Şimdi Ara

Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Nekki ekibi tarafından biz oyunculara sunulacak olan SPINE adlı oyundan yeni bir oynanış videosu ortaya çıktı. Aralık 2023'te yapılan duyurunun ardından şu anda yeni oynanış içeriğiyle karşımıza çıkan SPINE, aksiyonuyla ve animasyon tarzıyla dikkatleri bir hayli üzerine çekiyor.
     
    SPINE için yeni detaylar dikkat çekiyor
     
    '' 
     
    SPINE içerisinde asi bir sokak dövüşçüsü olan Redline adındaki bir kadın karakteri kontrol ediyoruz. Tek oyunculu ve hikaye odaklı yapımda ilgi çekici animasyonlarla ve kombolarla beraber karşılaşabiliyoruz. Elimizdeki silahları kullanabildiğimiz ve aynı zamanda yumruklarımızı ve tekmelerimizi konuşturabildiğimiz oyunda düşmanları alt etmek adeta bir sanat haline geliyor.
     
    İlgi çekici sanat tarzı ve grafiklerle beraber bizlere sunulmak istenen SPINE'da bitirici vuruşlar oldukça güzel görünüyor. Ancak ortaya çıkan görüntülere bakacak olursak, yakın dövüş sisteminin bir hayli zorlayıcı olduğunu ve oyunda ustalaşmanın belli bir zaman gerektirdiğini aktarabiliyoruz.
     
    Yumruklarımızı ve tekmelerimizi kullanabildiğimiz ve farklı dövüş stillerini harmanlayabildiğimiz oyun için şu anda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Oyunda ayrıca Türkçe dil desteği yer alıyor.
     
    Oynanış videosu
     
     








  • Marvel's Spiderman modu gibi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.