telefoncuya götürüp takmasını istedim. telefoncu 1 saat sonra telefonu alabileceğimi söyledi ve bende 1 saat sonra telefonu almaya gittim. Telefonu aldığımda ilk gördüğüm şey camının çizikler içinde olduğu, yan kapaklarından birinin eksik olduğu ve kenarlarında küçük kırılmalar aşınmalar olduğuydu. Telefoncuya durumu sordum oda bana kapağın sarıldığı ambalajdan böyle çıktığını söyledi.

    Ertesi gün yani bugün ilgili firmayı aradım. kendilerine durumu anlattığımda Bana aldığım ürünün sıfırmı yoksa 2. el mi olduğunu sordu. Bu sorusuna şaşırdım çünkü 2. el bir ürün satılırsa en azından ilan başlığına 2. el yazmaları gerektiğini kendi kafamda düşündüm. Firma sahibinin bu sorusuna cevap vermek için satın aldığım ürünün ilanına baktığımda "REVİZE" yazdığını gördüm. işin aslı yine kendimce bunun laf cambazlığı olduğunu düşündüm. çünkü ilanda revize hiç dikkatimi çekmemişti. Kendisine, telefonla kendileriyle görüştüğümde bununla ilgili hiçbirşey söylemediğini ilandada sonradan baktığımda hiç bir 2. el ifadesinin geçmediğini, en azından 2. el ürün sattıklarını söylemeleri gerektiğini, bu konuda empati kurup durumu öyle değerlendirmesini istedim. Üstelik bana sattığı ürünün yan kapağının olmadığını söyledim. oda bana ürünün yan kapaklarının zaten gönderilmediğini söyledi. ama ürün resimlerinde ekranın kapaklarının üzerinde olduğu resimdeki gördüğünüz ürünü gönderiyoruz demelerine rağmen bir kapağı eksik, camının her yeri çizik, kasanın kenarları küçük kırık ve aşınmış ürün göndermelerinin çok saçma ve doğru olmadığını söyledim. çünkü bu ürünün kapakları zaten ekranın üzerinde olması gerekiyor ve kapakları renk uyumlu olarak ayrıca bulmak zor ve pahalı.

    Konuyu fazla uzatmadan bu tarz satışlarından dolayı teşekkür edip telefonu kapattım.

    Burada satıcı iade bile istemiş daha ne yapsın diyenlerde olabilir ama bence her şeyden önce dürüstlük şart. Beğenmediyseniz ürünü iade edin denmesi güzel bir şey belki ama işin başında dürüst olup laf cambazlığı yapılmaması gerekir, benim gibi birçok insan ekran çok berbat bile olsa vakit sıkışıklığından veya uğraşmak istememekten dolayı ürünü iade etmez ve bunuda tahmin ediyor bu tarz firmalar.

    Aldığımız ürün 3 kuruşluk bir ürün. İnsanlara bu şekilde bir satış yapılması ağırıma gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banderasantonio -- 9 Ağustos 2018; 13:39:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.